Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 196
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 780
Абе горе,горе,ама изпушвам вече.
Али,никакъв шоколад! Чакам си боба. 🤣 За боя-може. Единия се прибира и или сяда да си играе на лаптопа,като през това време говори с един приятел,че играят заедно,или сяда да си пие ракия с друг приятел. Дребното или реве и се тръшка,сега пък заспа в 18:30. 😳🙄 А забравих да спомена,че и сръдлата се сърди пак заради ММ,че направи една простащина и интрижка. Ако аз го бях направила щеше да ме изяде,но той може да плещи квото си иска. Ми сега съм сърдита! Будя след малко киселячката,къпя я,после мене и в кревата. Пфууу реве ми се нещо. 🥺🤦🏻♀ Няма да ви занимавам повече. 🙈

# 781
Еее, Ени 🤗 Амчи пореви си, като ти се реве,  да излиза 🤗

Тит, с каква ядка? Баба правеше от сини сливи, орехи ❤

Аз жмуля филии с лютеница (3та поредна вечер). 😁 🐷

# 782
Тит, с каква ядка? Баба правеше от сини сливи, орехи ❤
с ядки от кайсии....дояде ми се и от дюли ( май ще си направя сама)

# 783
Лина, с тези две кила, колко да си за диета? Хапвай и се движи повече, радвай се на живота 🤗
Ени, има и такива дни. Я остави Синеочка на баща ѝ, излез да си поразсееш главата. Потичай, поразходи се, изпуши една цигара.
Доза здравословен егоизъм трябва в семейния живот, иначе всички те приемат за даденост.
Титина, завид;) за масажите.
И аз си запазих този месец, ама не си го въведох в календара и не помня кога съм, дано ми звънне мацката. Решила съм, да си запазвам час предварително, за да не ме завърти, я работа, я домашните и да пропусна.
Але, много ме кефят вечерите ти напоследък;)

# 784
  • на Мелмак
Не се качвам на кантара вече почти месец Joy
Нервно ми е и си хрупам Grinning

Ени, пореви, покрещи си изкарай го навън!

Много вкусно ми звучи сладко от кайсии с ядки Animal Pig

Взела съм уникално бяло грозде, без семки, сладко, все едно е в мед потопено. Децата го нападнаха.
Ягнешко-телешки кюфтета изпекох с картофи, ще се опитам да не прекаля Sunglasses

Открих също един боб, почти кг, готов, сварен. Добавям му лук, чушка и морков, да поврят 20-на минути заедно и.... Става един път!
Бърза манджа вече ми се води. Пробвах и с други фирми, но този специално ни е най - вкусен. Трябва да му видя фирмата, да ви го промотирам Grinning
СипАх си бира, разкопчах си копчето на дънките, че на шкембето му е тясно Joy и ще поровичкам из форума.

# 785
Не мога,мацки. Вече съм наистина даденост. Но не е в мой стил да ме виждат да рева,нито да крещя. Утре като съм самичка ще си наваксам. За това пък занимавам вас тук с мойте драми. 🙈
Днешния боб от пакет беше гадничък. Един сварен,друг-хрупащ. А го варих 45 мин под налягане и после вече готвене още 30-40 мин. 🙄

# 786
  • sofia
Ети, само така...за бирата и копчето. Аз снощи с едни дружки пих бира. Днес пак окъснях, ама заради родителска среща.
Задължително сподели за боба. И аз таки го готвя, ама играя тото с консерви и буркани най-различни.
Ени, хич не си ги слагай на сърце отношенията тип "номера от селски вечеринки". Аз щото в наше село си изкарах майчинството и по тоя повод поопознах селските привички и взаимоотношения. Не мога да издържам такива тъпотии.

# 787
  • Бургас
Боб взимам готов , сварен. Само овкусявам и става ядене за бързо

# 788
Аз като видна принцеса боб не ям ( щото мъжът ми го готви и не ми харесва начинът по, който го прави). Иначе го прави от консерви, че това с варенето нещо не става

# 789
Али, твоята вечеря е моята закуска. Мама вчера ни донесе новата лютеница - страхотна. Няма да стигне за всеки ден, но през ден/два пак бива.

Боб правя веднъж в годината - за Коледа. Правя го на хайвер - сварен боб, лук, сол, зехтин и оцет в блендера до гладко пасиране. Много се харесва. За да няма грешки при варенето, го кисна от предната вечер във вода, после вакуум тенджерата и готово.

# 790
Боб правя веднъж в годината - за Коледа. Правя го на хайвер - сварен боб, лук, сол, зехтин и оцет в блендера до гладко пасиране. Много се харесва. За да няма грешки при варенето, го кисна от предната вечер във вода, после вакуум тенджерата и готово.
Ако сложиш и пресен кориандър, става една мексиканса паста.....на която никога не съм знаела името  newsm78

# 791
Добро утро!

Рир, и нашата е домашна. Люта и не люта 😊
Снощи заспах преди 9, направо припаднах... Нещо започвам да подкашлям, ще мина през аптеката да си взема топченцата за зимната схема. По-рано трябваше да я започна...

Болните да минат на отчет,  моля!

Спорен ден,  банда!

# 792
  • На брега на реката
Добро утро,

Май, всички сме си легнали рано.  Grinning

Ени, ще мине и това, ама не се давай толкова лесно.  Hug

Хубав ден, момичета!

# 793
  • на Мелмак
Добро утро!

Пих си хапчето за глава, че нещо много рано ме налегна болката. Изпращам детето, кафе и сначале!

# 794
  • На брега на реката
Ети, какво стана с интервютата? Има ли успех?

Общи условия

Активация на акаунт