Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 71

• 38 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,

Някой от вас да е имал болка само в единия яйчник ,даже не е точна болка а тежест и придърпване все едно ми е много подут. В 6 г.с съм и се опасявам за извънматочна бременост.

# 586
Спомням си, че по време на моята бременност имах подобни болки както ги описваш първите три месеца около датата, на която е трябвало да ми дойде. Ходила съм на лекар и всичко е било ок. Все пак се обади на док или отиди фс те види.

15 оплодени 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️ Много съм щастлива. Надявам се колкото се може повече да оцелеят до понеделник, за да можем да ги замразим и декември ще се готвя за ЗЕТ.
🙏🙏🙏🙏🙏 За всички, които чакат :*

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:52 от AnMary

# 587
  • София
Lica, страхотна реколта! Имам усещането, че при теб ще се получи от раз. Стискам палци!

# 588
Дай Боже, по Коледа да стане нашето чудо Simple Smile

# 589
Ох, много ме боли единия яйчник, направо едвам седя. Утре съм да доктор. Дали ще ми гледат яйцеклетките сега? 8ми ден от стимулация ще съм

# 590
Ох, много ме боли единия яйчник, направо едвам седя. Утре съм да доктор. Дали ще ми гледат яйцеклетките сега? 8ми ден от стимулация ще съм

Да, но трябвало да те прегледа. При мен в единият яйчник вървяха по-големи и си ме наболяваше.

# 591
Браво Ликааа, екстра резултат !!! Ех, че хубаво :**
Хайде да ни изненадваш и с още хубави новини ...

# 592
Момичета, днес с мъжа решихме малко да се позабавляваме, тъй като покрай стимулацията и моите уголемени яйчници нямахме възможност. Изчакаме да мине цикъла, днес е 7ми ден със съвсем леко кафеникаво зацапване на изпроводяк. Не ме е боляло нищо, но след това като бях в банята забелязах че отново има вече червеникаво зацапване както при начало на цикъл. Дали не сме избързали, много се притесних защо се получи така, нито в момента имам болки, нито по време... От пункцията минаха 20 дни, трансфер не сме правили да припомня.

# 593
Инфинити, аз лично бих се обадила на док.

Момичета мисля, че започнах да се възстановявам, но много често ходя да пишкам. Вечер ставам два пъти и вторият път направо си ме боли много силно. Около бъбреците и яйчниците, а ако имам и газове по същото време си е приключение. Но е само когато имам голяма пауза в ходенето до тоалетна. Това нормално ли е? Или да звъня на док?

# 594
Това с газовете явно е някаква екстра от стимулацията, защото и аз го имам, а никога не съм имала такъв проблем. Днес минах на преглед, Ф растат добре 12-14мм за 8ми ден, каза че е нормално Confused иНаче и за болките каза, че е в реда на нещата
Сега си погледнах изследванията от сутринта и нещо се спекох, предполагам, че доктора ще ми се обади днес да каже какво правим. Някой ако знае, може да сподели мнение Expressionless

Редактирам се, прочетох малко и се оказа май ок, паниката е голяма работа Joy все пак ще съм благодарна някой да сподели опит Hug

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 10:13 от Александрия

# 595
Това с газовете явно е някаква екстра от стимулацията, защото и аз го имам, а никога не съм имала такъв проблем. Днес минах на преглед, Ф растат добре 12-14мм за 8ми ден, каза че е нормално Confused иНаче и за болките каза, че е в реда на нещата
Сега си погледнах изследванията от сутринта и нещо се спекох, предполагам, че доктора ще ми се обади днес да каже какво правим. Някой ако знае, може да сподели мнение Expressionless

Редактирам се, прочетох малко и се оказа май ок, паниката е голяма работа Joy все пак ще съм благодарна някой да сподели опит Hug
Добре си, аз имах 900 естрадиол по същото време Simple Smile

# 596
Инфинити, аз лично бих се обадила на док.

Момичета мисля, че започнах да се възстановявам, но много често ходя да пишкам. Вечер ставам два пъти и вторият път направо си ме боли много силно. Около бъбреците и яйчниците, а ако имам и газове по същото време си е приключение. Но е само когато имам голяма пауза в ходенето до тоалетна. Това нормално ли е? Или да звъня на док?
И аз бях така, не се притеснявай, нормално е от хормоните. Също и не може да спя нощем, бях станала като сомнамбул 😂

# 597
Здравейте Момичета, някоя от вас да има проблем с прекалено дебела лигавица на матката?

# 598
Колко дебела е. Аз съм с по дебела уж и имам обилен и болезнен МЦ.

# 599
Колко дебела е. Аз съм с по дебела уж и имам обилен и болезнен МЦ.
Днес ми беше 20мм. В неделя ми е пункцията. Заради дебелината може би няма да има свеж трансфер. Оптималният вариант е 8-13мм. Аз винаги съм имала по-дебела, винаги са ми казвали. Замислих се, дали всъщност това не е причината за неизяснения ми стерилитет. Не намирам много инфо по този въпрос ... винаги проблемът е тънка лигавица.

Общи условия

Активация на акаунт