Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 360
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Здравейте, не пиша често, но ви чета постоянно. Заради вас си купих адски много от коледните лакомства, които по принцип не ме привличат. Ама вие така вкусно ги описвате.. След малко почвам да отварям. Някой купувал ли е обувки Air & fresh? На мъжа много му харесали мъжките и си взел, а за мен дамски. Изглеждат добре, но много прекрасни ще дойдат ако всичко от написаното е вярно. Не съм ги срещала до сега сякаш. И за сина взех много хубав детски анцуг.

# 1 591
  • Бургас
От форума имам много добри познанства, получавала съм помощ от непознати към онзи момент жени. Най - голямото е покупка от физически магазин в София на палто, което в тукашния филиал го нямаше. Какво аз съм правила няма да обяснявам, но винаги бих помогнала и занапред.

# 1 592
  • shumen
Аз при нас не видях квадратни,а само кръгли.
Аз детски анцузи исках от днеска,но не можах да стигна до там,че валеше,а сега чак в Понеделник сигурно ще успея.

# 1 593
Тая вечер бях в Лидл Борово и имаше поне 10 душа, неотворени бяха, на картинката си бяха квадрарни.

# 1 594
Обувките биват - разходих ги по обед в дъжда. Не пропускат вода, както си пише и не задържат мръсотия. Последното чак не ми се вярваше.

# 1 595
Кои са обувките?
На мен обувките от удобната серия- сиви кецове (които на Тета и опираха на ахилеса, а и на мен за известно време също, иначе са вн. удобни после) започнаха да се опитват да се отлепят отпред на нивото на средните към малкия пръст. И понеже е залепено много здраво за предната част на подметката, чак горният пласт на "кожата" се цепна. Не са носени чааак толкова* към 3-4 седмици  като ги пуснаха и още толкова сега, а междувременно и други обувки съм слагала. Не е отлепено, а точно цепнато на мястото на залепване. На друг случвало ли се е? Ще ги нося на обущар да видя какво може да се направи, харесвам си ги. Но ми е странно.

# 1 596
  • София
Ето това са обувките, за които аз говоря. Devil_rose мерси за коментара.
Скрит текст:

# 1 597
aз не мога да отгатна защо са се спукали някакви обувки от изкуствена кожа, но не мога да отгатна и защо някой ще си купи такива? Естествено че ще се развалят за 0 време.

# 1 598
  • Варна

Кой каза, че срокът им изтича?  Това е друга кутия, онази вчерашната вчера замина. Stuck Out Tongue Winking Eye

А да питам къде изчезна... Цоче ли се казваше? Напусна или какво й се случи? Joy

Иначе новата брошура е бомба - да купуваш и да купуваш! Satisfied

# 1 599
# 1 600
Интересни са. Леко сладникави. И доста твърди за моите нежни зъби.

# 1 601
  • Beyond the stars
Ммм иии ирландското сметаново ликьорче виждам Bowtie
След него Baileys-а ми идва слабичък, та ще заредя 2-3 бутилки поне Grinning

# 1 602
Аз отидох за суитшърт за дъщеря ми, но нямаше ни табела, ни суитшърти, ни нищо! Така се надявах да взема, защото има нужда!
За сметка на това отстрелях три патки всяка по 6,20лв. Та поне от това съм доволна.

# 1 603
  • София
И аз видях в Борово квадратни душове. Утре в ранния следобед ще мина пак, ще следя темата и ако Румка още не се е сдобила и има в магазина, ще взема.

# 1 604
Оплаках се на една приятелка, която ми каза следното: ако се обадиш на националния телефон, докато тече промоцията. И им дадеш името си и адреса на магазин, те щели да ти доставят каквото искаш в посочения магазин.
Това вярно ли е? Някой пробвал ли се е?

Много ви обичам, благодаря ви за отзивчивостта Wink)

Общи условия

Активация на акаунт