Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 357
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 620
При мен има квадратни.

3 бр.налични

# 1 621
  • Варна
Ето това са обувките, за които аз говоря. Devil_rose мерси за коментара.
Скрит текст:
Тези обувки защо не ги виждам в сайта? Има ли ги и в коя секция? Изобщо не съм забелязала, че има обувки тази седмица.

# 1 622
Бяха в "Топличко и мекичко" от четвъртък, но не ги виждам сега.

# 1 623
  • Варна
Ами не ми излизат на мен. Отново погледнах секцията Мекичко и топличко, никакви обувки няма... Може би са в мобилно приложение или нещо такова, но в настолния сайт няма обувки. П.п. видях ги сега в pdf брошурата, но аз нямам навик да я разглеждам нея. Много тъпо са ги пропуснали в секциите.

aз не мога да отгатна защо са се спукали някакви обувки от изкуствена кожа, но не мога да отгатна и защо някой ще си купи такива? Естествено че ще се развалят за 0 време.
Това пък въобще не е задължително. Имам спортни обувки от Лидл от изкуствена кожа, трета година ги нося, супер удобни. Тази пролет започнаха да се разлепят, занесох ги на обущар и продължавам да ги нося яко. Много ме е яд, че не пускат пак такива.

# 1 624
Пък аз мога даже да допълня, че това че едни обувки са от ест. кожа изобщо не им дава задължително дълъг живот. На ММ едни скъпи такива изкараха едва 2 години, защото подметката им се повреди безвъзвратно, и обущар нямаше как да ги оправи. Кожата си беше ок, ама какво от това. Всичко е до късмет - има и хубави обувки от изк.кожа, има и отврат качество. За лидълски мога да дам отзив за сандалите от ест. кожа (от пролетта са), цяло лято ги влачих - нямам оплаквания. Майка ми има от преди няколко години боти от изк. кожа, взети от Лидл, здрави са, удобни са ѝ, но пък и тя не изминава пеша големи разстояния.

# 1 625
Имаше ги и на сайта в секцията "Топличко и мекичко", понякога махат някой артикули от сайта, когато са се изчерпали в повечето или всички филиали. Ако отворите ще видите, че и душкомплектът го няма вече на сайта.

# 1 626
  • София
Тази наденица читава ли е?
Скрит текст:

Скрит текст:
Девойки, прекрасни!
с удоволствие винаги влизам в темата, тук съм намирала  повече от чудесна помощ, за съжаление до момента не съм могла да отвърна, дано да имам начин да върна благодарността си и утре ще ходя да пазарувам и ако видя квадратен душ ли беше, може да ми се припомни, ще ви кажа веднага, може и да го купя, не ми е проблем. После ще се разберем как да го изпратя, това е лесно.

Имам удоволствието да притежавам кулинарен блог - "Портокал, канела и щипка карамфил" - най-сетне го направих с невероятната помощ на Мереленда, тя е в друга тема заедно с мен. Та, по този повод, имам повече от 300 качени рецепти и там се намира и онзи прекрасен ориз, благодаря, за това че сте отворили рецептата,  и ще помоля всяка от вас повече да не прави трафик към Готвач-БГ - няма смисъл, аз смятам повече там да не участвам и с тази цел направих блога си. Ще продължа да си качвам рецептите, те са около 900 бройки , но ми трябва още малко време, но успях да кача всички коледни бисквити, които съм предлагала в коледната тема през годините, хубави са и са стойностни като продукти.
Така че отново пускам рецептата за -"Как се прави перфектен ориз Басмати" - пуснала съм и източник, както при всяка друга една рецепта, те не са мои, за да си ги изписвам само така...Приемам всяка отбелязана грешка от вас и веднага ще бъде поправена, може и да съм допуснала някъде такава.
Много благодаря!
Брадата, не се сърди , че изписах половин страница,  това е инцидентно,  благодаря!
Благодаря, за вниманието което получавам при вас!  Hug

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_782.html

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/

И последно да попитам, Тайс, къде стои хартията за печене която е нарязана, много искам, ползвам я страшно много.

Много яко, последвах те и се абонирах Peace
Благодаря за рецептата за ориза Басмати.

# 1 627
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте! Някой има ли от този кухненски робот - 32 лв. ? Искам нещо което да ми стърже и реже зеле, моркови, цвекло и т.н. Другите ел.рендета са от порядъка на стотина лева и този тук ме заинтригува с цената си, но понеже някога евтиното излиза скъпо, та реших да се допитам Simple Smile Благодаря предварително за времето което ще отделите за мен! <3
Ако е този малкия, с двете приставки и нож за блендиране, взимай смело. Имам такъв и за стъргане на моркови, ябълки, тиква, цвекло ми е супер. Коминчето, обаче, му е тясно и за по-едри продукти си иска предварително нарязване. Например за зеле трябва да го нарежеш на парчета със ширина на краставица горе-долу и тогава да го режеш в машинката.

# 1 628
  • София
Обувките и аз не ги бях видяла, на място мъжа ги намери. Иначе само в мобилното са, наистина. Много харесвам туристическите обувки на Лидл, дано и тези са хубави като тях. Иначе в Лидл Дружба имаше доволно номера от тези обувки.

# 1 629
Добро утро,
Обадих се, чакам развитие към 10-11 часа.
Rumka, ако са ти казали, че ще ти пратят смс, не се доверявай само на това. На нас не ни пратиха, а твърдяха, че са го направили. В крайна сметка мъжът им звънна пак и казаха, че ще изпратят стоката до една седмица.

# 1 630
Кики К, купувай роботчето. Аз миналата година го взех за ренде, а то се оказа, че с ножа мели месце на каймичка. Редовно го ползвам, наистина улеят е малък, но аз режа, за да влизат нещата , става светкавично рендосването. Миенето на частите е лесно, особено ако няма мазно. Съхненето , по- трудно, но това да е.

Марчевааа,  супер, че си си направила свое място. Вчера взех хартията от магазина на Е. Йосиф, търсех, всъщност, ролката и така я отразих. До другата хартия за печене е , в същия сектор- с торбите за боклука и другите подобни. Предполагам, знаеш къде са - срещу фризерите, вляво. Айй, взимай хартията и пълни блога , а ние да пълним гащите , па напролет ще му мислим за банските и телата. Joy
Не съм отваряла още блога ти, ама предполагам, че си качила и онези вкуснотийки с бадемовото брашно. Heart Eyes

# 1 631
Някой купи ли си от обувките 'Топличко и мекичко', гледам че са много коментирани тук. Заслужават ли си? Grinning

# 1 632
Здравейте! Някой има ли от този кухненски робот - 32 лв. ? Искам нещо което да ми стърже и реже зеле, моркови, цвекло и т.н. Другите ел.рендета са от порядъка на стотина лева и този тук ме заинтригува с цената си, но понеже някога евтиното излиза скъпо, та реших да се допитам Simple Smile Благодаря предварително за времето което ще отделите за мен! Heart
Ако е белия, на който се сменят три приставки, аз го имам. Точно за моркови и зеле го ползвам. Супер е.

# 1 633
И аз се абонирах за Марчева. 🙂

Имаше и обувки, и още дрехи на сайта, но са свалени, понеже се случи поредното разграбване.🤪Не знам какво им е правилото и при колко бройки ги свалят, но е имало случаи да ги има при нас, а на сайта - вече не.

# 1 634
  • На морето!
Аз пък естествена кожа не купувам, също и палта, яки и шапки от естествен косъм и сувенири от слонова кост.
Вчера и в близкия до нас магазин имаше ръгби за боти. Скоро ще започнат да се появяват в кошовете с намалени стоки като върнати продукти, убедена съм.

Общи условия

Активация на акаунт