Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 195
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Вторият клип трябва да се слуша с много силен звук и с много добри слушалки....
Източник?

# 2 056
Хайде, че ако не беше една друга американка сега нямаше да се пъчат толкова Мантбатън-Уиндзор.
Визитите на кралското фемили на места,  където с години са "помагали" на местните да се спасят от разни вредни и гадни природни богатства и така лееекинко са ги колонизирали са ми ужасно нагласени и позьорски.
Това пък какво трябва да значи?! Joy Наистина нямаше Елизабет да е на трона, ама това не прави тогавашната история с американката по-достойна и горда и за англичаните. Което означава, че тя по-добре от всеки знае какво може да се спечели или да се загуби. Така че Уолис въобще не бих я давала като пример за американка променила нещо - напротив, дали са им да разберат, че правилата се следват, дори и кралете не са незаменими и са им показали вратата към Америка.
Обаче съм съгласна с Врабчо, че са смешни тези догадки, особено сервирани с твърда увереност все едно някоя от нас е била там.
А онези блайндове (как е блайнд наистина?) ми приличаха на фенфикшъни - хващаш имената на героите с някакви основни техни черти и после се оставяш на полета на въображението.

# 2 057

Или отричаш, че са някъде, където не са желани. И не, не са желани. И да, Уилям не може да я гледа.

Тоест искаш да кажеш, че кралицата не обича внукът си Хари и не го иска по събитията, Чарлз не обича синът си и не го иска на неговите събития, а Уилям не иска брат си, така ли? Joy Сигурна съм, че не го искат! Joy Joy Joy

# 2 058
  • Чужбина
Хари не ги ли е знаел тези неща? Неприятна ситуация.
Знаел ги е. Точно затова е чудно, защо така се държи.

Хари я използва като маша, за да се излага и да дразни. И да, в случая не само Маркъл виновна. Дори понякога подозирам, че Хари я заблуждава нещо.

Чуйте си сами клипа - но на много силно и с много силни слушалки. Аз успях да чуя само някои от нещата. Най-ясно се чува това, че Уилям казва за снимките.

Или отричаш, че са някъде, където не са желани. И не, не са желани. И да, Уилям не може да я гледа.

Тоест искаш да кажеш, че кралицата не обича внукът си Хари и не го иска по събитията, Чарлз не обича синът си и не го иска на неговите събития, а Уилям не иска брат си, така ли? Joy Сигурна съм, че не го искат! Joy Joy Joy
Има определени събития, които са само за наследници. Хари отива при Едуард и при Андрю. Хари и Маркъл нямат работа на места, където не е предвидено да бъдат.

А Уилям откровено не я диша.

# 2 059
Самият Уелски принц я съпроводи до олтара Мегънчето...Едва ли е било доброволно. Сто на сто го е заплашила как ще му завъди скунксове от Уайоминг насред кралския му бостан.

Welt, малко хумор, че много напечено напоследък Simple Smile

# 2 060
Сред блайндовете има и откровено невярни, няма как иначе, за да си вържат гащите срещу съдебни искове. Има и такива, които се пращат от ПР-и, а има и вярни.
Понякога е изумително, кои точно са верни Simple Smile
Жалко, че разтуриха темата тук, в която обсъждахме по-нашироко.

Линкът от вчера беше първият, който ми излезе като търсех за Меган и който ми беше и супер забавен, а и отговаряше на споменатото условие за много замесени Simple Smile за него може да са верни и трите варианта. Да не е верен, да е пуснат от ПРите на Меган или да е верен. После зачетох и други, някои от които съм сигурна, че щяха да се приемат за 100% истина от някои от пишещите тук Simple Smile та хич не е чудно, че ни манипулират из мрежата Grinning

# 2 061
Нали знаете, че проблемът с Епщайн не е само педофилията? А съпътстващите записи.

# 2 062
  • Чужбина
Какъв източник?

На клипа ясно се чува, че Чарлз казва "Come back a bit", което означава да останат там, а не да вървят напред.

Уилям се чува ясно, как казва "Not allowed!"

# 2 063

И това Уилям ли ти го сподели в задушевен разговор?
Или мейби Кейтито?
Защото аз такова изявлениеот него не съм прочела.

# 2 064
  • Чужбина

И това Уилям ли ти го сподели?
Или мейби Кейтито?
Не знам нищо за Кейт. Уилям е тоя, който я игнорира и не говори с нея.

Уилям казва "Not allowed", а Кейт нищо не казва, само се смее, защото то наистина е смешно.

# 2 065
Хайде, че ако не беше една друга американка сега нямаше да се пъчат толкова Мантбатън-Уиндзор.
...
Това пък какво трябва да значи?! Joy Наистина нямаше Елизабет да е на трона, ама ...
Ами точно това значи Simple Smile Не само Хари с Мегън, ами и баба, Чарлз с Камила и Уилям с Кейт щяха да минават през ДРУГАТА врата Joy

# 2 066
Ама кой ти каза, че не си говорят?

# 2 067
  • в сърцето на един мъж...
Максима е страхотна с този тоалет, много красива снимка с местните!
Матилде на концерта е с невероятна рокля. Като гледах филма за нея, казаха, че много често ходят тя, Максима и жената на Люксембюргския, забравих как се казва, на опери и концерти и че са големи почитателки и трите.
Кейт е страхотна с белия тоалет за крикет Simple Smile А тюркоазеното е просто вълшебно Heart Мегън и Хари бяха боси в джамията. Но Мегън с развятата коса не беше както трябва. Кейт е много сладка с децата, личи й, че има малки деца, не кара наисила да я прегръщат, да демонстрира разни неща, оставя децата да са естествени, дори и ако искат играчка корона на главата й, за да пият чай с нея.

# 2 068
Има определени събития, които са само за наследници. Хари отива при Едуард и при Андрю. Хари и Маркъл нямат работа на места, където не е предвидено да бъдат.

Уилям никой не го пита кого харесва или не харесва, той в избора на Хари за кого ще се ожени няма думата. Харесва я, не харесва ще търпи.

А и абсолютно никакви доказателства няма, че не я харесва.  Сульо и Пульо уж били казали еди си какво. Къде са доказателствата? Ами такива НЯМА! Grinning

# 2 069
Не го гледах на силен звук и не чух нищо. Само отделни думи.

Самият Уелски принц я съпроводи до олтара Мегънчето...Едва ли е било доброволно. Сто на сто го е заплашила как ще му завъди скунксове от Уайоминг насред кралския му бостан.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт