Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 701
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 855
Според мен това си е рокля, а на палто върху пола. И това ми се вижда много оригинално като модел. Има бяло и на ръкавите, дрехата е една и е много красива. Само бих я предпочела в друг цвят.

# 856
И според мен това са крачоли отдолу. Интересен тоалет, подходящ за роялка. Лично аз не бих го сложила, но на Мери и отива.

# 857
  • София
Брей стана още по-интересно...трябват  снимки....тоест смятате, че това е една дреха?
Ама отзад се вижда бяло, като задна част на пола или панталон...сложен тоалет Simple Smile

# 858
  • Някъде там
Докато обсъждаме предишната,Мери облече нова.😉☺️

# 859
Много е хубава Мери и в новата, и в предната рокля. Според мен предната си е една рокля, просто има панел с плисе отпред.

# 860
Харесвам рокли на точки. Не ми харесва обче как й стърчат кокалите.

# 861
И аз обожавам точки. Роклята е хубава, но за мен в подходяща за дневен, не за вечерен тоалет

# 862
# 863
  • Някъде там
Лана ето повече снимки на първата рокля.
  https://instagram.com/royal.addicted?igshid=1q9ez3g3gctqw 

Точно точките ми са лелчински на мен. Не ми харесва роклята заради тях.

# 864
  • в сърцето на един мъж...
Страхотна е Мери, с ясен намек за френско влияние в роклята Simple Smile

# 865
И модела на втората рокля на Мери ми харесва, но и аз не обичам точки. Не са ми лелченски, ами просто не ги харесвам и това си е.
Първата рокля, колкото повече я гледам, толкова повече ми харесва, като модел. Много оригинално това съчетаване на различни платове. Може би това даже е първата рокля, носена от кралска особа, която ми се иска да облека и аз.  Heartpulse  Само не в синьо, разбира се.

# 866
  • Countryside
Синята рокля на Мери е много хубава и цвета много й отива. Ефирна, елегантна, браво! Бялото плисе и ръкави са много свежи. Направо и аз искам такава рокля!
Иначе роклята с точките също е добре, подчертават стройната й фигура. Но някак не върви за вечерен тоалет, а по-скоро за ежедневен/разходка.
Разкош е Мери, само някак ми се вижда по-възрастна от мъжа си. Или Фредерик има някак детско и дяволито излъчване.

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 07:22 от Сиренце

# 867
Малко снимки от снимачната площадка на Короната

https://www.instagram.com/p/B3SQDY6nMsx/?igshid=lodejdna6cjb

# 868
  • София
Деколтето на роклята с точки ми харесва. Също харесвам точки, но тази рокля само деколтето я прави подходяща за вечерта и черния цвят. Става Simple Smile.
Предната все пак си е пола с горна част, благодаря за снимките, daviz!

# 869
Обичам точки, но не ги свързвам с вечерен тоалет изобщо. Малко е, като дневна тази рокля, иначе е хубава и седи добре на Мери.

Общи условия

Активация на акаунт