Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 363
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 255
Аз да питам каква е ползата от аератора всъщност? Реално пести вода или увеличава налягането? Тъй като доста неща изчетох като отзиви.
Имам такова нещо, не от Лидл но те едно и също вършат. Полезно си ми е, действително се изразходва по-малко вода да се измие нещо, а я разпръсква по-добре - като душ. Понеже са много и тънки струйки, налягането на всяка е по-голямо отколкото без него.

# 256
  • София
Много съм доволна, за италианската седмица. Накупих де що видях в количество, всичко от видовете прошуто, сирене провола , също томино с шпек - изобщо не го познавам , но ще се разбере, дългите спагети, много ги обичам, бешамел - голямо удоволствие, смятам да отида тези дни за още, защото много го ползвам и е разкошен,  мортадела те големши  топки по 700 г но няма да им се прости, бурата - чудна е, рикота, три пакета кантучини с бадеми, и разбира се три пакета ориз Арборио, аз го ползвам често и е на много добра цена. Взех си и един мъничък сладолед и крем Забайоне , зеленки маслини с бадеми, сметаната за готвене е силно намалена само .99 ст - нищо работа, а никак не е лоша за разлика от другата , но това си е мое мнение за сметаната за разбиване, и още други дребни нещица. Аз - доволен.  Simple Smile
Буквички имаше разноцветни, никой не ги купува, друго...... не видях.

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 01:47 от marchеva14

# 257
В друг филиал забелязах, че по-евтиното сладко от боровинки струва 1,99 лв, а при нас си стои етикет с цена 1,99 за сладкото от ягоди и 2,30-2,40 лв (не помня точно) за сладкото от боровинки. Стори ми се странно, че в другия филиал боровинковото сладко беше по-евтино, защото то винаги е струвало повече от сладкото с ягоди...Е, ако го поевтиняват е добре дошло.... Grinning
Забелязвам тенденция артикули с промо цена от един момент нататък да минават на редовна (по-ниска) цена- луканка, течната сметана 30%, както и други. И малкото масло Пилос при нас беше намалено на 1,32 лв, после мина на същата редовна цена за може би 2 седмици. Обаче тъкмо се зарадвах и пак е на 2,19 лв. Но другите подобни артикули си остават с по- ниската цена. Това е сигурно за сметка на някои поскъпнали артикули- основно кренвирши, луканки, шунки, копеното сирене 24 бр и др.
Марчева, ти си изкупила магазина... Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye Значи при вас за заредили все пак от трицветните буквички Heart Eyes Ще се поогледам утре доста добре дали случайно в близкият ми Лидъл не са заредили буквички Heart Eyes

# 258
  • Козлодуй
Искам да си изкажа разочарованието от този кантар. Днес го взех с такава радост и с цел да си следя индексите и да си подобря тялото,като имам ясен поглед над промяната. Обаче не е доизмислен. За да използваш допълнителните опции като визирам вода,мускулна маса и.. трябва да е задължително чрез приложението.Приложението видно не е доизработено. Трудно успях да се измеря но успях. Опитах и мъжа си да измеря но не се получи. Приложението забива,трудно дава да се смени друг потребител.След смяна на височина,пол и години така и не позволи измерване на новия потребител.Като цяло вместо да се запазват и да сверяваш данните си на приложението,опциите за да ги използваш ти е нужно приложението. А то явно не работи.

Заради недоработеното приложение аз върнах фитнес гривна и в него имаше и опция за кантара и за още един уред но много грешки даваше особено с промяна на теглото и човека Simple Smile

# 259
  • София
Какво си заслужава от италианските неща?
Пп: някой да има 2т. от играта (Сф)

# 260
Имах 2 точки, на май ги хвърлихме
Нали свърши играта

# 261
  • София
Какво си заслужава от италианските неща?
Пп: някой да има 2т. от играта (Сф)
Аз имам ,мислех вчера да ги хвърлям, но не съм още.

# 262
Марчева, какво ще кажеш за това арборио, пробвала ли си го, от Метро?

# 263
Няколко човека вече питат за точки. Даже една жена беше публикувала смс, че са ѝ обещали играчка в даден клон на магазина, въпреки, че вече не се раздават играчки.

# 264
Трябва да са били заявени преди края на играта на телефона им. Да са били изчерпани в клона, а човека да е имал точки
Това сега...ми се струва некоректно.

# 265
Исках да взема етажерка за баня, в Лидл Слатина нямаше- не били докарали, някакъв проблем с доставката имало. Момчето каза, че не знае за други филиали дали няма...моля, ако видите някъде от тях налични- пишете, да не ходя да търся. Отдавна ги чакам, че ми трябва точно такава, по др. места съм виждала, но не са ми така практични.

# 266
Момичета как ви се струват тези поли от четвъртък ,според вас имитация на велур ли са ? Някой знае ли кога ще пускат ски екипите ?

# 267
  • In transit
Аз пък да питам за замразената сьомга.
Че ще взема, ще взема. Само ако не ме възпрете аргументирано . Blush
Много е суха дивата сьомга да знаеш.

Леми, хубав е, аз съм вземала.

# 268
Добро утро!
Вчера сутринта имаше всичко от Италианската седмица. Тези равиоли са страхотни, шоколадовите десертченца с ядки, карамел и шоколад също - ама са мнооого малки Simple Smile. Всичко месно в малките опаковки на слайс също е супер - купувам винаги като има Италианска седмица. Голямата мортадела с шам фъстък не я харесвам особено.

# 269
Благодаря на всички, които ми писаха за детската етажерка, намерих я в лидл хаджи Димитър.
Цъфс, как изглежда тази етажерка за баня? Мисля, че видях такава именно във филиала в хаджи Димитър. Може да им пишеш и във фб или да се обадиш на телефона им. Аз няколко пъти съм им писала и окликват до ден-два.
По въпроса с точките - заявих и аз своя картоф и ми казаха, че ще ми се обадят, когато го доставят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт