Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 399
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Как е плънката? Колкото пъти съм купила нещо с плънка, тя винаги е нещо кашесто неопределена.

# 271
  • София
И аз се интересувам от етажерката за баня - може ли снимка?

# 272
При нас имаше залепено обявление, че не им е била доставена. Ще ми е много странно в някой квартал  (Хаджи Димитър) да е доставена...би трябвало проблемът да е централен. Поне за София.

# 273
А пък да ви кажа, на мен най-хубавата покупка тези дни ми е едно италианско червено вино. Не зная дали е от италианската седмица или го има и в постоянния сортимент, беше наредено и на двете места, но е много свежо, ароматно и приятно, точно за този сезон. Щом и съпружието го хареса, а той не е много по виното:

# 274
  • Точно където трябва
Прекалихме с тези играчки, играта изтече преди седмица. Още тогава им писах, че е нередно да дават точки и да няма играчки още преди да е изтекла. Отговориха, че е до изчерпване на количествата, което е упоменато в условията. И са прави. Е как сега все още обещават и изпращат... Въпроса одавна не е за играчките, а за принципа.

# 275
картофените дукеси има ли ги в редовния асортимент и биват ли?

# 276
  • София

Питането ми е за ръчната пароструйка, която ще пускат от събота- върши ли някаква съществена работа.Искам да я ползвам за измиване на кухненски шкафове,електроуреди, без да използвам препарати и много търкане.
Благодаря!

# 277
За мен - никаква работа не върши.

# 278
  • до най-прекрасния мъж

Питането ми е за ръчната пароструйка, която ще пускат от събота- върши ли някаква съществена работа.Искам да я ползвам за измиване на кухненски шкафове,електроуреди, без да използвам препарати и много търкане.
Благодаря!
Имам я, доволна съм. Сваля мазни наслоявания и други замърсявания, но си иска и ръчичка. Ако не искаш търкане - силен препарат, с магическа пръчка не става.

# 279
  • Асеновград

Благодаря!
Имам я, доволна съм. Сваля мазни наслоявания и други замърсявания, но си иска и ръчичка. Ако не искаш търкане - силен препарат, с магическа пръчка не става.
И аз я ползвам много.Чистя с нея тоалетна, баня /котлен камък/.Пера и огромните плюшки които не влизат в пералня, прала съм и бебешка количка. Не е вълшебна но с нея е по лесно отколкото само с препарат, парата помага. Моята е по стар модел.

# 280
  • Варна
Как е плънката? Колкото пъти съм купила нещо с плънка, тя винаги е нещо кашесто неопределена.

Скрит текст:
Руските пелмени са подобни като паста, но със сигурност плънката им е по-истинска. Има ги в Берьозка, даже сега са с 30% намаление

# 281
Един малко глупав въпрос - смятате ли, че оформящото бельо /специално бодито/,което продаваха миналата седмица, е вредно да се носи постоянно? струва ми се, че не е толкова стегнато..

# 282
Не е глупав въпросът. Струва ми се, че не е много добре такова постоянно пристягане за кръвообращението. Ако не стои прекалено пристегнато - едва ли е проблем, но тогава и какво оформящо е.

# 283
Нил:
https://ezine.bg/n11-42828-Защо_оформящото_бельо_може_да_бъде_вредно

# 284
Пробвала съм веднъж и хич не ми беше удобно,не бих си го причинила от суета.Снощи при нас нямаше от търсените букви,взех термометъра.Търся от две седмици кашкавала на bluendino.Има ли го при вас?Само този на пилос е при нас и родната стряха.

Общи условия

Активация на акаунт