Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 341
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 990
Така е, стават нахални малко по малко 😈
И аз започнах като бабите, прибирам си по една снимка като се снимат за бележника Whistling

Това кой клас е с тези скрънчита. Ние май ги прескочихме 🙄

# 991
От това лято ги колекционира, не знам преди това дали са били модерни. И това с крака, не знам дали не е нейна приумица, ама нищо чудно, артистично е детето;)
Иначе е в 5 клас.

# 992
  • Canada
Честита да е сладката Елени! Здрава и безгрижна да расте!

Монката я изпуснах  Crossing Arms

Пия кафето, пека баница за ММ, да са живи и здрави гърците и хващаме гората и ние  Mr. Green

# 993
Монката я видях,красавица! 🤗
Пийнах две витамин Ц и един парацетамол. Но като поспах вече ми е малко по-добре. Да ви се оплача нещо. Следобяд като взе да звъни една братовчедка на ММ,ама звъни ви казвам 10 пъти. А аз дремуцам,виждам само неприетите. По едно време взе да чука на прозореца на кухнята,по портата... Ми станах,викам си нещо може да е станало. Ами не,скучно им било с детето и да ни видят. Обяснявам,че ми е зле,не съм ставала,но те си влизат в двора. Чак памперси търсих,имахме два-три останали,че се наакало нейното. Изнесох й,но нямали и мокри кърпи! Ей изнервих се ви казвам. Дето едва се мъкна,рових по шкафове,връщах се 5 пъти... Накрая децата се скараха за играчките,та добре,че й звънна новата й любов да се видят,та тръгнаха. 😬 Много несъобразителни хора има по света.
Сега и апетит ми дойде,та мушнах лазанята и само преглъщам. 🐷😆
Хапваме,къпем се и по леглата. Синеочка не спа днес,та рано ще я слагам.
Лека вечер! 🤗

# 994
Егати нахалницата, Ени. Аз щях да я изгоня. Или по-скоро да я помоля да си тръгне. Скучно й било... като виждаш, че на човек не му е добре, малко съобразителност не вреди. Не понасям такива дето звънят на пожар, още малко и ще разбият вратата. Ако е нещо спешно, тогава разбирам.

# 995
  • Телиш/Плевен
Мид, да е здрава, усмихната и много щастлива Елени! Tada Прекрасна е! Heart Eyes

# 996
  • София
Мид, страхотна рожденничка! Да ти е жива и здрава, да е късметлийка и да ви радва много. Другата девойка я изпуснах. Днес имах ужасен ден, но не ми се говори. Само си сипах Бейлис като се прибрах и искам да заспя!

# 997
  • Ямбол
Здраво да е това хубаво дете Елени.

И другите сополанки да оздравяват.

# 998
  • на Мелмак
Много е хубава Елени Heart Eyes
Монката съм я изпуснала!
Ени, с теб нещо сме се синхронизирали и на мен ми е първи ден днес, но откак съм с вечерната иглика почти не го усещам.
Али е изпълнила плана, ама оздравя ли? М?
Поли, ще ти звънна Grinning С колата бяхме.

До Одрин отидохме, времето беше уникално! Разходихме се, взехме си баклава, хапнахме искендер. Бяхме до един Мол, те май са два, та щерката си взе дънки, широки, много хубави, аз исках и за малкия, но нещо каприза му беше в повече и не хареса нищо. Аз да не съм капо едни чорапки си взех Joy
Влезнахме в хранителен магазин доста неща напазарувах, сметката на касата ме изненада много приятно. За първи път взех пресни точени кори, дано са хубави, утре ще врътна една баница. Имаше и триъгълни, ама нещо не измислих на място за какво да ги направя Grinning

Мари, моята постоянно се кара с брат си, че не си подрежда нещата, другата крайност е Wink

# 999
  • Canada
Мериан, надявам се грижите ти не са свързани със здраве!
Чудесна разходка си спретнахме и ние. 15 км и 20к крачки по късно съм уморена, но доволна!

Хубава да е седмицата ви, момичета!

# 1 000
Добро утро!

Фонс, красива есен и при вас ❤

Мериан 🤗

Ени, ама тая персона верно несъобразителна...(да съм възпитана, иначе друга дума ми иде). И какъв е зорът да си навреш малкото дете при грипав човек!?! Надявам се днес да си по добре!

Планът вчера не го изпълних аз. Т.е. планът стана да се чекнем по шезлонгите цял следобед 😁 Тествахме "новия" диван- идеален е за гледане на филми 🤣 Трябва само да му избера нова тапицерия.
Окъсняхме с лягането, обаче, и сега съм компот.

Не съм оздравяла, бухам си като магарица. При мен всяка настинка така отива. Може да ида утре да ми сложат една слушалка.

Спорна седмица,  банда!

# 1 001
  • На брега на реката
Добро утро и от мен.

Фонс, чудни снимки!  Heart Eyes

Наистина, красива есен. Аз, дето ви споделих,че не обичам есента, не мога да не призная, че тази дълга и топла есен ми харесва. Дано продължи повече.

Елени я видях, прекрасана е. Вече не е бебе, а малко момиченце!

Да си призная, че разговорите за тийнските изпълнения и мицунки, много ме забавляват. На вас едва ли ви е забавно, но  няма как, трябва и двете страни да минат през това.

Ени, ти си много търпелива. Аз, директно бих я отпратила. Егати нахалството!

Ети, хубава разходка сте направили, пък и ползотворна.  Grinning

Мериан, дано не е здравословно.  Hug

Али, не е лошо да те чуят.

Оправяйте се момичета!

Хубава и топла седмица!

# 1 002
Добро утро.
И при мен е смътафръцано. Не ми се слиза да изпратя детето на училище, защото не съм ви споменала, но имам проблем с котките- здравословни и тежки.
Стиснете им палците, моля ви.
И за мен също. Днес отивам да си взема микробиологиите.

# 1 003
  • На брега на реката
Стискам, Мари!

# 1 004
Добро утро, банда Simple Smile

Мари, стискам на всички ви.

Ени, ама вярно, прекалено си търпелива.

След малко излитам по задачи и се надявам да свърша всичко за 2 дни.

Приятна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт