Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 497
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 780
Избелва се Мегън доста при това. Но е сладка и хубава.

# 3 781
Избелва се Мегън доста при това. Но е сладка и хубава.
Така, избелва се, ок - да приемем, че е така, както казвате.
Ама вие как го установихте?
Ей, това искам да разбера.

# 3 782
Личи си много.

# 3 783
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-5137785/Meghan-Markle … nd-knew-best.html

Не мисля, че се избелва.  Тук има много снимки на които си личи колко е бяла.

# 3 784
# 3 785
Косата,обаче,си е типичната за афроамериаканците..
И аз мисля,че ползва избелващи продукти.
Но,като цяло е много по-бяла,явно  е взела цвета на баща си,и ако не бяха афро-чертите,спокойно може да мине за европейка.

п.п.Е,те на това му викам отровно зелено,а баба Бети,може би е единствената персона на тоя свят,на която така добре ѝ приляга..Joy

# 3 786
Все едно е дали се избелва и дали носи екстеншъни. По-важното е как се държи. И аз вече си мисля, че нейното не са гафове, а целенасочени действия за "модернизация" - тип аз съм една от вас, ще се прегръщаме, не искам поклони. И затова вероятно се чуди защо не валят от всякъде суперлативи за новата народна принцеса.

# 3 787
Баба Бети е страхотна, ама как го изкомандва Уилям и той рипна, даже не се замисли. Laughing

# 3 788
  • Sydney
Да си кажа сега за прегръдките. Аз съм свикнала да се прегръщам и целувам (три пъти) само с познати (мъже и жени) и с непознати жени... тук често ми се е случвало да ме питат дали съм от Франция заради трите целувки, защото е прието по две... с мъже, които виждаш и запознавал за първи път го има прегръщането, понякога и целуването (зависи от събитието и от йерархията)... никога не ми се е случвало с хора от Острова, независимо колко се познаваме, найййй-много някоя измислена прегръдка и то в много краен случай...
Веднъж ми се случи, човек който познавам добре, да ме поздрави по доста необичаен начин за него (защото е от Острова), на следващото ни виждане, което беше повече корпоративно имаше дистацията, която винаги е била...
Китайците също не са така... въпрос на манталитет и обществено приети норми...

Не знам жената, с която се срещаше Мегън коя е и каква е, но поведението на Мегън си беше типично за американската култура...

# 3 789
  • Sydney
Гледах видеото или филмът за Чарли и Корнуол... много харесвам този британски акцент (на Чарли)... интересен беше, затвърждавам си мнението за него, колкото и про форма да е отношението към хората, поне го има и смятам, че така се управлява, без да се натрапва... има уважение и от двете страни - към и от монархията... ясно е, че без силна ръка и без да се държи на традиции и етикет тази институция няма как да устои и да бъде зачитана...
В това отношение Кейт и Уили са железни... докато деветата дупка на кавала могат да си правят каквито искат циркове...

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 08:39 от benitabeni

# 3 790
  • София
Скрит текст:
Гледах видеото или филмът за Чарли и Корнуол... много харесвам този британски акцент (на Чарли)... интересен беше, затвърждавам си мнението за него, колкото и про форма да е отношението към хората, поне го има и смятам, че така се управлява, без да се натрапва... има уважение и от двете страни - към и ит монархията...
ясно е, че без силна ръка и без да се държи на традиции и етикет тази институция няма как да устои и да бъде зачитана...
В това отношение Кейт и Уили са железни... докато деветата дупка на кавала могат да си правят каквито искат циркове...

Много точно написано.Може би, Уилям и Кейт усетиха накъде вървят нещата и умишлено се дистанцираха от тях. Уилям, е възпитаван така ,че един ден ще бъде крал и ще е отговорен за всичко случващо се в монарията. И, точно за това отсвири и игнорира актрисата-не иска никакви сътресения, колкото и да му е мъчно за брат му. Той си я е избирал, той да се оправя с нея.

# 3 791
Като момиче ми изглежда много добре, ама като херцогиня хич я няма.

# 3 792
Не е удачно НКВ да се мята на врата на хората на публични псещения. Когато си упражнява прайвъсито, да прави както е свикнала, ама докато представлява короната... да се убере малко. Тя това не може да го осъзнае явно, че е там от името на Елизабет, а не като частно лице. Поведението и е като на представителка на средната класа.

# 3 793
И аз гледах филма за Чарли, много ми хареса, замислих се колко всъщност е трудно да си това, което е Елизабет. Толкова много години. И още по-нелепи ми станаха Хари и дукесата му. Че те могат да съсипят всичко за една седмица. Тя хубаво се наежила как никой вече няма да я кара да се премести, ама да си роял не е само това.

# 3 794
Постът на Бени беше съпоставка на различните култури,  а не на оприличаването й като равна на Mм.

Нека не бягаме от добрия тон и да няма лични нападки към списващите.

Общи условия

Активация на акаунт