Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 440
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 915
Седя и пазя момчето да не се разсейва много, много, че има два преразказа за писане и взех, че вечерах. Знам, че не съм добре, по- скоро проблемът ми е какво ще правя/ям докато заспя тази вечер.

# 916
  • sofia
Измих прозорците.... 5 метра на височина 1.50...ама хванах големия да бърше и той. Преди това се стимулирах с едно палто и блузка.
Остана вечерята да направя.

# 917
Веси, на това му се казва ползотворен ден!

Маре,ще ме умориш. А аз още не съм закусила като хората. Проспах си деня, затова;)

Але, на Монката вирусът беше с главоболие, моят с хрема. Не знам кое е по-добре;), ама оздравявай бързо!

Какво ще готвите?

# 918
Тази вечер няма да готвя. Сама съм и съм се заредила със Снежанка и руска салата.Smile Ще реша от коя да хапна. Ако много огладнея, ще намажа филия с пастет или лютеница. Утре, като си дойде ММ, ще умувам какво да е. Хич не съм по готвенето, за жалост.

# 919
Tути, ние сме на супа, патешки бутчета печени с картофи и карфиол. Печения карфиол вече го няма, но ММ ако иска ще му направя салата от суров такъв. За обяд пекох бургери за децата.
Веси, браво, бре!

# 920
  • sofia
Нещо, което вкъщи наричаме "китайска манджа". Бяло пилешко месо се реже на хапки и се омешва с 1 яйце, пипер, захар, сол, маалко брашно и може и соев сос. Това стои поне 30мин. Режа на лентички каквито зеленчуци имам - чушка, морков, тиквичка, зеле, лук. После в сгорещен тиган (ако имате уок още по-добре) с малко мазнина се минават зеленчуците, но по отделно всеки вид. Царевица и гъби също вървят. Най-накрая и пилешкото минава през тигана. Междувременно се попарват нудълси (аз ги варя направо) и яденето е готово.

Мареее, два месеца им се каня на тез прозорци....много мразя да мия прозорци. И времето се задържа хубаво, ако беше валежно сигурно на пролет щеше да е упражнението.

# 921
Веси, преди да добавиш мръвките сложи за секунди, (но внимавай да не прегори) сусам. Много добре се връзва с такава манджа.

# 922
  • Варна
Ние сме на патешка супа и салата днес.
Девойката ми напоследък е харесала специалност в НБУ и проучва. Обмисля  приложна лингвистика, езиците са ѝ 4-английски, немски, български и корейски.
Не може още да прецени как и къде да си изиграе картите за бакалавър. За у нас става въпрос.

# 923
  • София
Купих от Лидл телешки кюфтета за бургери - Блек Ангъс Thinking. Провалих се с онези телешки стекове, сега и с бургерите ако се проваля, отново ще си купувам месо само от месарницата.
Сега се прибираме от южния парк, направо ми се сгади от предизборни агитации и концерти.

# 924
Бъни, баш същите правих и аз. Няма да се провалиш, споко.
Стейси, сложна задача ви чака. Кажи ни дали тръпне за бала девойката? Ама тя тази година ли завършва? Леле, мислех че е поне след година!

# 925
Али, аз ли те заразих презмониторно, много е гадно със сополите 🤗

Вчера следобед се надигнах, даже на работа отидох. Насъбрала се е, но ще наваксам.

Милият ми мъж, да е гледал като е избирал. Поръчах му торта за годишнината (вчера) и ... забравих да отида да я взема 😂😂😂 та вчера се почерпихме на ресторант, пък сега ще вечераме това Whistling

Скрит текст:

За тази вечер нищо няма сготвено, за утре съм обещала пълнени чушки.

# 926
  • Варна
Тъкмо вчера избрахме мястото на купона с близките-рок механа. Grinning
Мари, тази година завършва и май ще учи в София. Езици, лингвистика, филологии, каша ми е. Сега набелязва.
Магистратурата ще е в чужбина евентуално.
Показва ми желани модели рокли за бала. Grinning Още не е е пробвала рокли.

# 927
  • Бургас
Аз запичам едни броколи с карфиол, за добре дошъл на мм. Ще е във „възторг”. Има и кюфтета с бял сос за капризните.

Стейси, с преводи и преподавателска дейност ли иска да се занимава после?

Веси, браво на теб! И за стимула, и за свършената работа.

Руми, много години да сте си щастливи заедно!

# 928
Супер, Стейси! Ще имаме и ние трепети заедно с вас, и Жаки.
Дали пропускам и някой друг?

# 929
Руми, честита годишнина!

Стейси, умно момиче си имаш! Много успехи и занапред!

Избирам си кюфтета с бял сос, че не съм яла скоро.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт