Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 393
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Северозапада
Сред хелоуинските стоки мярнах хелоуинска пица. С какво е по-различна от другите, освен опаковката? Някой взе ли от нея?
Взех една за бърза вечеря миналата седмица. Соса беше тъмен. Мислех, че е маслинова паста, но се оказа с доматен вкус, маслини не усетих. Гарнирана е с половин кренвирш и половин шепа някакво сирене/ кашкавал.

# 1 516
Имам въпрос за телескопичната етажерка за баня, дали има възможност за местене нивото на етажерките?
не, фиксирани са. Днес я монтирахме

# 1 517
Има ли доволни от загряващата подложка за автомобил, която е от понеделник?

# 1 518
  • Mostly in my mind
Не изтича срокът  на годност на чаените бисквити поне при нас. Днес взех. До началото на декември е.
Взех и червени ябълки. Децата много ше им се зарадват. Имаше навалица до дрехите. Не си помислих и да припаря.  
Напоследък съм се зарибила по пица багетата от топлата витрина. Взех няколко. Много вкусни.
Чакам делукса другата седмица и бельото за момичета.
Какъв е този аромат за кафе? Бива ли го?
Силно е ограничен асортиментът на сладоледите. И нормално де. Исках да взема от детските морски. Да бях заредила повече кутии. Все ги търсят вкъщи.

# 1 519
  • СОФИЯ
Има ли доволни от загряващата подложка за автомобил, която е от понеделник?
тази от стр.28 и аз загледах, но май е различна от тази която ползвам. Сега предлаганата освен че изглежда различно не виждам да е масажираща. От тези тогава купих 3. За офиса, за вкъщи и 1 за подарък. Ползват се, не в колата.

# 1 520

Какъв е този аромат за кафе? Бива ли го?

Къде го?

# 1 521
  • Mostly in my mind
В Делукса е.

# 1 522
В брошурата не го виждам, ако го има при нас ще си взема. Много обичам такива лиготии. Heart Eyes  Чакам и поръска за кафе да пуснат, че моята е на привършване.

# 1 523
  • София
.............
Марчева, абе тоя балсамов оцет не беше ли 5 лв преди?
Така беше, но може би съм го купила когато е бил намален, той много не се купува. Сега ще взема , че имам един балсамико но не ми харесва много течен ми стои, а този беше хубав, гъст и най-вече сладникав, много го харесвах. Сега е 7 лв... ми това е.
Нищо не харесах от новата брошура, може би само малко декорации ще взема, но са ги пуснали на висока цена, а са само 100 г - нищо работа е това.

# 1 524
какво прави този сироп за кафе, алкохолен ли е?

# 1 525
Smiley Дано да не е. Ароматизира и подслажда. Купих цяла бутилка амарето за тази цел, но предпочитам нещо неалкохолно.

# 1 526
какво прави този сироп за кафе, алкохолен ли е?
Придава вкус. Например ванила лате. Не е алкохол това. По принцип тези сиропи са скъпи, аз не знаех че има в Лидъл.

Така и не го видях в брошурата.  newsm78

# 1 527
Благодаря, Мама Саня за отговора за седалката. Аз по-скоро заради загряването я загледах, че съм студенлива и зинзирикам, докато стопли парното в колата зимата.

# 1 528
  • Mostly in my mind
Лъки, не съм гледала хартиената брошура. Това е от приложението.  Пише, че има 3 вкуса/мириса,или каквото е там. На скрийншота пише. Мисля че не би трябвало да е алкохолен. Сакън,от сутринта да почваме.  Joy

# 1 529
  • Пазарджик
Сиренето на мизия милк,което е на промоция тази седмица  хубаво ли е?И препоръчайте ми хубаво и силно кафе,което предлагат в лидл.

Общи условия

Активация на акаунт