Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 519
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 300
  • София-Младост
В Лидл DE гледам спортни стоки имат тази седмица, дали при нас ще са другата седмица? Как вървим спрямо тях? Интересуват ме ластиците  Grinning
С една седмица са напред, но не винаги асортимента е на 100% същия.
А и тези ластици са някакъв мини вариант.

# 301
В Лидл DE гледам спортни стоки имат тази седмица, дали при нас ще са другата седмица? Как вървим спрямо тях? Интересуват ме ластиците  Grinning
Ако видиш, че пускат ластици, свиркай, че втори късаме.
Не знам правилно ли разбирам, но само ластици за нанизване на долнища имаше в Лидл Борово при шивашките материали, срещу витрината за замразени стоки и сладоледи. Имаше няколко вида, по-тънки и по-дебели в комплект и само по-дебелички. Дали има още не знам. В неделя имаше.

# 302
  • София
За други ластици става дума.

# 303
С една седмица са напред, но не винаги асортимента е на 100% същия.
А и тези ластици са някакъв мини вариант.

Точно такива ми трябват. Ластици за спорт са.
Lemy, ще дебна новата брошура в четвъртък, дано да имаме късмет.  Simple Smile Не ми се поръчват онлайн без да ги видя.

# 304
  • София
Търся от две седмици кашкавала на bluendino.Има ли го при вас?Само този на пилос е при нас и родната стряха.
Кашкавал bluendino вече е пилос, от доста време. Ние понеже си купуваме от големия, специално питахме. Същият е, само името е сменено, такъв беше отговорът.
Ако е кръглите нарязани ,току- що купих от Лидл с/у музикалната.

Ето този имам предвид, само че голямата разфасовка, като тухличка. Мисля, че е около 11 лв.

Картинката е същата, но пише Пилос.
Не, друг взех аз.

# 305
Щом втори ластици късате, защо не вземете от друго място? Или там са още по-късливи Blush

# 306
Етажерките са няколко, на стр. 27 в брошурата:
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-07-10-do-13-10-broshura/view/flyer/page/26
Моят опит с горещия тел и мейл е, че каквото и да питаш дали го имат- го нямат, а се оказва, че в еди кой си магазин има сума бройки от него...Разчитам повече на вас, тук Wink

# 307
Щом втори ластици късате, защо не вземете от друго място? Или там са още по-късливи Blush
Много сме яки 😸
Шегичка. Ами изкарват по 1 година, бива. Не ми се ходи чак до Декатлон, пък и нямам идея как са техните.

# 308
Скоро няма ли да пуснат кожени якета? Чакам от миналата година Sad

# 309
Не ми се ходи чак до Декатлон, пък и нямам идея как са техните.
Добри са, имат с различна тежест, вземете си по-яки

# 310
  • софия
Взех равиоли, дано наистина са хубави. Не, че няма да се изядат не, но предпочитам да ядем нещо наистина хубаво. Ще направя сметанов сос.
В магазина на Халите имаше достатъчно дива сьомга. Заредих във фризера.

# 311
Пластмасовите приставки на аераторите трябва ли да се монтират задължително?

# 312
fenyx, имаме 4 вида в къщи, другите са ми прекалено яки, все още 😎

# 313
  • Варна
Взех равиоли, дано наистина са хубави. Не, че няма да се изядат не, но предпочитам да ядем нещо наистина хубаво. Ще направя сметанов сос.

Сравнявам пелмените от Берьозка с тези, които ядох в Русия. Пелмени със спанак и сирене е ясно, че няма, така че няма как да бъдат сравнени с равиолите директно. Дано действително са хубави тези равиоли, след толкова прехвалване ще взема да им дам още един шанс Wink

# 314
  • софия
Бързо да дойде да си признае кой препоръча равиолите да го прегърна  Hug! Благодаря и за второто мнение, което подкрепи първоначалната препоръка bouquet Наистина са хубави - плънката не е неопределена степана каша. Направих светанов сос с моцарела, каперси и босилек. Всичко се изяде.

Общи условия

Активация на акаунт