Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 340
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 975
Руми, никакв ефект от думи и каране.... Казах ѝ, а тя ме овика, че поне Един път може да не й се карам... А колко много по един път са минали, не могат да се изброят. И пак аз виновна.
ЕлиТ, добре си възпитала момчетата с ученето!

# 976
  • някъде ... тук ...
Не съм сигурна, Мари Simple Smile Не, че не виках снощи пак... Полагам усилия поне.
Големият си е ОК. 5 години си е изградил някакви навици без наша намеса, а и вече е студент. Виж, дребният си е инат и проклет тийнейджър.

# 977
  • Бургас
Мекици и аз не мога да пържа, иначе с тестото се справям. После обаче олиото ли ми е малко, котлонът ли силен, не знам къде е проблемът.

Мид, да е честита Елени! Здрава, щастлива и с късмет да е! Колко много си приличат с батко си.

Още един слънчев ден днес. На плажа, че и в морето, имаше хора.

Наредили сме се в свеки и чакаме да се изпече тутманикът. Умирам от глад.

# 978
Мид, честита да е Елени! Здрава, щастлива и много усмихната! Прекрасна е!

# 979
  • Euskal Herria
Честита да ви е рожденичката, Мид! Елени да расте здрава и засмяна!

# 980
Честит рожден ден на Елени!
Да е здрава и щастлива!

Навън сме с Монка, поредният хубав есенен ден е😘

# 981
Аз ставах само до ВЦ и пак лягам. Не мога да седя дори,камо ли да стоя нещо да правя. Този МЦ е чудо този месец. 😓 Дали и от вируса ми се събра много,но съм на парцал. Вече два пъти задремвам,а дребната не е заспивала още. 🙄
Поне има лазаня за печене и няма да се налага да готвя,че ММ си мисли,че се преструвам. 😣
Мекиците са много лесни и бързи с готово тесто. С намазнени ръце режете парче,раздърпвате да стане тънко и пържите на 7 от 9 степени.
Много сладка Елени! Бързо растат от страни. 😁

# 982
Пийни витамин С и някакво болкоуспокояващо, но без аналгин.

Да ви покажа моята девойка, всяка поза вече е обмислена, много важно е да не гледа в обектива, явно е някакъв Инстаграм тренд;) от който аз не разбирам.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 15:19 от tuty

# 983
Чудна е Монка! Следва позиране с цунки и муцунки.

# 984
  • югозапад, под "Марков камък"
Мид, жива и здрава да е Елени! Много е сладка , пу-пу!
Монката много куул и модерна тийнка Simple Smile. Тези скрънчита са на голям почит и у нас, аз й разправям на мойта девойка, че са си най-обикновени ластици за коса от моите тийн години, а тя ме гледа учудено Simple Smile
Ще пропилеем ние хубавото време, много за учене има девойката. Аз издомакинствах и сега се чудя какво да правя.

# 985
Чудна е Монка! Следва позиране с цунки и муцунки.

Това е единият вариант. Другият е да не присъстват на снимките 😂
Не знам кой от двата е по-досаден Mr. Green

# 986
Скрънчита има сигурно 20 - 30, комбинира си ги спрямо това, с което е облечена. И за мен са обикновени ластици, ама кой ме пита Wink
Руми, да очаквам скоро да снимам само пейзажи, така ли?

# 987
Докато кажа "чакайте да ви снимам" и двете се завъртат кръгом по-бързо и от войник, обучаван от най-страшния генерал.
Евентуално, ако се опитам да ги издебна, по някакъв начин ме усещат и развалят снимката. Ужасни са.
Лятото на морето успях да ги хвана и даже се похвалих във фейса с тях, щяха да ме разкостят 😂

# 988
На мен вече ми забрани да качвам снимки в Инстаграм, добре че няма регистрация в бг-мама;).
Но ми липсват непринудените снимки, определено.

# 989
Монката е супер Simple Smile Обаче тези ластици... скрънчита, и на краката ли ги носят? Grinning Grinning

Моята тийнка хич не е по модите.... засега.

Общи условия

Активация на акаунт