Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 727
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 915
  • София
Много са смешни с тези полички.В първият момент, Уилям и Хари ги помислих за момиченца. Mr. Green

# 3 916
  • Чужбина
Оооооох, чудех се, откъде ми е познато това нещо със stiff upper lip (това е израз за хора, които не показват чувствата си), а то било от Уилям:

https://www.stuff.co.nz/life-style/well-good/91682458/prince-wil … age-mental-health

Маркъл не може да измисли нещо сама. Все повтаря на хората репликите, или повтаря кухи изрази за равенство на половете, за феминизъм, за джендър равенство, бла бла бла ... левичарска тъпа пропаганда.

Дори бе казала, че британските университети били прекалено мъжки и прекалено бели (нямало много жени и нямало много цветнокожи).

hahaha

Цитат
Somebody had better ask Megan if she is "ok" or all hell will break loose and we'll have another interview.

# 3 917
Ох, даже не прочетох какви теории се вихрят днес следобед, ама stiff upper lip-a като почернен ми се наби в очите.
Идиомите затова са идиоми, за да не се налага някой непрекъснато да измисля топлата вода. И Уилям и всеки друг преди него не го е измислил. Има си етимология, която при идиомите обикновено е много интересна, и толкова. Никой не държи патента.
А иначе означава най-общо "горе главата".

# 3 918
  • Чужбина
Никой не твърди, че го е измислил Уилям. Прочети статията първо.

to keep a stiff upper lip означава да проявяваш твърдост и да не показваш емоциите си, да не се оплакваш, да се държиш, да проявиш стоицизъм. Може би на български най-добрият превод е да стиснеш зъби.

# 3 919
Ох, даже не прочетох какви теории се вихрят днес следобед

Нищо не си изпуснала, обсъждат се обичайните и крайно достоверни "истини" за Мегън, а именно, че си търсела богат мъж и разплаквала майките на малките момиченца. 😁😁😁

# 3 920
  • На топло
Защо тогава Света Мегън не съди тези, които я злепоставят?

Скрила се е като мишка и мълчи 😂.

# 3 921
Защо тогава Света Мегън не съди тези, които я злепоставят?

Скрила се е като мишка и мълчи 😂.

Сигурно защото не желае да съди всички, които измислят всевъзможни глупости. 😁😁😁 Мегън разревала Кейт, ами Кейт да не се тръшка за глупости, нали кралица ще я правим. 😉

Предполага се, че поне малко акъл да има човек, не би повярвал. Ама то знам ли, може би има хора, които вярват. 😂

# 3 922
  • Чужбина
Колкото до Деня на възпоминанието ... Маркъл така или иначе я слагат на отделен балкон. Миналата година май беше някъде до жената на немския президент.

Така че не виждам, как ще се срещнат двете двойки, въпреки че продължавам да си мисля, че Маркъл няма да присъства.

# 3 923
  • На топло
Всеки е свободен да вярва в каквото си иска.
И аз се чудя как някой вярва в голямата лИбов 🤔😂 на Геновева.
Искала да се уреди с оня по-напред, обаче Бум, Тряс вижда прекрасния Хари, внимание! без да знае и дори да подозира кой е 😂....нито баба му коя е....
Ми вярвайте си, кой ви пречи.

# 3 924
Да, ма как да не е истина това с разреваването?! Пък и да е - жената беше бременна, е не с младнеца, като Мегън, но все пак бременна.

Най обичам мероприятия, на които са заедно двете семейства. Така най си личи каква мишка е Мегън и колко не на място. Мисля, че единствените, от които се притеснява са Уилям и Кейт, защото другите са си изпели песента един вид.
Каквато и да е, дали слуховете са истина или не, цялата ситуация е грозна и смешна, подхождаща на някоя махленка от махалата не и на дъчес, която ще вдъхва свежест на монархията. Такава свежест и вдъхна, че ако за мен се пишеха такива неща, сама щях да си стегна багажа. Но пък не всеки има достойнство.

Бе, каква любоФ, бе, като го видиш Хари - рижав плешо, освен с тяло с какво друго привлича? Аааааа -с паричкии и титли. Ама тва вече не е лИбоФ, тва е интерес.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 19:38 от Анонимен

# 3 925
  • Чужбина
Най обичам мероприятия, на които са заедно двете семейства.
И аз искам да ги видим заедно, но се съмнявам.

Обаче да пазят Баба далеч от Маркъл, че последната да не се нахвърли да я прегръща.

И без това й се случва да върви пред Кралицата. hahaha

# 3 926
Най обичам мероприятия, на които са заедно двете семейства.
И аз искам да ги видим заедно, но се съмнявам.

Обаче да пазят Баба далеч от Маркъл, че последната да не се нахвърли да я прегръща.

Ми може да я пуснат да припка пред всички, че да не я изпуснат медиите.
Не питай за лудото, то само се обажда.

# 3 927
Това кога е ставало?😀

# 3 928
  • Чужбина

Това кога е ставало?😀

Влезе пред Баба в колата.

# 3 929
Всеки е свободен да вярва в каквото си иска.
И аз се чудя как някой вярва в голямата лИбов 🤔😂 на Геновева.
Искала да се уреди с оня по-напред, обаче Бум, Тряс вижда прекрасния Хари, внимание! без да знае и дори да подозира кой е 😂....нито баба му коя е....
Ми вярвайте си, кой ви пречи.

Колкото за едната снаха можем да предложим, че е меркантилна златотърсачка, толкова и за другата. 😉

Нали не вярвате, че ако Уилям не беше престолонаследник, Кейтито щеше да го изтрая тоя цирк 10 години да го чака да се ожени за нея. Стиска зъби и мълча, за да се докопа до тук, сигурно за красотата му на Уилям и заради черните му очи. 😂 Даже за нея повече можем да се съмняваме, защото тя ще бъде кралица един ден. Тук залогът е много по-голям, отколкото при Мегън. 😉

Общи условия

Активация на акаунт