Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 566
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде ... тук ...
Дзак Simple Smile
Честити да са имениците!

Не съм ви чела от сряда. Много хубаво си изкарахме. Семинарът/екскурзията беше много интересен, забавен и полезен. От програмата не бях ходила само в Белград, хареса ми.

Надявам се, че сте добре Simple Smile

# 706
  • sofia
Вчера висях сума ти време покрай печката. Тиквички с ориз и лазаня от тиквички. Днес съм пас. Най-много баница да направя довечера, ако имам сили.

Имаше неща, които не ядях, но покрай мъжа ми ги проядох.

# 707
Благодаря, това е Кира Simple Smile .

# 708
Който не чете с разбиране;)

Нямам идея какво да готвя, а и хладилникът е празен, та освен една бърза леща, че съм още на работа и може и да не остане време за пазар, не мога да измисля.

# 709
Тути, мани лещата. Заложи на друго. Така и така ще отидеш да си купиш чипс. Или поне купи гарнитура, че тая леща кой ще засити.

# 710
  • Canada
Преди 10 ч. бях готова с готвенето за хуните, изпекох тиква и мариновах месо за мен.

Сега се разкрасявам и изчезваме на село Joy

Мид, мн хубава новина!

Ренко, хич да не ти пука! На някои ще им е голям, на други малък, важни сте ти и бебето!

Честито на празнуващите днес, бързо да се оправят болничките Hug

# 711
Честито на именниците - здраве и късмет!

Ето и моите готварски планове: пилешка супа за вечеря. За утре - пълнени чушки за обяд и спагети болонезе за вечеря. За сряда - картофена запеканка за обяд и пилешки пръчици за вечеря. За четвъртък още не съм го измислила.

# 712
Тути, мани лещата. Заложи на друго. Така и така ще отидеш да си купиш чипс. Или поне купи гарнитура, че тая леща кой ще засити.
Маре, ти камерите на магазина ли гледа;)
И чипс купих, и леща варя, и наденичка взех, да ядат с хляб;)

# 713
  • на Мелмак
Лелии, вчера си взех най - големия чипс от магазина, като отивах на фризьор Joy лошо ми стана докато го изям, но не му се дадох!

Китайците имат едно проклятие - да живееш в интересни времена! Мисля, че ми се случва, има неща, които завряха около нас, ще мине, ама защо по този начин?

# 714
  • sofia
В нас на почит е един тортила чипс от метро. Огромни опаковки. Другият чипс ни е много солен.
Хапнах баница. Добре е станала.

# 715
  • На брега на реката
Честити да са имениците. Здрави и щастливи!

Ренко, чудесна пупа видях. Пу, пу, да си здрава и спокойна.

Ени, аз съм на омекотен вариант. Ям плодове всеки ден и от време на време ориз или картофи. Получават се нещата, ама си требе и спорт. Mr. Green

Ети, и това ще мине. Hug

# 716
  • на Мелмак
И на мен ми хареса много коремчето Heart Eyes чудесно е, чак ми замириса на бебе!

Бубе аз много се бях спогодила с НВ ВМ хранене, но след камъните в бъбреците, седимента в жлъчката, проблема с дванадесетопръстника, преминах на нормално хранене С въглехидрати Grinning другия месец съм на контрола, да видя кое как се е разместило Stuck Out Tongue Winking Eye
Една мацка ми подари кашонче с чаши на Каменица, от одеве с ММ само ги пълним. Разходихме и кучето, това ми е направо като спа, действа ми изключително разтоварващо. Heart Eyes

# 717
  • на Мелмак
Добро утро!

Хм, последния пост мой, първия пак, ще ви писне от мен Joy

Пуснах една миялна, че снощи съм я забравила, отделно ми се очертава дълъг ден. Трябват ми двама нови хора за работата. Дано попадна на свестни!
Пия кафе, и ще се настройвам Grinning

# 718
Добро утро!

Ети, дано бързо да намериш качествени хора.

Филии с домашна лютеница и мезелъци вечеряхме ние,  голямо ядене 😁 Но нещо окъсняхме с лягането и днес ще мигам на парцали.

На НВ ВМХ като бях рязко се ограничавах самп първите месец - два. После по-либдрално. Свалих 14 кг. Ени, виж темата в мамата и особено темата с рецептите.  Тоя Узунов не го харесвам, малко ми е екстремист.

Спорен ден,  банда!

# 719
  • На брега на реката
Добро утро,

Ети помня, че си споделяла, че ти е ОК. Аз на по-строгия вариант не се чувствах много добре,  нали съм Хашимотка и  не бива да се държат много ниски вгх. Отначалото, нищо не се получаваше, но като включих спорт/движение, всичко си дойде на място.

Скрит текст:
Мисля, че съм го писала и друг път, но като гледам двама колеги в какво се превърнаха /бледожълти хербаии с оредяващи коси/ със ултра строгия режим на Узунов, никога не бих си го причинила. Може би, е помогнал на много хора, но вида на тези двамата е стряскащ. Особено жената, беше много красива, едра, но не беше дебела, а сега е плашеща.
 Просто за мен всяка маниакална крайност е вредна, освен ако не е животоспасяващо.

Ей, преполовихме и този месец. Поне времето още ни радва с топли и хубави дни! Heart Eyes

Аз докато напиша и Ети и Али се разписали. Joy

Ети, дано намериш.

Хубва ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт