Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 487
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 285
Да, вредно е за постоянно. Подходящо е за оформяне за под някоя тънка официална рокля, примерно, за няколко часа. Едва се отървахме от корсетите-кофражи, които са смазвали женските тела в миналото, сега пък оформящо бельо си измислихме. Постоянното оформяне минава през кухнята и през фитнеса. 🙂

# 286
  • Димитровград
Aз исках батерия за банята и бяха свършили.

# 287
Как е плънката? Колкото пъти съм купила нещо с плънка, тя винаги е нещо кашесто неопределена.

Скрит текст:
Руските пелмени са подобни като паста, но със сигурност плънката им е по-истинска. Има ги в Берьозка, даже сега са с 30% намаление

от къде си правим този сигурен извод, че плънката  им е по-истинска Wink
то зависи как ще се приготви, но на мен прясната паста от лидл /напр. тортелини със спанак/ ми е по-вкусна от замразените пелмени от березка. но като цяло не са нещо уникално Wink

# 288
  • Пловдив
Търся от две седмици кашкавала на bluendino.Има ли го при вас?Само този на пилос е при нас и родната стряха.
Кашкавал bluendino вече е пилос, от доста време. Ние понеже си купуваме от големия, специално питахме. Същият е, само името е сменено, такъв беше отговорът.

# 289
  • София
Марчева, какво ще кажеш за това арборио, пробвала ли си го, от Метро?

Става, взимай. Италианските вина силно ги уважавам и това което си показала малко по надолу е чудесно.

# 290
Да, вредно е за постоянно. Подходящо е за оформяне за под някоя тънка официална рокля, примерно, за няколко часа. Едва се отървахме от корсетите-кофражи, които са смазвали женските тела в миналото, сега пък оформящо бельо си измислихме. Постоянното оформяне минава през кухнята и през фитнеса. 🙂
На мен честно казано ми хареса как се чувствам с него и не ме стяга особено. Ясно, че оформянето минава през кухнята и фитнеса Satisfied

# 291
Оформящото белъо от миналата седмица ми е страшно комфортно в сравнение с други модели.За постоянно не мисля ,че е удачно да се носи,то няма и смисъл.

# 292
Аз имам от тези бикини, които пускаха предния път:

Много са удобни, но аз позаслабнах леко, така че вече и не не стягат особено.

# 293
В Лидл DE гледам спортни стоки имат тази седмица, дали при нас ще са другата седмица? Как вървим спрямо тях? Интересуват ме ластиците  Grinning

# 294
  • София
Търся от две седмици кашкавала на bluendino.Има ли го при вас?Само този на пилос е при нас и родната стряха.
Кашкавал bluendino вече е пилос, от доста време. Ние понеже си купуваме от големия, специално питахме. Същият е, само името е сменено, такъв беше отговорът.
Ако е кръглите нарязани ,току- що купих от Лидл с/у музикалната.

# 295
  • софия
Скрит текст:
Как е плънката? Колкото пъти съм купила нещо с плънка, тя винаги е нещо кашесто неопределена.
Скрит текст:
Руските пелмени са подобни като паста, но със сигурност плънката им е по-истинска. Има ги в Берьозка, даже сега са с 30% намаление
от къде си правим този сигурен извод, че плънката  им е по-истинска Wink
то зависи как ще се приготви, но на мен прясната паста от лидл /напр. тортелини със спанак/ ми е по-вкусна от замразените пелмени от березка. но като цяло не са нещо уникално Wink
Ако може да се съди по претоплените им закуски (на Берьозка), плънката ще е гадна.
Все пак ще съм благодарна за по-конкретен отзив за плънката на равиолите - смачкана каша с неопределено съдържание ли е? Кое им е страхотното? Вкъщи обичаме паста, обичаме и гъби, не обичаме готовите плънки на подобни продукти.

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 14:36 от zvаnchе

# 296
И у дома повече се взимат (рядко) тези от Лидл. От Берьозка изобщо не ни харесват, едва се изядоха, направо повечето ги хвърлихме даже...

# 297
Равиолите са вкусни точно заради плънката вътре. Поне на тези са я уцелили според мен. Има вкус на сирене и на гъби и на консистенция беше добре. Соса винаги го правя аз с добавени задушени зеленчуци, подправки и соса в стъкленото шише.
Другата прясна паста, която пускат извън Италианската седмица ми е блудкава и безвкусна сравнена с тази.

# 298
  • Пловдив
Ако е кръглите нарязани ,току- що купих от Лидл с/у музикалната.

Ето този имам предвид, само че голямата разфасовка, като тухличка. Мисля, че е около 11 лв.

Картинката е същата, но пише Пилос.

# 299
В Лидл DE гледам спортни стоки имат тази седмица, дали при нас ще са другата седмица? Как вървим спрямо тях? Интересуват ме ластиците  Grinning
Ако видиш, че пускат ластици, свиркай, че втори късаме.

Общи условия

Активация на акаунт