Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 613
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 945
Е, много ясно. Тя е достатъчно богата, за да не й се налага да чака някой, колкото и да е богат. Но бъдещия крал на Англия си е друга бира. Та тя ще влезе в историята - как няма да чака. И аз щях да чакам Joy

Състоянието на Кейт се оценява на 8 милиона, но без титли и без положение в обществото. Къде са някакви си 8 милиона, къде е съпруга на бъдещ крал на Великобритания. 😁 Кейтито добре си е направила сметката. Мен, ако питате далеч не само Мегън се впечатлява от пари и положение.😂

Ама аз съм напълно съгласна с това, което пишеш. И двете са искали едно и също - просто едната се справя със задълженията, които вървят с положението й, а другата не.

# 3 946
Ако и ММ правеше така, никой нямаше да се сети да я обвинява.Щяха да я харесат заради това, че една американка успява толкова бързо да влезе в час с протокола, изискванията и задълженията на РФ.

Ти майтап ли си правиш? Laughing Кейт я размазаха от хейт, обвинения и подигравки. Но откакто свят светува, винаги новодошлият отнася негативите. Ще го отнася Меган до време, па друг ще дойде, него ще погнат

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:35 от Анонимен

# 3 947
  • Чужбина
Ето хубава статия за ботовете и за нападките с/у кралски журналисти.

https://www.macleans.ca/royalty/meghan-markles-twitter-bot-netwo … -is-a-bit-insane/

Сега разбирате ли, защо толкова много хора се чудят, кой помага на Маркъл?

Тя откъде има пари да плаща на ботове?

Не че имам идея, колко струва да платиш за 20-30 бот-акаунта де. Сигурно не е много.

# 3 948
  • На топло
Не можах да разбера, защо пак намесихте Кейт?
Сравненията не са в полза на Мегиту.
Нищо общо нямат двете.

# 3 949
😂😂😂
Защо да го сиктиросва хипотетичния богаташ? Ако приемем, че е и с него се е запознала в колежа, защо да бърза да се жени, вместо и тя да си поживее.😅😅😅

Аз си имам теория, че мама Мидълтън е "вдъхвала кураж" на дъщеря си да не се отказва от Уилям. Прилича ми на властна жена, докато мъжа и ми изглежда по - кротък.

Аз имах предвид, че щеше да е сиктирдосала Уилям, ако не беше престолонаследник. Ама устиска де. 😂

Ооо, майка й на Кейт изглежда, като жена, която е готова на много неща, за да стигне крайната цел. 😉

# 3 950
Нищо общо нямат двете.
И аз не мога да разбера как пак се стигна до Кейт. За нея не е ли ясно, че от люлката я готвят за кралица? Майка и сигурно го е скроила този план още като е чула, че Даяна е бременна. После и е поръчала десетина палта-рокли и готово.

# 3 951
Нищо общо нямат двете.

Как защо сме намесили Кейтито. 😄 За едната снаха се твърди, че била меркантилна златотърсачка, ами чакай да видим дали и Кейтито не е съвсем същата. 😂😂😂

# 3 952
  • Чужбина
Кажете, дали да преведа нещо от статията за ботовете.

Но принципно е ясно, че има ботове за защита на Маркъл и за обвиняване на хората, които не я харесват, в расизъм.

Освен това се появяват и ботове, които твърдят, че еди-кой си са го дали на съд за bullying на Маркъл.

Това е, за да сплашат хората.

SS сигурно стоят зад цялата тая работа. Но кой и как плаща на SS - тази дубиозна фирма взема много пари за подобни инициативи.

# 3 953
Ако Уилям не беше принц, а просто от богато семейство, нещата щяха да са коренно различни. Тогава нямаше да му се налага да търси съпруга подходяща за ролята на роял, а просто съпруга. А можеше и нищо да не търси и да си го кара като богат ерген.😅😅😅

# 3 954
  • На топло
Кажете, дали да преведа нещо от статията за ботовете.
Ако ти се занимава.
От къде идва тази информация?
Не може да е вярна...🤔 надявам се, че ще стане страшно за Мегиту.
Нали Ми6 ги следи тези неща?

# 3 955
Мама Мидълтън изобщо не изглежда глупава жена и ако е подкрепила дъщеря си за връзка с Уилям,то е(според мен)защото е видяла,че си пасват като двойка.И точно така се оказа,създадоха здраво семейство.Зет-престолонаследник е ласкателно,но за една майка не е определящо.
За чакането не съм съгласна.Всички сме си давали време,през което да си изясним какво и с кого го искаме.Не всеки се жени на следващата сутрин...

# 3 956
От къде се знае, че са ботове и, че някой им плаща? Не разбирам от този неща изобщо.

# 3 957
Ако Уилям не беше принц, а просто от богато семейство, нещата щяха да са коренно различни. Тогава нямаше да му се налага да търси съпруга подходяща за ролята на роял, а просто съпруга. А можеше и нищо да не търси и да си го кара като богат ерген.😅😅😅

Лошото на това да си принц е, че никога не знаеш за какво точно се женят за теб. 😁 Винаги може да те "обичат" предимно,  заради парите и положението ти. Особено, ако си престолонаследник. 😉

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:35 от Lilia*

# 3 958
И аз съм много скептична към идеята за ботове. Със сигурност службите щяха да се намесят, това е изключено напълно да се оставят някакви групи да нападат бъдещия крал.
По-скоро ми се струва, че става въпрос за разни откачалки, дето си мислят ,че като напишат една лъжа 100 пъти, тя ще стане истина.
При най-малкото съмнение ,че Маркъл може да навреди на монархията, ще я отсвирят веднага. Просто не вярвам.

# 3 959

Лошото на това да си принц е, че никога не знаеш за какво точно се женят за теб. 😁 Винаги може да те "обичат" предимно,  заради парите и положението ти. Особено, ако си престолонаследник. 😉
Да, може, но нищо не пречи да те обичат и заради двете.😀😀😀 Зависи какъв човек е принца.

Общи условия

Активация на акаунт