Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 543
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 315
Ние даже ги ядем без сос

# 316
  • софия
Не е ли малко безвкусно и сухо без сос?
Следващият път може да направя сос като за спагети Aglio e Oliо, мисля, че също би подхождал. Това са първите готови равиоли, на които ни харесва плънката.

# 317
Ами не, аз ги оставям на децата да си го правят понякога у дома за обяд, като няма друго. Ядат и със сос, и без
Може просто да ги мързи Joy

# 318
Искам да си изкажа разочарованието от този кантар. Днес го взех с такава радост и с цел да си следя индексите и да си подобря тялото,като имам ясен поглед над промяната. Обаче не е доизмислен. За да използваш допълнителните опции като визирам вода,мускулна маса и.. трябва да е задължително чрез приложението.Приложението видно не е доизработено. Трудно успях да се измеря но успях. Опитах и мъжа си да измеря но не се получи. Приложението забива,трудно дава да се смени друг потребител.След смяна на височина,пол и години така и не позволи измерване на новия потребител.Като цяло вместо да се запазват и да сверяваш данните си на приложението,опциите за да ги използваш ти е нужно приложението. А то явно не работи.

Заради недоработеното приложение аз върнах фитнес гривна и в него имаше и опция за кантара и за още един уред но много грешки даваше особено с промяна на теглото и човека Simple Smile

И аз ще го върна.Без приложение се използва само за кантар,няма смисъл да го задържам.Учудвам се,че бяха изкупени а никъде не намерих отзиви.

# 319
Simple Smile Радвам се, че са ви харесали Равиолите. Аз възнамерявам да взема още 2-3 опаковки да има в хладилника.
Много ми хареса и Балсамико оцета спрей. Прибвах го днес на салата. Умувам триото стъклени шешенца за 20 лв. с стойката.

# 320
Здравейте.

Някой замразявал ли е пресните кори за лазаня на Италиамо, които се предлагат в момента в италианската седмица?
Много ми харесаха и искам да купя по-голямо количество.

# 321
Simple Smile Радвам се, че са ви харесали Равиолите. Аз възнамерявам да взема още 2-3 опаковки да има в хладилника.
Много ми хареса и Балсамико оцета спрей. Прибвах го днес на салата. Умувам триото стъклени шешенца за 20 лв. с стойката.

Какво е третото шише?

# 322
2 вида Зехтин и едно Балсамико са.

# 323
Ако корите за лазаня са пресни (а не размразени), не би трябвало да има проблем да се замразяват. Аз също мисля да взема за замразяване - основно на детето правя и ми е много удобно така. А още по-удобно е да замразя готова лазаня на порции, но ме мързи напоследък Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 02:05 от dolce miele

# 324
При нас имаше залепено обявление, че не им е била доставена. Ще ми е много странно в някой квартал  (Хаджи Димитър) да е доставена...би трябвало проблемът да е централен. Поне за София.
И в Разград нямаше вчера етажерка за баня. Имаше едно жълто яке.

# 325
dolce miele, и аз така си мислех, нали продават замразени. Надявам се тези да са пресни, а не размразени. В повечето случаи купувам сухи кори, а от пресните досега тези ми харесаха най-много.
Благодаря за отговора.

# 326
Смених днес аератора за вода, и този тече по-същия начин и то само, когато е на душ функция. Н е мога да разбера така ли трябва просълзява или всички ли не ги бива.

# 327
Там , където го навиваш към чешмата ли тече?Свеки мин.година си беше взела и го върна по настояване на ММ, защото капеше от там, въпреки че синът И го монтира...не ставал според него.

# 328
  • shumen
Днес и аз взех аератора за вода и също капе така.Утре мисля да го сменя и ако пак не е наред вече ще го върна и ще си искам паричките.

# 329
Днес и аз взех аератора за вода и също капе така.Утре мисля да го сменя и ако пак не е наред вече ще го върна и ще си искам паричките.

Не капе от горната част, която се завива в батерията ами от голямото където се върти има черна уплътнителна част и от там сълзи, но само когато е на режим душ.

Общи условия

Активация на акаунт