Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 385
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Вярно е, казваш направо, че ги има в София, квартал Борово. Защото иначе могат да се опитат да те метнат, че навсякъде са свършили.

# 1 606
По-вероятно е някоя потребителка да ти прати каквото ти трябва, отколкото да чакаш на телефона. Ама ..пробвай.

# 1 607
Мацки, утре в 8 звъня и веднага докладвам!
Не е честно това да те зарибяват, ти да отидеш до магазина, и накрая да останеш разочарован.

# 1 608
Аз съм звъняла,не са ми пращали до филиал,но са ми казвали къде има артикула,който ме интересува.

# 1 609
Кой питаше за Цочето... тук си е, скоро ми отговори на мейла. В анкетата писах, че ми я няма любимата извара, а са оставили само тази от 7,49 и за мен това е неоправдано висока цена. Отговорът й беше, че са я спрели кашкавалената, т. е. моята. Ама как няма да им дам 7,50 за извара, ще си купувам от друго място.

# 1 610
aз не мога да отгатна защо са се спукали някакви обувки от изкуствена кожа, но не мога да отгатна и защо някой ще си купи такива? Естествено че ще се развалят за 0 време.
Почти винаги обувките ми са изкуствена кожа и почти винаги си ги нося по много време. Тези лидълските не са се "спукали", даже напротив, доста добре са си залепени отпред. Самият материал дори е по-издръжлив от много други обувки които съм имала, там където (дори ест. кожа) ми се очупва/прегъва тези кецове са почти без следи от употреба. Просто ми е интересно дали и на друг се е случвало. Иначе всеки да си купува каквито обувки желае. Аз не виждам смисъл да си давам парите за обувки ест. кожа, но и не се чудя/опитвам да отгатна защо друг предпочита ест. кожа. Питането ми беше друго. Не карам никого нищо да отгатва. Grinning
Пращат до филиал, да. Понякога, ако има наличност в друг магазин в града ти казват къде да отидеш.

# 1 611
Нарязаната хартия за печене е нов асортимент, да.
Ако утре е актуално търсенето за душовете, ще погледна във филиала и аз. Но съм на смяна от 15ч. Да знае момичето, което търси.
И да, избухнахме така щото едвам се дотътрих до нас тази вечер. Толкова народ пак....луд-ни-ца!

# 1 612
  • София
Девойки, прекрасни!
с удоволствие винаги влизам в темата, тук съм намирала  повече от чудесна помощ, за съжаление до момента не съм могла да отвърна, дано да имам начин да върна благодарността си и утре ще ходя да пазарувам и ако видя квадратен душ ли беше, може да ми се припомни, ще ви кажа веднага, може и да го купя, не ми е проблем. После ще се разберем как да го изпратя, това е лесно.

Имам удоволствието да притежавам кулинарен блог - "Портокал, канела и щипка карамфил" - най-сетне го направих с невероятната помощ на Мереленда, тя е в друга тема заедно с мен. Та, по този повод, имам повече от 300 качени рецепти и там се намира и онзи прекрасен ориз, благодаря, за това че сте отворили рецептата,  и ще помоля всяка от вас повече да не прави трафик към Готвач-БГ - няма смисъл, аз смятам повече там да не участвам и с тази цел направих блога си. Ще продължа да си качвам рецептите, те са около 900 бройки , но ми трябва още малко време, но успях да кача всички коледни бисквити, които съм предлагала в коледната тема през годините, хубави са и са стойностни като продукти.
Така че отново пускам рецептата за -"Как се прави перфектен ориз Басмати" - пуснала съм и източник, както при всяка друга една рецепта, те не са мои, за да си ги изписвам само така...Приемам всяка отбелязана грешка от вас и веднага ще бъде поправена, може и да съм допуснала някъде такава.
Много благодаря!
Брадата, не се сърди , че изписах половин страница,  това е инцидентно,  благодаря!
Благодаря, за вниманието което получавам при вас!  Hug

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_782.html

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/

И последно да попитам, Тайс, къде стои хартията за печене която е нарязана, много искам, ползвам я страшно много.

# 1 613
GrinningАз пък си харесах обичайни, оборотни неща- пастет, какао, кокосови стърготини и т. н. Сметанов ликьор, бонбоните бих уважила, шоко близалки и коледен календар (имаме и текстилен), коледни шоколади, Дядо Коледа и коледните Шоко парички. Марципан евентуално може само да опитаме. И коледна паста, кайма. Много сме лесни вкъщи, всяка година едни и същи неща, хи хи Joy
Бельото също загледах, отдавна не съм купувала подобни неща Grinning
Марчева, хубава новина, честито! Heart Eyes

# 1 614
Имам въпрос за телескопичната етажерка за баня, дали има възможност за местене нивото на етажерките?
не, фиксирани са. Днес я монтирахме
Благодаря ти, а може ли да те помоля да измериш на колко сантиметра от пода се пада първата етажерка?
Емето, на 55 см е.

# 1 615
Цочето си е тук, говорихме си по телефон преди няколко дни, звънна ми след мое запитване. Много свестен и отзивчив човек, аз съм й фенка.

# 1 616
  • софия
marcheva14, нямаш душа ти, какви рецепти си накачвала  Heart Eyes
rumka833, ще ти доставят в посочен от теб филиал само ако нещото е от филиал от друг град. Иначе те пращат да си го купиш, ако е в същия град. И това е при идеалните условия и си попаднала на нормален служител на горещата линия, който не го мързи. В по-голяма част от случаите режат, че е свършило. Истинската гореща линия са момичетата в темата.

# 1 617
Кой питаше за Цочето... тук си е, скоро ми отговори на мейла.
Чувствам се пренебрегната, на моя имейл пише - екипът на Lidl Scream Grin
Марчева, онзи Готвач ме дразни неимоверно, 300 хиляди кликвания докато отвориш една рецепта, добре си се махнала.

# 1 618
Здравейте! Някой има ли от този кухненски робот - 32 лв. ? Искам нещо което да ми стърже и реже зеле, моркови, цвекло и т.н. Другите ел.рендета са от порядъка на стотина лева и този тук ме заинтригува с цената си, но понеже някога евтиното излиза скъпо, та реших да се допитам Simple Smile Благодаря предварително за времето което ще отделите за мен! Heart

# 1 619
Добро утро,
Обадих се, чакам развитие към 10-11 часа.

Общи условия

Активация на акаунт