Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 657
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 930
Май се сетих. Още в началато. Беше с една кремава рокля, нали?

# 3 931
  • Чужбина
Май се сетих. Още в началато. Беше с една кремава рокля, нали?

Точно:
https://www.express.co.uk/videos/5797485652001/The-Queen-and-Meg … royal-car-blunder

# 3 932
  • На топло
Да знаем, че Кейт още от детското кошче я готвят за Уилям 😂🙄.

# 3 933
Всеки е свободен да вярва в каквото си иска.
И аз се чудя как някой вярва в голямата лИбов 🤔😂 на Геновева.
Искала да се уреди с оня по-напред, обаче Бум, Тряс вижда прекрасния Хари, внимание! без да знае и дори да подозира кой е 😂....нито баба му коя е....
Ми вярвайте си, кой ви пречи.

Колкото за едната снаха можем да предложим, че е меркантилна златотърсачка, толкова и за другата. 😉

Нали не вярвате, че ако Уилям не беше престолонаследник, Кейтито щеше да го изтрая тоя цирк 10 години да го чака да се ожени за нея. Стиска зъби и мълча, за да се докопа до тук, сигурно за красотата му на Уилям и заради черните му очи. 😂 Даже за нея повече можем да се съмняваме, защото тя ще бъде кралица един ден. Тук залогът е много по-голям, отколкото при Мегън. 😉

Въпреки, че съм от феновете на Кейт с това съм напълно съгласна. Имало е за какво да чака и да се бори. Но пък не можем да й отречем, че това място й пасва перфектно. Много е желала да заеме това място и сега се справя идеално с всичките отговорности, които идват с него. Ако и ММ правеше така, никой нямаше да се сети да я обвинява. Щяха да я харесат заради това, че една американка успява толкова бързо да влезе в час с протокола, изискванията и задълженията на РФ. Всъщност нещата са много прости за Меган - тя просто трябва да започне да се държи така, както се очаква от нея. Защото колкото повече се опъва, толкова по-зле ще става за нея. И не се знае до колко точно ще й издържат нервите

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:01 от Lady Cassiopeia Duval

# 3 934
  • Чужбина
Колкото до брака на Кейт и Уилям, има статия за това в Космополитън - инфото е от биографията "Кейт: Бъдещата Кралица":

https://www.cosmopolitan.com/uk/reports/a29596313/kate-middleton … am-marriage-pact/

# 3 935
Да знаем, че Кейт още от детското кошче я готвят за Уилям 😂🙄.

Няма лошо, важното е, че успя да се докопа. 😄 Трудничко беше, ама стана. 😉

# 3 936
Ако Уилям беше някой обикновен, то с Кейт едва ли щяха да се срещнат. Тя си е била от богато семейство и се е движела в такива среди. Случила е на принц, но можеше и някакъв друг богаташ да срещне. Дали и него щеше да го чака, няма как да знаем.😀

# 3 937
  • Чужбина
Момичета, помните ли, че веднъж споменах един сайт, който реферира едновремешния блог на Маркъл?

Вижте каква статия има на този сайт и вижте датата:

https://meghanpedia.com/kensington-palace-help-brags-about-abusi … uchess-of-sussex/

Статията е от 27-ми март и е категорично и еднозначно против Уилям.

Цитат
The buck stops with Prince William; he is the leader at Kensington Palace and should be held accountable for the toxic work environment. Kensington Palace staff known as ‘the help’ has been bragging to tabloids that some staff members have been verbally abusing the Duchess of Sussex. According to Tatler, some staff members refer to Meghan using the sick barbaric name ‘Me-Gain’. This is the name also used by hate groups and online racist trolls.

This is the vile organization that Prince William runs; and this is the man who we in the Commonwealth are supposed to look up to for leadership? It is thought that Prince William will one day acquire the role as The Head of the Commonwealth. What type of leader allows his workers to abuse his brother’s pregnant wife? William talks about combating online bullying, but is silent when his own staff engages in the very same issue that he advocates against… despicable behavior!

Казвайте, дали да превеждам.

# 3 938
Дали и него щеше да го чака, няма как да знаем.😀

Бас хващам, че 1000 пъти щеше да го е сиктирдосала, ако залогът не беше толкова голям. 😂😂😂

# 3 939
Е, много ясно. Тя е достатъчно богата, за да не й се налага да чака някой, колкото и да е богат. Но бъдещия крал на Англия си е друга бира. Та тя ще влезе в историята - как няма да чака. И аз щях да чакам Joy

# 3 940
Е, много ясно. Тя е достатъчно богата, за да не й се налага да чака някой, колкото и да е богат. Но бъдещия крал на Англия си е друга бира. Та тя ще влезе в историята - как няма да чака. И аз щях да чакам Joy

Състоянието на Кейт се оценява на 8 милиона, но без титли и без положение в обществото. Къде са някакви си 8 милиона, къде е съпруга на бъдещ крал на Великобритания. 😁 Кейтито добре си е направила сметката. Мен, ако питате далеч не само Мегън се впечатлява от пари и положение.😂

# 3 941
Елеонора, това сигурно ли е, че не фалшификаци?
Защото ако Маркъл чрез странични лица се опита да води война с престолонаследника ще бъде изритана със сигурност. Това е почти да се озъби на бабчето. Тя дистанцирала ли се е от тези писания, или си мълчи? Всякакви опити да се настройва общността срещу важни членове на семейството като кралицата или преките наследници за мястото й означават моменталното елиминиране на тези хора.

# 3 942
😂😂😂
Защо да го сиктиросва хипотетичния богаташ? Ако приемем, че и с него се е запознала в колежа, защо да бърза да се жени, вместо и тя да си поживее.😅😅😅

Аз си имам теория, че мама Мидълтън е "вдъхвала кураж" на дъщеря си да не се отказва от Уилям. Прилича ми на властна жена, докато мъжа и ми изглежда по - кротък.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:19 от EsmeWeatherwax

# 3 943
# 3 944
  • Чужбина
Елеонора, това сигурно ли е, че не фалшификаци?
Защото ако Маркъл чрез странични лица се опита да води война с престолонаследника ще бъде изритана със сигурност. Това е почти да се озъби на бабчето. Тя дистанцирала ли се е от тези писания, или си мълчи? Всякакви опити да се настройва общността срещу важни членове на семейството като кралицата или преките наследници за мястото й означават моменталното елиминиране на тези хора.

Не се е дистанцирала.

Но то има още много такива. Не знам, дали четохте за бот-овете, които вилнеят в мрежата и защитават Маркъл.

Освен това вече има бот-ове, които представят Хари като бъдещ крал.

Това е държ. измяна принципно. Но са ботове и не знам, дали изобщо могат да ги локират.

Общи условия

Активация на акаунт