Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 837
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 540
Дори да спечелят нещо, няма да го дарят на бедните и болните, Лили. В това можеш да бъдеш 100% убедена.

По каква причина да е убедена??
Някъде дислектика Хари вече е казал че ще харчи на воля каквото заработи? Или той дори не може да достигне до такова умствено съждение, защото не може да чете и някой му казва в слушалка “дишай-издишай” за да не пропусне?

# 541
  • Чужбина
Дори да спечелят нещо, няма да го дарят на бедните и болните, Лили. В това можеш да бъдеш 100% убедена.

По каква причина да е убедена??
Някъде дислектика Хари вече е казал че ще харчи на воля каквото заработи? Или той дори не може да достигне до такова умствено съждение, защото не може да чете и някой му казва в слушалка “дишай-издишай” за да не пропусне?
Защото са написали, за какво ще отидат парите. Затова.

# 542
  • Някъде там
Елеонора и аз се присъединявам към питането на Ани,защото след едночасово ровене нищо такова не намерих.
Тук се публикуват достатъчно оплюващи линкове за да не се сложи още един,пък който не иска да го чете ще го подмине.
Не е задължително да се дават обяснения по него,просто може да се постне.
Тук се твърди че Хари ще дари парите на благотворителната организация.
https://www.businessinsider.com/prince-harry-phone-hacking-case- … an-markle-2019-10
Нали за всичко  случващо се около Х и М вярваш на пресата Елеонора.
За слуховете за които говориш също.
За това защо не?
Или само за негативните неща говорят истината за другото лъжат?

# 543
Pending a Court ruling, proceeds from any damages will be donated to an anti-bullying charity.
 Това пише в края на стейтмънта.
И то в никакъв случай не ми вдъхва твоята 100% увереност че няма да дарят и стотинка.

# 544
"...anti-bullying charity..."  не са "бедните и болните"  Wink

# 545

И статия за видеото, което пуснах преди дни, но не можехте да го отворите.
https://www.thesun.co.uk/news/10056775/prince-harry-journalist-m … r_impression=true
Груба, селска проява от Хенри.

# 546
Това че елеонора иска да ги дарят конкретно на бедните и болните, а те са избрали друг вид чарити, не означава че няма да ги дарят. В поста на Лилия не се говори за конкретна посока.

# 547
Той ще е по-хубав ако се обръсне и подстриже. Ужасна ми е тази мода с дълги бради и коси  Triumph
Съгласна. Направо на Джъд Лоу ще го докара.

# 548
Слухът за Мегън и член на кралското семейство да не е, че Чарли я е задявал, че той милият нали е палавник. Joy

# 549
Слухът е твърде гнусен и конспиративен. То затова е и слух. И е на едно търсене разстояние. Що се правите на ощипани?
Да може да кажете  "Пък Елеонора_27, другарко, разпространява гнусни слухове"?

# 550
  • Чужбина
Слухът за Мегън и член на кралското семейство да не е, че Чарли я е задявал, че той милият нали е палавник. Joy
hahaha Ох, Лили, разсмя ме.

Чарлз не е чак толкова изпаднал.

# 551
  • София
Явно този слух се разпространява на места (виртуални), които не всички посещаваме.
Та и аз да помоля за линк?
Нали сме в тема за клюки Simple Smile

# 552
Ако Twitter е място, което не посещавате, жалко за Twitter.

# 553
  • Чужбина
Просто приемете, че от много време вървят гнусни слухове за Мегън Маркъл. И слуховете са, че пресата има нелицеприятна информация за нея.
И сега, тя, като започна да съди пресата, на всички им се струва, че всичките слухове, които вървят, са абсолютно верни.

И на всичкото отгоре, всички се питат, защо Хари започна да съди пресата за нещо, което се е случило преди 20 години. Много е странно това поведение на Хари. Защо точно сега? Делото го е завел 2 дни, преди Маркъл да заведе нейното.

Маркъл съди Мейл оф Съндей, а Хари съди Мърдок.

# 554
  • София
Абсолютно не го посещавам, за другите не знам, освен ако някой не публикува линк.

По повод всички злини в света, искам да цитирам Елеонора: "животът не е честен" - може да не е съвсем точен цитатът.

Търся сега в туитър и на какво попадам...
https://twitter.com/TudorChick1501/status/1179262693494202369
(Не съм намерила още нищо по гнусните слухове...)

Общи условия

Активация на акаунт