Наистина нямаше Елизабет да е на трона, ама това не прави тогавашната история с американката по-достойна и горда и за англичаните. Което означава, че тя по-добре от всеки знае какво може да се спечели или да се загуби. Така че Уолис въобще не бих я давала като пример за американка променила нещо - напротив, дали са им да разберат, че правилата се следват, дори и кралете не са незаменими и са им показали вратата към Америка.
Сигурна съм, че не го искат!
Сигурна съм, че не го искат!

за него може да са верни и трите варианта. Да не е верен, да е пуснат от ПРите на Меган или да е верен. После зачетох и други, някои от които съм сигурна, че щяха да се приемат за 100% истина от някои от пишещите тук
та хич не е чудно, че ни манипулират из мрежата
Наистина нямаше Елизабет да е на трона, ама ...
Не само Хари с Мегън, ами и баба, Чарлз с Камила и Уилям с Кейт щяха да минават през ДРУГАТА врата
А тюркоазеното е просто вълшебно
Мегън и Хари бяха боси в джамията. Но Мегън с развятата коса не беше както трябва. Кейт е много сладка с децата, личи й, че има малки деца, не кара наисила да я прегръщат, да демонстрира разни неща, оставя децата да са естествени, дори и ако искат играчка корона на главата й, за да пият чай с нея.
Препоръчани теми