Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 108 100
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 150
Не знам дали ще ги дам 40лв за тоз сушилник. Ако си заслужава - да не се лющи и ръждясва, да е стабилен- може и да ме замисли. Кауфланд нямаме.

# 151
Привет,

Не знам дали тук е мястото за този въпрос, но се чудя някоя от вас дали знае откъде мога да си купя кисело мляко без лактоза на Lactocom? Купувах го от Lidl, но се оказа, че е било временно част от асортимента. Някой да го е забелязвал да се продава другаде? Благодаря. Simple Smile

# 152
  • Северозапада
Здравейте! Имам безжичен звънец, но батериите му свършват за по-малко от месец. Някои купувал ли е такъв и колко време издържа един комплект батерии?
Благодаря!

# 153
Аз имам безжичен Лидълски звънец - батериите заминават много бързо. Пробвах и с презареждащи се - още по-зле беше положението. Все някой чукаше по вратата. Ползва се от около 5-6 г. Но е приключение да се намери и хубав жичен, за да се подмени дрънкащия.

# 154
И ние имаме от година, може би. Не сме сменяли батерии.

# 155
Ние имаме от пет години ама не свършват за месец

# 156
Аз не съм засичала колко държат точно батериите. Зависи колко често има посетители Simple Smile
Нещо от сорта на 5-6 пъти годишно е смяната.

# 157
  • Северозапада
Ами при нас почти не се ползва. За последните 3 седмици да е звънял  5 пъти. Звънях в сервиза, госпожата, с която говорих, смята, че е нормално, но на мен ми си вижда странно, защотот имаме детски играчки, които издържат повече. Чудя се дали да се занимавам да го пращам в сервиза. 😒

# 158
  • In transit
Привет,

Не знам дали тук е мястото за този въпрос, но се чудя някоя от вас дали знае откъде мога да си купя кисело мляко без лактоза на Lactocom? Купувах го от Lidl, но се оказа, че е било временно част от асортимента. Някой да го е забелязвал да се продава другаде? Благодаря. Simple Smile
Видях на Бор Чвор такова в Кауфланд. Имаше доста продукти без лактоза пак техни.

# 159
Третият е имитация на кожа, имам го и е хубав.

Този нали:
bradata исках да ви питам,а той свлича ли се като другите два модела?Защото аз си бях купила миналата година от черния ,но ужасно се свличаше и го върнах.

# 160
Аз пък да питам с каква плътност са, имат ли някакъв термо ефект или са тънки? Имам кожен, но той си е чиста ламаринка Simple Smile , ако тези са дебелички, да взимам и аз.

# 161
Мисля този има кожа само отпред.

Изцяло кожа са пускали- с цип отстрани, дебела кожа с мъхнато отвътре..идеални за зима и студено...

# 162
О, ето това ще ми трябва, дано пак ги заредят. Че като видях какво бяха кръстили "термо чорапогащници", лошо ми стана, имам от миналата година и е съвсем друга бира. Но си е раничко още сигурно.

# 163
И все пак никоя ли няма наблюденя за кантара в брошурата за следващата седмица?

# 164
Термо клин от скиорската седмица препоръчвам за зимъска...под панталон половин час съм висяла на спирката...топло си ми беше Joy
Топли си.

Общи условия

Активация на акаунт