Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 478
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Можете ли да ми кажете за какво се използва това тиквено песто? Гледах го днес, но не посмях да го купя. При хелоуинските лакомства стои.

# 1 111
  • София
..Ако някога, някъде направят нормално, ще бъда най-добър клиент.
Rovaru сподели много интересен линк в тази връзка.
А, от много време ги зная тези теста, но за съжаление продават само на количества, какво да ги правя 6 бр тесто, няма и къде да ги съхранявам, иначе са перфектни.
Работя бутер тест но ми отнема 1 ден, бавно е и си има работа, но не е и сложно. Ако някой го интересува веднага ще му пусна рецептата.

# 1 112
  • на земята
Имам от миналата година от тези пижами,не са свили драстично и аз суша в сушилня.Явно зависи от сушилнята.
Много са хубави пижамите,съжалявам,че не се вредих тази година.

# 1 113
  • Бургас
Долче, вашата паста нещо не бива май. Снимах ти тази, дето купих сега:

Скрит текст:

Даже миналата година в кутията за храна, освен разните храни-закачки тематични, му бях сложила 3 черни паячета от тази паста и той ги изхрупал както са си така сурови Laughing Не разбрал че са само за украса и му се усладили дори Joy

# 1 114
  • София
Направо да ида да си купя пижама,явно са актуални.Grinning

Аз не знам как в пастата,хелоуинската има следи от риба,яйца и не знам си какво.Не я купих аз.

# 1 115
E то в пастата няма лошо да има не само следи, а и цели яйца даже.
А следи от риба е логично да може да има. Нали черния цвят е от боя от сепия. Алергенът в случая е рибни продукти.

# 1 116
Това го пишат, за да избегнат предявяване на рекламации от алергични хора, когато на същата поточна линия са приготвяли и други продукти, в които е имало такива съставки и евентуално може да е останало някакъв минимален остатък, който да предизвика дразнене.

# 1 117
  • София
И аз се сдобих с пижама /долнището е от тези на сърцата/. След пране на 40 градуса има съвсем леко скъсяване на долнището, с горнището проблем няма. Надявам се, че свиването ще е еднократно. И преди съм купувала подобна пижама от лидл и долнището се посви доста с годините, накрая вече ми беше над глезените. Но пък тогава се престаравах и перях всичко на 60 градуса, та може и от това да е.

# 1 118
Брада, да, вашата паста си изглежда ок. При нас преобладаваха белите фигурки Grinning Как ме гледаха хората, че разгледах поне 10 пакета чудейки се кой да е...В някои бяха много видими бяло-сивите фигурки, явно на такава партида сме случили тук.
Това за следите от нещо си в пастата е, за да се презастраховат. Видяли ли сте в някои шоколади какви следи от храни пише, че може да има. Grinning

# 1 119
4 см. от дължината няма да се отпуснат с носене, ама някои хора по гръб не падат.

Имам четири долнища бархетни, пера ги на 60 градуса 3 чАса...съвсем нормални са си.
Някои дами пък не искат да чуят че има и друго мнение, различно от тяхното...както виждам, не е само моето такова...

Да им напомня, че Лидл имат добра практика да удовлетворяват желанията на клиентите си - та можете да върнете въпросните пижами.

# 1 120
  • Бургас
Момичета, да ви попитам дали скоро сте мяркали авокадо в мрежичка? Беше изчезнало преди около месец - два от бургаските магазини...

# 1 121
Явно ти не можеш да приемеш, че има различно мнение от твоето. То снимки не поиска на пижами без гънки, от девет кладенеца вода донесе. Твоите са нормални на други са се смалили, всеки да си направи преценка за себе си.
За авокадото, в София е заредено поне в магазините от които аз пазарувам.

# 1 122
Авокадо от малкото в мрежа има вече...писахме, скоро го пуснаха пак.

Съни, бе прочети бе мило....и на други хора не им се свиват. Само моите мнения ли четеш...

# 1 123
  • София
Малии,добре че спя без пижама Grinning

# 1 124
Чета Тете, ама само твоите искат доказателства и някак се набива на очи, жената казва скъси се с 4 см. ти казваш, спокойно те и дънките се свиват при пране, а после се отпускат ми не е вярно, различни неща са. Всеки изказа мнение по веднъж, ти няма няма пак се обадиш, че на твоите нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт