Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 422
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
НА вас лично ще си покажа абитуриентката и ще ви споделям трепети. Grinning
Селесте, да. Преводач, учител, екскурзовод, редактор.

# 931
Аз запичам едни броколи с карфиол, за добре дошъл на мм. Ще е във „възторг”. Има и кюфтета с бял сос за капризните.
И аз бих била във "възторг" от менюто 😁😁
Не знам мама как ме е търпяла като сме живели заедно...

# 932
  • На брега на реката
Еха, какви хубави желания има детето, Стейси. Heart Eyes

Поли, добре завърнала се. Аз съм с хипофункция и Хашимото. Не се притеснвай, овладяват се нещата.

Румка, желая много семейно щастие и дълголетие!

Оправяйте се ей, болничките!

Аз вечерям,грозде със сирене.  Animal Pig

# 933
  • Бургас
Бубе, ти първо с десерта ли започваш?

Стейси, успех на момичето ти!

# 934
Руми, честита годишнина!

С вас с Али няма да се разберем.
Опитвам се да настивам и си мислех, че е , понеже сутрин на 5 градуса излизах по къс ръкав, а то какво било... Simple Smile

Стейси, успех на момичето ти.

Лидлските Блек Ангъс се оказаха хубави, пак ще взема.

Нагласила съм малиново вино и малко по-късно мисля да си сипя.

# 935
Оф, Лин,  и ти ли... Вземай мерки.

Аз се налях с чай, направих инхалация,  пих хапче, смуча си топчетата. Утре трябва да съм пушка. А, и се мажа с Кармолис, смърдя на... 🤣🤣🤣

# 936
Али, добре че каза инхалация, да се сетя, че имам инхалатор Simple Smile Засега пия Фервекс преди лягане, но за носа ще трябва да взема мерки.

# 937
Али, напарИ си краката с морска сол.
При мен много помага.

Лин, дано те прескочи.
Как по къс ръкав на 5 градуса, бррр

# 938
Ми, Румка, тук сутрин студ, денем лято, не ми се разнасяха якета. Затова сутрин тръгвах по къс ръкав, в колата си надувах парното и така пътувах до работа. В офиса и през деня вече си ми беше ок Simple Smile

# 939
Али, напарИ си краката с морска сол.
При мен много помага.
Да, да строила съм я и нея. И носа ще си нагрея.

Аз си се обличам, после цял ден се събличам. Вчера бях и с боти, студено ми е на лапичките с гуменките...

# 940
Лин, и при нас така. Ама аз съм обърнала колата на гардероб. Три якета и два чифта обувки, за всякакви есенни температури 😂

# 941
Руми и аз така в колата нося яке, но и дрехи на малкия за всеки случай. А и едни гуменки с които шофирам, моля не ми се смейте, но не мога да шофирам с други обувки и си се преобувам.

# 942
Тук пее баба Ивана предизборно. Ходихме с дребната,ядох захарен памук (от поне 10 години не бях),царевичка и сега пуканки. Хапнахме като станахме и няма да вечеряме. Мислех лазаня да пека,но ще е за утре. Не я дочакахме Ивана,че много говори кандидат-кмета и се изморихме,а и стана хладничко.
Племенничката нещо и тя е болна и не се оправя. Смениха два АБ,капки,сиропи и нищо. 😣 Гадни вируси!

# 943
  • Телиш/Плевен
Лаленце, благодаря ти за вписаните рецепти в готварската книга ❤
Няма защо, то аз бях обещала малко по-рано да ги добавя, но чак сега седнах на лаптоп. Hug И всъщност пак е наполовина работата - трябва да добавя и в съдържанието новите рецепти, но до няколко дни ще го свърша и това. Blush

Руми, честита годишнина, още дълги години да се обичате, подкрепяте и разбирате! Hug

Цвети и другите празнуващи, които пропуснах тези дни - да сте здрави и много щастливи! Hug

Болните да оздравяват бързо! Hands Pray
Много гадни вируси върлуват, аман! Neutral Face

# 944
Мерси, момичета, за пожеланията.
Ние не ги празнуваме подобаващо, просто се черпим. Нали съм ви разказвала за първата ни годишнина - общо взето повечето така минават 😂😂😂

Лаленце, и аз благодаря че поддържаш готварската тема. Тя е моята настолна кулинарна книга 🤗

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 20:53 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт