Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 388
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 500
Доволна съм от себе си,от новата брошура нищо не си харесах.😂

# 1 501
  • София
Добро утро!!!!
Моля ви да ми пишете дали готините душове са днес?
Благодаря ви
Ама още ли не си взела? Тръгвай, от днес са.

# 1 502
Изумявате ме, казвайте бързо какво ще купувате от новата брошура. 😃 Аз един елен и био лимони харесах и май толкова. Който се е натъпкал с марципан, така ще е. 😂

При нас боти нямаше сутринта, нямах време да питам защо.

Медът на Родна стряха хубав ли е? И редовната му цена е ниска, а следващата седмица ще го намалят още.

# 1 503
И на мен ми е интересно за меда. Купувам постоянно от пчелар и е толкова течен само като е току що изваден.После почва да се захаросва. А по магазините винаги е течен, как става това?

# 1 504
  • велико търново
Купих за проба 1 буркан кисели краставички на Родна стяга прекалено много кисели . Не се ядът от оцет.
Купих друг буркан на Фрешона кисели краставички по добре харесвам ги. Идната седмица ще има трети вид буркан кисели краставички как ли ще са? Вие кой харесвате?

# 1 505
  • На морето!
Морските дарове от следващата седмица как са? Тъкмо приключих един пакет със замразени миди и се чудя морски дарове или пак само миди да взема.

# 1 506
Сред хелоуинските стоки мярнах хелоуинска пица. С какво е по-различна от другите, освен опаковката? Някой взе ли от нея?

# 1 507
Сред хелоуинските стоки мярнах хелоуинска пица. С какво е по-различна от другите, освен опаковката? Някой взе ли от нея?
Мисля, че е пикантна, но не съм сигурна.

# 1 508
  • София
И на мен ми е интересно за меда. Купувам постоянно от пчелар и е толкова течен само като е току що изваден.После почва да се захаросва. А по магазините винаги е течен, как става това?
С глюкоза, меда е малко, само за мириз.

# 1 509
А, като казвате хелоуински неща, при нас кървавите ябълки вече са на 1,99 лв. Ако пак ги свалят на 0,89 лв., както ги купих, може да се прежаля за още една тарелка, макар че червата ми не бяха особено щастливи от срещата с новия сорт.

# 1 510
  • Варна
Аз доколкото съм чела скоростта на захаросване зависи от това от какво растение е медът. А тук пише точно обратното - че когато глюкозата е повече кристализира по-бързо:
https://radihoney.com/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB … 0%B5%D0%B4%D0%B0/

# 1 511
  • In transit
Кой на коледни лакомства се е метнал, а аз нападнах тези бисквити и не мога да се зАпра. Ко да праЙш като вървят с чайче. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Хапвай, хапвай, че скоро им изтича срокът на годност Joy

# 1 512
Ботите при нас бяха поизкупени и двата модела, но в втори филиал намерих желания модел и номер. Светло кафевите са за по-тесен крак, сивите са по-широки. Взех от първите. Ще ги тествам как са още тези дни.

# 1 513
Взех си тарелка хелуински ябълки, както и тарелка родна стряха. днес сме на ябълки.  Mr. Green

# 1 514
  • София
Имам въпрос за телескопичната етажерка за баня, дали има възможност за местене нивото на етажерките?

Общи условия

Активация на акаунт