Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 291
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Чужбина
Ама кой ти каза, че не си говорят?
Не искаш да чуеш на клипа, какво си говорят, нали?

Пусни си слушалките и случай, за да ти стане ясно.

И ясно се чува, дори, че Камила казва "It is really rude (или нещо подобни) of her", а Кейт казва "Yes, it is."

Не го гледах на силен звук и не чух нищо. Само отделни думи.

Есме, само със слушалки става.

Ясно се чува, че Уилям казва "She wants the attention" ... "to be seen on the pictures".

# 2 071
Ех, тез рояли да им се ненадяваш, бе. Същите клюкари като нас простосмъртните: обсъждат, присмиват се и то пред записващи камери даже. Чак спокойно да му стане на човек Satisfied

# 2 072
Пак гледах на макс. И пак нищо не чух.😅😅😅😅😅

Много смешно им се изпречи адютанта(такъв ли се води?) пред краката.

# 2 073
Скрит текст:
Хайде, че ако не беше една друга американка сега нямаше да се пъчат толкова Мантбатън-Уиндзор.
...
Това пък какво трябва да значи?! Joy Наистина нямаше Елизабет да е на трона, ама ...
Ами точно това значи Simple Smile Не само Хари с Мегън, ами и баба, Чарлз с Камила и Уилям с Кейт щяха да минават през ДРУГАТА врата Joy
Е, и? Това не прави другата американка по-Убава или новата по-лоша, нито променя факта, кой днес е на трона. Династии са се сменяли по какви ли не причини.
Обаче асоциативното мислене - хоп американка, хоп какво можеше, а какво стана - опрелено не е мисленето, което ще донесе позитиви на Мегън.

# 2 074
При положение, че са толкова изрядни в протокол, външен вид и пр. е много просташко, ако си разменят такива реплики щом всичко се записва. Колкото и да не ги долюбвам не искам да повярвам, че биха се държали така. Уилям ми изглежда свестен човек, не мисля, че би обидил брат си с такива демонстрации.

# 2 075
  • в сърцето на един мъж...
Асоциациите и сравненията с Уолис не са изобщо в полза на Маркъл, могат да й донесат единствено и само негативи.

# 2 076
  • Чужбина

Слушалки ти трябват, иначе не става. Grinning

Не съм забелязала никъде Кейт да се държи лошо с Мегън. По-скоро Уилям е този, който прави физиономии и нарочно я отбягва.

# 2 077
Скрит текст:
Хайде, че ако не беше една друга американка сега нямаше да се пъчат толкова Мантбатън-Уиндзор.
...
Това пък какво трябва да значи?! Joy Наистина нямаше Елизабет да е на трона, ама ...
Ами точно това значи Simple Smile Не само Хари с Мегън, ами и баба, Чарлз с Камила и Уилям с Кейт щяха да минават през ДРУГАТА врата Joy
Е, и? Това не прави другата американка по-Убава или новата по-лоша, нито променя факта, кой днес е на трона. Династии са се сменяли по какви ли не причини.
Обаче асоциативното мислене - хоп американка, хоп какво можеше, а какво стана - опрелено не е мисленето, което ще донесе позитиви на Мегън.
Кой го интересуват позитивите или негативите за Меган. За друго ставаше въпрос Simple Smile

А на теб честито пръстенче Hands Plus1
Хайде сега и 3 дечица като Кейт и същи престолонаследници ще станете Wink

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 19:01 от птица

# 2 078
  • в сърцето на един мъж...
Ако не беше американката, тази кралица нямаше да бъде кралица, това е идеята, нали Simple Smile Ама ако го бяха натиснали тогавашния крал, можеше и да не абдикира и съответно да е друга династията, да е друг краля, други наследниците и точно тази американка нямаше да има място в този двор. Така че какво щяло и как да бъде - само в сферата на фантазиите...

# 2 079

Слушалки ти трябват, иначе не става. Grinning

Не съм забелязала никъде Кейт да се държи лошо с Мегън. По-скоро Уилям е този, който прави физиономии и нарочно я отбягва.
Много ще ми дойде със слушалки на макс. Направо ще оглушея.😂😂😂

# 2 080
  • Чужбина
При положение, че са толкова изрядни в протокол, външен вид и пр. е много просташко, ако си разменят такива реплики щом всичко се записва. Колкото и да не ги долюбвам не искам да повярвам, че биха се държали така. Уилям ми изглежда свестен човек, не мисля, че би обидил брат си с такива демонстрации.
Чакай малко сега, те в момента са помежду си. И принципно неудобните неща се изрязват (това е било винаги така).

Кралицата е в тая зала и това е ритуал. И не може да влизаш някъде, където не трябва да бъдеш, защото Кралицата отива с наследниците да разглежда. Ти там работа нямаш.

Уилям не я погледна Маркъл, но каза по-високо "Not allowed", но тя продължава напред абсолютно безцеременно, и върви пред Хари. Пред Кралицата тя пред Хари никога не трябва да върви. Това е протокол пред Кралицата. А иначе пред Кралицата можеш да злословиш, сигурно и тя злослови.
Айде, не се правете на ударени. Все едно не сте чели за монарсите и интригите в монархиите.

# 2 081
Скрит текст:
...
Кой го интересуват позитивите или негативите за Меган. За друго ставаше въпрос Simple Smile

А на теб честито пръстенче Hands Plus1
Хайде сега и 3 дечица като Кейт и същи престолонаследници ще станете Wink
Хе-хе, благодаря! Дано!

# 2 082
# 2 083
Аз нямам притеснения да кажа на брат ми, че жена му не ме кефи, примерно
Или на мъжа ми, че мъжа на сестра му не ме кефи.
Но когато някой чужд човек си позволи да ги коментира негативно, тогава винаги ще ги защитя и ще съм на тяхна страна.
Това е семейството.
Предполагам, че и при Уилям и Хари е така. Те вътре в семейството могат да си казват, каквото искат. Но посмее ли някой друг да засегне някого от семейството, изобщо няма да му се зарадват и да му влязат в тона, дори и да споделят мнението му.
Едва ли някой от фамилията е доволен и щастлив от този хейт към Мегън.

# 2 084
  • Чужбина
Много ще ми дойде със слушалки на макс. Направо ще оглушея.😂😂😂
Ми намали тогава звука, но трябва да си със слушалки. Иначе не можеш да отделиш звуците.

Не го ли чуваш Уилям в мин 2:12, как казва "Not allowed".

Аз нямам притеснения да кажа на брат ми, че жена му не ме кефи, примерно
Или на мъжа ми, че мъжа на сестра му не ме кефи.
Абсолютно имам притеснения да кажа на брат ми, че не ми харесва жена му. И абсолютно имам притеснения да кажа директно на някого, че не харесвам сестра му.

Англичаните са много по-завоелирани от нас. Те никога не казват нещо директно. Не няма да кажат, че нещо е лошо, а ще кажат, че не е много добро. Или по-скоро ще кажат, че това може бииииии не е много оптимално.

Общи условия

Активация на акаунт