Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 108 130
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 180
Днес взех от шунката, която е на промоционална цена, ако купиш 2 или 3 броя. Сред нея имаше няколко с изтекъл срок на годност вчера. Казах на управителя и получих "благодаря". После, докато плащах на касата, казах и на касиерката и получих отново "благодаря". Защо имам спомени от темата, че дават някакъв ваучер? Може и да не съм разбрала правилно.

# 181
А дали акцията за повече бройки не е точно заради изтичащия/изтеклия срок?

# 182
Не. Имаше от същата шунка на същото място със срок до 20 и някой октомври.
А и как ще продават стоки с изтекъл срок? Независимо намалени или не.

# 183
Тези дамски чорапогащници:
кога ги е имало? Вчера си го взех с 30% отстъпка, редовната му цена е била 9 лв. Много е хубав, със 79% памук.

# 184
  • Козлодуй
Дали някой има впечатления от таймерите за електроуреди от брошурата за следващата седмица?
Да, сложно е настройването им но като ги разбереш са много готини защото включват и изключват когато искаш даден уред Simple Smile

# 185
  • София
Е защо да е сложно, има и механичен ,той е елементарен, натискаш пластинките за часовете и готово. Имам на друга марка ,сложен в банята за печката, и е супер ,ставаш сутрин и е топло,без да е работила цялата нощ

# 186
  • Козлодуй
Е защо да е сложно, има и механичен ,той е елементарен, натискаш пластинките за часовете и готово. Имам на друга марка ,сложен в банята за печката, и е супер ,ставаш сутрин и е топло,без да е работила цялата нощ
Е да де ама нали трябва да го свериш за да изключва точно в твоето време ако междувременно е спирал тока сверяването отива на кино на механичния не на цифровия Simple Smile

# 187
При нас го има бадемовото брашно и аз взех. Досега не съм взимала. За какво го използвате най-често?

# 188
  • София
Е тока не спира всеки ден, на механичния е лесно, завърташ циферблата да си дойде в правилният час и готово.

# 189
  • София
При нас го има бадемовото брашно и аз взех. Досега не съм взимала. За какво го използвате най-често?
Основно се ползва за сладкиши.

# 190
Много скъп тоя овес бе..7 лв..едно кило ракия е по-евтино от него JoyAnimal Speak No Evil

Взех по-евтин овес, ще го тествам утре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 191
Под "термо" разбирам това, което Тета обясни - да има мъхче отвътре, да не е чист текстил. Леле, какъв термо клин видях в чужбинско миналата Коледа - отвътре все едно мечка бяха одрали и зашили Astonished - още го мисля защо ли не си взех, на мен ми е студено от вятър, имам и студова алергия.
Такива клинове има в китайските магазини, предложих на дъщеря ми да й взема за зимата, но отказа.

# 192
  • София
Аз и на планина не ходя с такова чудо,опасни сте.

# 193
Аз имам термоклин купуван от Швеция, не е толкова дебел колкото си мислех, че ще е, но пък добре топли. Лошото е, че нещо ми отесня 🙀

# 194
Здравейте, бихте ли ми казали дали някъде из софийските филиали ви е попадала тази етажерка? Някъде преди по малко от 2 месеца я бяха пускали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт