Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 108 064
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 135
Сушилник бие купувахме преди 2 години, пак по това време ги пускаха и цената беше горе-долу така, във всеки случай - около 40, а не около 18 лева. Нашият е метален бял със сини пластмасови части. Много е стабилен, но доста се озорих, докато го сглобя. Пластмасовите части трябва да се сложат правилни и да щракнат.

# 136
Аз на спрей мопа се чудя,имам предния с една цяла кърпа само, този изглежда по идеен.Ще го видя на място и ще реша.Друго от брошурата май не си харесах,преди на италианската седмица се запасявах със сладките им,всичките ги обожавам.

# 137
Абсурд да съм купила сушилник за 30-40 лева. Grinning Тези тип кула са по-скъпи, но моят е хоризонтален и определено тогава по-евтин беше. На Leifheit дори обикновените мопове са на двойна цена спрямо лидълските, не ме учудва. Моят сушилник е Aquapur. Дори си спомням, че по едно време имаше възмущение в темата, че сушилниците са поскъпнали...
Нещо не ме кефи спрей мопа с три "глави", лично мнение.

# 138
Изчетох ви. То от пазаруване в Лидл време не ми остава да пиша Laughing

Джегинсите - НЕ се свличат. Имам от сивия, от черния с кожа сигурно 2-3 броя...нито един от тях не ми се е свличал. Напротив, моделът с кожата отпред специално си е доста стегнат плата отзад и на кръста.

По спомен-свличането касаеше нещо друго, не тези джегинси.

Майка сутринта ми пише кое животно сме нямали. Викам ухааа....изнамерила е точки/картонче от някоя дружка. А тя мислела тепърва да събира....късно е, чадо,.........Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 139
Има ли мнения за стелките за обувки от другата седмица? Трябват ми да уплътня малко едни обувки.

# 140
Свличането касае сивия джегингс от голямата номерация. Но пък на мен не ми се свлича, та май зависи на кой как му пасва кройката. Коженият е стегнат, да.

# 141
  • софия
Взех едно агнешко за утре. Отдавна не съм купувала месо от Лидл, дано да е хубаво.
Другата седмица нищо не ме привлича неудържимо.

# 142
Майка сутринта ми пише кое животно сме нямали. Викам ухааа....изнамерила е точки/картонче от някоя дружка. А тя мислела тепърва да събира....късно е, чадо,.........Stuck Out Tongue Closed Eyes
На мен ми останаха три точки, ако ще бъдат полезни на някого.

# 143
  • Асеновград
Има ли мнения за стелките за обувки от другата седмица? Трябват ми да уплътня малко едни обувки.
Взимала съм от тези по 2.49 за 2 комплекта от намалените бройки и не бих повторила.Реално нищо не изолират много са тънки и се скапват също за отрицателно време.

Пускали ли са загряващия крем преди https://www.lidl.bg/bg/p/grizha-za-men/zagryavashch-krem/p30114 и има ли ефект при мускулни болки.

# 144
Мюслито в кутията колко струваше?

Колкото кило свински врат Joy

# 145
  • София
Има няма 7 лв.

# 146
Аз вчера гледах едно мюсли в кутия за 5 лв май беше , имаше синя опаковка със черен шоколад и розова с плодове Grinning

# 147
Ето ви едно хубаво мюсли, различни видове. Но май не съм виждала такова никога в Лидл
Скрит текст:

# 148
Скъп върви...овеса...Ill

# 149
  • Козлодуй
Взимала съм от тези по 2.49 за 2 комплекта от намалените бройки и не бих повторила.Реално нищо не изолират много са тънки и се скапват също за отрицателно време.

Пускали ли са загряващия крем преди https://www.lidl.bg/bg/p/grizha-za-men/zagryavashch-krem/p30114 и има ли ефект при мускулни болки.

Аз го харесвам - благодаря, че ми обърна внимание на него, кога ще го пускат Simple Smile Имала съм го преди време не загрява много но отпуска мускула - много ми харесва загряването е съвсем лекичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт