Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 203
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 005
Добро утро!
Търпелива съм,да,пък и все се надявам на здрав разум от околните,но не би. А и нали съм ви казвала,че нямам много приятели тук все още и гледам поне наличните да не ги прогоня. 😂
Ети,аз от форумна игра спечелих Сайкъл Баланс,някаква добавка. Чакам я да пробвам и може после да взема от тази вечерна иглика,че някои месеци не се търпи. 😣
Хубави разходки сте си направили всички и хубави снимки. 🤗
Мари,стискам! 🤗
Закарах дребната и тя като видя коя госпожа е,ревна и казва-искам пожо! Ама се оказа,че не иска тази,а другата. 🙈🤣 Умрях от срам,но детето си я харесало явно другата госпожа. Обясних й,че тя ще дойде после,но не,порева си.
Аз снощи се лекувах с ракиджос! 😂😂😂 Понеже миналия път ,като бях на инжекции,мернах някъде да се прави гаргара с ракия,снощи викам я да ударя две глътки,да избия бактериите. 🙈😂  Та днес носа ми е позапушен ,но поне не ми е лошо.
Хубав ден и успешна седмица от мен! 🤗🌺

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 08:40 от Anyyyone

# 1 006
  • Бургас
Добро утро!

Ени, много правилно, по-добро от народната медицина няма. За нахалната госпожа нищо няма да кажа. Иначе съм същата, все се надявам, че хората ще се усетят сами.

Марѝ, стискам!

Фонс, страхотни цветове при вас.

Мериан, дано е поне нещо служебно, а не здравословно и да ти е разминало вече след Бейлиса!

Изпратих аз ученичката, напазарувах и сега варя бобец.

Хубава и спокойна седмица, момичета!

# 1 007
  • на Мелмак
Добро утро!

Мериан Hug

Фонс, чудесни снимки Heart

Мари и на теб Hug

Сега се събудих, мммм кеф Grinning

# 1 008
  • София
Добро утро и честита нова седмица. Въобще не се наспах. Не стига, че заспах след 2, ами се събудих към 5 и нещо. Притеснено ми е съвсем не мога да спя. Отгоре на всичко в работата е натоварено тази седмица.
Благодаря, че ми давате хубава енергия!
Мари, стискам палци!

# 1 009
Успех на Мари и Мериан!Дано са ви напразни терзанията!
Селесте,ти по моя график готвиш.Понеделника съм го обявила за деня на боба 😁.Тази седмица ще пропусна.Е,не точно,защото жълт фасул се вари вече 😂.
С малко закъснение-много здрава и усмихната да е малката Елени!

# 1 010
  • София
Добър ден!
На патерица да е честит рожденият ден на Елени! bouquet
Да расте здраво и усмихнато дете!
Мериан да се разрешат проблемите при теб,независимо от какво естество са!
Фонсе чудна есен си показала!
Ети за един ден ли ходите до Одрин?Моят мъж не е голям фен да ходи там,но мога пък и да го прилъжа.Лошото е,че изпуснахме хубавото време,евентуално напролет.
Болните бързо да оздравяват!
Хубава седмица на всички!

# 1 011
  • на Мелмак
Али, това ни беше третото ходене, първият път си отвисяхме в един магазин за санитария, втория хванахме нещо - всичко беше затворено, та само хапнахме, сега третия ни беше най-готин Simple Smile

# 1 012
  • София
Елени е разкошна, много здравичка и усмихната да е Flowers Tulip
Отчет за блек ангъс бургерите - одобриха се, пак ще купя.
Палци и късмет за всички в нужда Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 11:20 от buni

# 1 013
Привет на всички 🤗

Мари, стискам и аз!

Ети ще чакам да се обадиш 🤗❤

Нещо тези дни ми е толкова нервно Sad чак не мога да се понасям, а реална причина няма.

# 1 014
  • гр.София
Привет!
Честита да е малката Елени Heart
Мари, стискам те за всичко Hands Fist
Поли, радвам се да те "видя" не се ядосвай за глупости Hug
Мериан, всичко да е наред!
Али, и всички болнички да се оправят Hug
Фонсе, прекрасни снимки както винаги!
И ние запазихме  механа за абитуриента, на 23 май ще му е бала Simple Smile
Уикенда бяхме на село, имаше събор и пя Райко Кирилов Wink раздадох на хората, поведох сите баби Joy много беше весело, за първи път присъствам на този събор, но много ми хареса!
Хубава седмица!

# 1 015
Благодаря ви, дами. Посявките са стерилни и двете. След обяд ще звънкам за час за утре или сряда при гинеколога.
Мериан, дано и при теб има само хубави новини.
Ени, ако смяташ да се лекуваш с ракиджос, то лечебния ефект е в постоянството. Днес да повториш!
Деси, Ети, хубави почвни дни сте имали, така да е цяла седмица.
Днес, по форумната кухня сме на телешко със зелен фасул.

Да ви кажа за моя свекър. Дойде си от път и оставил торба с армагани. Взимам и почвам да подреждам- сухите пасти в шкафа, виното в хладилника, бисквитите в шкафа и хоп- 3 еднакви буркана с картинка на зрял боб. Ама гледам през буркана- вътре бяло пюре. Викам си, що не са сложили снимка на пюрето, каква е сега тази реклама. В другата ръка държа и говоря по телефона, та не мога да отворя капачката... И се обяснявам на приятелката, че за първи път виждам пюре от стар боб.... Е, оказа се домашно кисело мляко. Свекървата ме е объркала.

# 1 016
Не ми стига гърлобола, ми преди малко се претрепах. На излизане от входа, стъпих на криво и пропаднах. Че бях и със сина на ръце. Сега съм навирила глезена, който вече е двоен и чакам болката малко да отшуми, че трябва и каката да си прибера от училище. Танците тази седмица отпадат.

Смушках една вафла за успокоение и се присетих за ДжеНа. Няма я да ни брои прегрешенията, а тя колко ли е извършила?!

# 1 017
  • Бургас
Ох, бе, Рир, дано не е нещо сериозно. Компрес с лук май се слагаше за отока.

# 1 018
  • sofia
О, Рир много гадно с глезена! Добре, че не сте се наранили по-гадно. Аз така съм падала върху детето.

Да си призная, и аз всеки път като хапвам я бисквиДа, я вафла се сещам за Джен и нейния долап Smiley

# 1 019
Малко със закъснение, но ЧРД на Елени. Здрава и щастлива да е

Мари, стиснати палци.
Али, бързо да се оправяш от настинката, както ти така и др болни.
Рир, аз мажа с олио, за да спра отока и посиняването.
Фонце, красива ви е есента. Миналата седмица като си бях в Калгари беше доста по-черно. Ама и те имаха 2 снеговалежа вече.
Вчера бяхме на авио шоу. Имаше демонстрации на Ф35- това нещо цепи въздуха. Демонстрираха преминаване на съмолета в свръхзвукова скорост. Много интересно, около самолета се образува като облак от конденза. И цялата земя и небе трептят. Все едно, че извънземни нападат...а сме изгорели зверски ( то и температурата е над 30С де)

Общи условия

Активация на акаунт