Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 725
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 840
Той, Карл Филип, остава с възможността да стане регент в случай на нужда до навършване на пълнолетие на Естел.

Това в каква връзка го казваш? Промените касаят децата на Карл Филип и Маделен, а не самите тях.

# 841
  • София
Той, Карл Филип, остава с възможността да стане регент в случай на нужда до навършване на пълнолетие на Естел.

Това в каква връзка го казваш? Промените касаят децата на Карл Филип и Маделен, а не самите тях.
Пишеше го, заедно с останалите неща, затова. Видя ми се интересно, нямах идея.

# 842
Lana, исках да кажа, че за Карл Филип и Маделен нищо не се променя, а само за децата им, та затова не разбрах защо го пишеш това за регентството, че Карл Филип си запазвал възможността. Промените са за децата им, а не за родителите им.

# 843
  • София
Разбрах те, четох някаква прес информация ли, от пресконференция ли, и покрай това за децата имаше и тази информация. Видя ми се интересно.
Няма пряка връзка с децата.

# 844
  • Някъде там
Хубаво решение са взели за децата.
Няма как да не са доволни Маделин и Карл-Филип.

Мери и Фредерик ще са няколко дни във Франция.
Страхотно изглеждат и двамата при пристигането.

# 845
И мери с лелченски тоалет ала Кейт. Но ми харесва Simple Smile

# 846
  • Някъде там
И мери с лелченски тоалет ала Кейт. Но ми харесва Simple Smile
Мери е с 10 години по-възрастна от Кейт все пак.
Отива и на годините.Стилна е.

# 847
Естествено Joy

# 848
Явно съм лелка, много ми харесва роклята на Мери. Много елегантна и изпипана.
Тоалетите са или лелченски или пеньоари ако са по-разчупени 😁

# 849
Но пък е грозна (по мое мнение модел) пола.
Аз бих носила на работа, въпреки, че съм доста по-млада и от Кейт и от Мери.

# 850
Като кажете лелчински... ми това са жени на по 40-50 години, все пак. Няма да сложат пола до пъпа или впити дънки. Гледат да се обличат според модата, която за съжаление е ужасна напоследък.

# 851
Казвам лелчински, защото така се определят тук, в темата. Хич не ми е лелчинско. Или са хубави или не, според моя вкус. В огромен процент от случаите за мен облеклата (показвани тук) са потресаващи, че даже цената им да ми дават като "заплата" не бих ги облякла.

# 852
  • София
Не ми е лелчински, но нещо не ми харесва. Това върху полата какво е точно!? Скрива я, ама не съвсем, пък не е баш палто...горната част с тези копченца ми харесва, трябваше да е до кръста дълго, хем и полата да се вижда.

# 853
Според мен целия тоалет е рокля, а не пола и палто. На ръкавите има елемент, кореспондиращ с долната бяла част. Интересен е тоалета.

# 854
  • Някъде там
Това щях да кажа.Рокля е от две различни съчетани материи.
Това също е една от новите тенденции,да се комбинират няколко различни материи в една дреха. Поне това забелязах като си търсех рокля за сватба.
Тук изглежда сякаш отдоло са крачоли. Не се вижда крак 😊

Общи условия

Активация на акаунт