Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 108 122
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 165
Третият е имитация на кожа, имам го и е хубав.

Този нали:
bradata исках да ви питам,а той свлича ли се като другите два модела?Защото аз си бях купила миналата година от черния ,но ужасно се свличаше и го върнах.
Имитация на кожа е само отпред, при това качеството е добро. Отзад също е хубава, стегната материя. Термо ЧАК.... много зависи кой какво разбира, аз чорапогащници под дънки/панталони през зимата не нося. Често съм и с разкопчано яке , рядко нося шапки и шалове. А с по-дебели плетени блузи слагам шлифер с шал отгоре....То и -27-28 градуса бяха рядкост при нас миналата зима. Stuck Out Tongue Winking Eye Не съм седяла и на виелици.
Тета, малката имаше подобни клинчета и наистина топлят много.
Имам подобен кантар, друга марка и визия е, удобен и точен е. Но няма как да имам мнение за лидълския конкретно.

# 166
Под "термо" разбирам това, което Тета обясни - да има мъхче отвътре, да не е чист текстил. Леле, какъв термо клин видях в чужбинско миналата Коледа - отвътре все едно мечка бяха одрали и зашили Astonished - още го мисля защо ли не си взех, на мен ми е студено от вятър, имам и студова алергия.

# 167
Тета е показвала не веднъж клинове от лидъл. Слушайте я, от опит пише. Аз само дънки съм купувала.

# 168
Кажете моля где да диря това бадемово брашно. Обиколих три пъти магазина и не намерих.

# 169
При нас го видях до брашното и захарта. Всъщност тогава издирвах кафява захар и случайно го забелязах, имаше даже зелен етикет.

# 170
  • София
Кажете моля где да диря това бадемово брашно. Обиколих три пъти магазина и не намерих.
Търси го около сметаната за разбиране, при мас е точно до суровите бадеми в плик , и стафидите.

# 171
Готин редактор, Миленски, почти е докарал смисъл. Wink

# 172
Аз си я разбрах, свикнах да разчитам "редакторски език"Joy

# 173
Разбира се без проблем, но ми допадна и "редакторският" смисъл. Bowtie

# 174
Grinning
И при нас е до суровите бадеми точно, обаче все още не са го заредили.
Шоколадите 85% не участват ли в промоцията 3 бр. за 5 и нещо? Питам, понеже пишеше "различни видове", а вкички шоколади бяха смесени в кашончето...Служителката на каса не ми беше отразила едно намаление 30%, да не би да е така и с шоколада. Питам от любопитство, така или иначе само такъв шоколад ям и без намаление го купувам- а той често е дефицитен. Heart Eyes

# 175
  • Бургас
Третият е имитация на кожа, имам го и е хубав.

Този нали:
bradata исках да ви питам,а той свлича ли се като другите два модела?Защото аз си бях купила миналата година от черния ,но ужасно се свличаше и го върнах.
Не знам, аз имам само сивия и то от номерацията за по-големи дупета, той се смъква.

# 176
При нас няма още бадемово брашно...но скоро в софийски лидл намерих и си взех.

# 177
Дали някой има впечатления от таймерите за електроуреди от брошурата за следващата седмица?

# 178
Значи и при нас няма от брашното. Точно там гледах супер внимателно понеже по спомен там му беше мястото.

# 179
  • Пловдив
И при нас няма...само кокосовото.

Общи условия

Активация на акаунт