Шава мартенско човече, рита силно мама вече! - МАРТ 2020

• 29 410
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Не съм писала отдавна и наминавам да се похваля....наййййй-накрая знаем пола със сигурност и сме супер щастливи.🤗 В 11г.с на първата морфология ми казаха 95% момче, но ние с таткото не им повярвахме изобщо😂😂😂 не знам защо още от преди да забременея знаехме, че първото ни дете ще е момиче, дори имахме и име /бях го сънувала около 10 пъти/...и така до сега почти 21г.с всички 3ма различни лекаря, които са ме гледали казваха че не се вижда и че не могат да ни кажат, докато днес най-накрая се показа и ясно се видя😊 и ето, че бяхме прави ще имаме малка принцеса ❤ Таткото е на седмото небе от щастие, а аз не можех да повярвам на догтора докато не ми го каза поне 10 пъти 😀 иии започвам да купувам панделки и рокли, не само неутрални бодита😂😂

# 391
Не съм писала отдавна и наминавам да се похваля....наййййй-накрая знаем пола със сигурност и сме супер щастливи.🤗 В 11г.с на първата морфология ми казаха 95% момче, но ние с таткото не им повярвахме изобщо😂😂😂 не знам защо още от преди да забременея знаехме, че първото ни дете ще е момиче, дори имахме и име /бях го сънувала около 10 пъти/...и така до сега почти 21г.с всички 3ма различни лекаря, които са ме гледали казваха че не се вижда и че не могат да ни кажат, докато днес най-накрая се показа и ясно се видя😊 и ето, че бяхме прави ще имаме малка принцеса ❤ Таткото е на седмото небе от щастие, а аз не можех да повярвам на догтора докато не ми го каза поне 10 пъти 😀 иии започвам да купувам панделки и рокли, не само неутрални бодита😂😂
Значи още има надежда и за нас да чуем момче на ФМ 😂 и на нас на ранната ни казаха 95% момиче, после следящия ме гинеколог и той подметна "Абе май момичеее" , в Петък съм на ФМ, знае ли човек...😂😂😂

# 392
Значи още има надежда и за нас да чуем момче на ФМ 😂 и на нас на ранната ни казаха 95% момиче, после следящия ме гинеколог и той подметна "Абе май момичеее" , в Петък съм на ФМ, знае ли човек...😂😂😂

На нас в 13 г.с. , ни казаха вероятно момче. В 17 г.с. , ни казаха момиче.Blush
Най-добрата ми приятелка е бременна сега (имаме осем дни разлика). На тях им казаха, 100 процента момиче на първата фетална и онзи ден- от момиче стана момче. Joy
Вече се чудя, какво ще се случи на сл. преглед. Joy

# 393
на мен в 20та ми казаха момче (беше застанало и много добре) ... сега ще започна да се съмнявам ... дано на ФМ няма изненади

# 394
Ето заради такива "предположения" нашата докторка предпочете нищо да не ни каже, че после да не се окаже съвсем различно. Чакам си чинно феталната да ни кажат пола и, че всичко е наред.

Аз нямам чак кръвотечение, но, като си издухам носа, има кръв по салфетката. С първата бременност като че ли беше повече.

# 395
Здравейте. Аз съм в 22 седмица и получих алергична реакция от вагинални капсули Лактажин,аг ми изписа Дермодрин крем и ако не помогне в краен случай Урбазон 40 mg. На някой случвало ли се е и какво мислите за Урбазона? 😬😒

# 396
Здравейте. Аз съм в 22 седмица и получих алергична реакция от вагинални капсули Лактажин,аг ми изписа Дермодрин крем и ако не помогне в краен случай Урбазон 40 mg. На някой случвало ли се е и какво мислите за Урбазона? 😬😒

Урбазон определено трябва да се взима в краен случай, но най-добре слушай лекаря си. Като цяло към локалната терапия можеш да прибавиш някой перорален антихистамин, но повечето не се препоръчват при бременност, макар шансът да ти навредят в тези седмици на практика да е нулев. Със сигурност са по-добре от урбазон. Зависи колко са силни симптомите, най-добре се консултирай и с алерголог.

# 397
Здравейте! Моля ви за съвет в края на 5 месец съм, а косата ми започна да капе много силно. Има ли някоя от вас подобен проблем и какво използвате за справяне с косопада.

# 398
Здравейте !
Отдавна не съм писала и минавам да ви се оплача. Бях в болница 5 дни заради силно сърцебиене, така излязох в по-ранен болничен, който обмислях за края на ноември. После всички ни натръшка някъкав вирус- първо каката, после мм и накрая мен. Вируса беше висока Т и яко болки в ставите и всички малки кокаклчета и костчици. Подкарах го ит четвъртък вечерта до събота сутринта. Освен парацетамол(консултирано с аг) и то само в петък 3х1 и малко бабини илячи, друго не съм пила, но яко се притесних като стигнах 39,2 ( при мм беше 39,9 а при детето на 39,5) и не мога да пия друго, исобено след 38,5 вече бебка не мърдаше с никаква поза Disappointed Днес вече се радвам на всяко побутване Confused Обмислям да започна биозин мама и сироп от бъз, че това не искам да го изживявам отново.

И аз страдам от запек последния път беше ужасно гадно, едва издържах. Замислям се да пия нещо, че не се издържа вече. Точно сега не съм по супите и не мога да ги ям, мляко и чай с мед пия и не помага.

Иначе и аз си вървя пакетно с болките и понякога много се притеснявам, но после се успокоявам че не съм само аз така. С Б1 нямах никакви проблеми и въобще не се притеснявах, но сега особено след 3-я м много се филмирам и постоянно някакви черни мисли ме налягат. Да идва следващата фм, че да се успокоя пак за малко.

На мен още ми е рано за покупки, колкото и да харесвам разни нещица. Обаче не съм фен на списъците, които хвърчат из нета, че има много ненужни неща. Преди всичко купихме след раждането, с изключение на комплекта за изписване, к. за креватчето и 3-5 дрешки, които даже не купих аз а свекито. В тива отношение съм малко суеверна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
  • София
Здравейте! Моля ви за съвет в края на 5 месец съм, а косата ми започна да капе много силно. Има ли някоя от вас подобен проблем и какво използвате за справяне с косопада.
Аз имах косопад, но отмина. Възможно е да е от сезона, а също и от хормоните.
Също така изследвай желязото, може да имаш недостиг. Той също е причина за косопад.

# 400
gabsolini, пазете се, че температурата си е опасна. И аз изкарам един вирус, но без висока температура.

За косопад на мен ми помага всеки един шампоан, специално за косопад, който е неприлично скъп. Всяка есен минавам през това.

# 401
има ли бъдещи мами от Пловдив? търся мнение за Борис Стоилов за ФМ ... и ако не е добър, да препоръчате някой ...

# 402
  • Пловдив
На мен ми препоръчаха Даскалов. За Стоилов ми казаха, че бил добър, но особен, каквото и да значи това Simple Smile

# 403
Аз и двете фетални ги направих при Борис Стоилов. Много съм доволна. Изключително професионално отношение. Обяснява всичко много подробно . Много внимателен . Наистина препоръчвам

# 404
Аз да се включа с въпрос - имате ли т. нар. "Linea nigra". С предишната си бременност като че ли ми се беше появила по-рано, а сега все още не я виждам и се чудя.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 15:59 от kle0patra

Общи условия

Активация на акаунт