Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 917
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 330
Аууу, всичко омразно събрала - голи кълки, на гърдите емблемка, на ръкава лепенка, някакви шарени възглавнички зад нея и най-вече - ЦИГАРА в ръката newsm09
Симпатяга е жената, харесва ми! Но цигарата, хм, наистина...

Днес се изтощих от висене цял ден във форума. Направо трябва вредни да ми плати началството тук.
Хайде, лека ви нощ newsm53

# 331
  • Bristol
Ох, изчетох! Но май съм сгрешила темата, мислех че чета "кралски работи и клюки", а то било Житието и битието на Хари и Мегън 😁

Аааааа, и какви са тези повдигнати от вятъра рокли, протоколът не го позволява Wink

Коланчетата на Мегън под бюста, не е ли модна тенденция, като панталоните и полите с вдигната талия? Поне аз с това заблуждение живея, защото и аз имам такива 😂

# 332
  • Countryside
Аз пък съм за Хари да защити жена си, тя, че не е китка, не е, но интереса към нея от медиите определено е нездрав, а хейта в повече.
Какво е изтекло, защо, как, те си знаят, има си адвокати, да си водят дело. Томас може да го е дал на медиите, но те нямат ли си юридически отдел да ги светне какво е ок да публикуват и какво не?

Кейт е с разкошна рокля, само колана нещо не пасва, като цвят. И ми се струва още по-кльощава. И наистина е с прораснали корени, ха пък дано е бременна, още едно момиченце. Тя ще отсрами йоркитата май.

На Мегънчето шлиферчетата й вървят, и с коланче отпред да маскира коремчето. Обаче някак не мога да си представя как е с такива тънки пищялки и така наедряла в ханша и корема. Как ли изглежда по бански...

Маргарете определено е голяма фога, прилича ми по темперамент на Максима. А Мери е разкош, красива жена, която си знае цената. Облича се стилно и според събитието, държи се подобаващо и изглежда много добре до мъжа си. Личи си, че се обичат.

# 333
  • Русе, у дома
Шведките - много стилна Силвия и красива Маделин.

# 334
Eva, специално за теб. Е не е седнала, ама “до сливиците” е, при това е изпълнено условието и да е бременна
Скрит текст:

Силвия е участвала в конференция в ООН

А Виктория да не остане по-назад, и тя кръщава кораби.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 08:03 от second

# 335
  • София
second, седнала трябва да е, не се брои иначе 😂

# 336
Естествено, че ще се обличат еднакво кралските особи. Има някакъв стил и етикет на поведение. Вкъщи и в свободното си време всеки да ходи, както ще. Жените залагат на спретнат и приличен вид, какъвто подобава на положението им в обществото. Клоун може да бъде всеки.

# 337
  • Чужбина
Аз пък мисля, че по някакъв начин Харчо е бил принуден да го подпише това нещо и то да излезе от негово име.
Няма как да съм убедена, но мисля, че е възможно, защото преди време се изписаха много неща за Кейт и никой от роялите не се възмути официално и нямаше опровержения. Четох в един форум, че имало ограничения за писане в теми за сурогатството, но ограничения да пишат, че Кейт е мъж или травестит не съм прочела. Харчо е бил от тяхната страна и би трябвало да знае как се процедира в такива случаи. Някой тук много уместно отбеляза, че е странно как баба е одобрила такова нещо.
Не знам, просто понякога ми се струва, че е поел ролята на гръмоотвод. Сякаш се жертва за някого или заради нещо. Сякаш целта е да го изкарат от играта или го жертват. Защото още от  бракът му с Меган, нещата вървят натам. Все едно колко време ще отнеме.

Не мисля, че РФ са толкова глупави да си стрелят в крака с подобно изказване. Британците са полудели и пишат, че искат Република.

Ако Баба или Чарлз имат пръст в това изявление на Хари, то тогава те са по-глупави и от него.

Да тръгнеш на война с/у пресата е все едно да си сложиш въжето и да сам да си бутнеш стола.

# 338
  • София
Сутринта по Нова тв казаха, че са хванали племенника на Мегън с наркотици. Аз дори не знаех, че има племенник. Кофти роднини има, само я злепоставят.

# 339
  • София
Една прекрасна снимка, много ми хареса и реших да ви я покажа https://www.instagram.com/p/B3IIRkWI-6F/?igshid=stwcufvb249t

Кои британци, тези в Дейли-то ли?

# 340
Маргарете кефи,барабар с цигарата и кълките,но на моменти изглежда налудничаво,та не знам...Определено не пасва на образа на кралица,а как и дали се справя със задълженията си и има ли такива...Лудо бабе.

Стига с тия ветрове и вдигнати поли.Случва се и не е нарочно!Вчера и аз бях с пола до сливиците и колежката ми я придърпа,че плащах в момента,,а как да не сме си сложили тежести в подгъвите.Но когато се разчекнеш срещу камерата,бременна или не,си поемаш критиките и се учиш.Освен ако целта не ти е точно това.

Сякаш бритовете наистина полудяха.Като ще правят Брекзит,що да не направят и република,рано или късно и това ще стане,поне да било наведнъж.Може и за това роялите да са леко нервни.Не им съчувствам.Предполагам,че отдавна е в ход подготовката им за евакуация.Те винаги са с много стъпки пред масата.

# 341
Не мисля, че РФ са толкова глупави да си стрелят в крака с подобно изказване. Британците са полудели и пишат, че искат Република.
Ако Баба или Чарлз имат пръст в това изявление на Хари, то тогава те са по-глупави и от него.
Да тръгнеш на война с/у пресата е все едно да си сложиш въжето и да сам да си бутнеш стола.
Eleonora_27, съгласна съм с теб. Напълно логично е мнението ти и в синхрон с дългогодишната политика на кралското семейство в такива случаи. Възможно е да си абсолютно права.
Не съм казала, че баба или Чарлз имат пръст в изявлението. Дори и през ум не ми е минало, че те биха могли да накарат Харчо да го подпише. Но въпреки, че не се процедира така, изявлението е факт. Защо? Моето предположение е, че ситуацията е по-сложна от обикновено и вероятно се намесват и други фактори. Според мен са извити ръцете на всички, не само на Харчо.

# 342
  • Чужбина
Не съм казала, че баба или Чарлз имат пръст в изявлението. Дори и през ум не ми е минало, че те биха могли да накарат Харчо да го подпише. Но въпреки, че не се процедира така, изявлението е факт. Защо? Моето предположение е, че ситуацията е по-сложна от обикновено и вероятно се намесват и други фактори. Според мен са извити ръцете на всички, не само на Харчо.
Доколкото успях да прочета тия дни, много хора се съмняват, че Харко го е написал това писмо. Повечето казват, че само го е подписал, защото той такава тирада не можел да напише - имал дислексия. Но пък доколко дислексията изобщо пречи на начина на изразяване и доколко възпрепятства писането на дълъг и смислен текст, действително нямам идея.

Други предполагат, че това е превантивна мярка с/у пресата, защото има слухове, че тя, пресата, има някакъв компромат с/у ММ.

Каквото и да е, ще се разбере.

Ето, че стана ясно, защо се изнесоха и защо разделиха фондацията. Може би идеята за разделянето е била на Кенсингтън, а не на Съсекс, т.е. опитват се да се дистанцират.

Това, което е ясно, е, че сайтът, на който публикувано изявлението, си е лично на Хари и може би е нов. Освен това, ММ е завела делото с техни пари, а не с пари на данъкоплатеца.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 09:51 от Eleonora_27

# 343
  • София
За първи път чувам за Хари и дислексия. Досега само за Беатрис се знаеше.

# 344
https://www.bbc.com/news/newsbeat-49905596?intlink_from_url=http … e-reporting-story
BBC по темата за иска на Съсексови. Явно най-големия фал на Хари е, че е сравнил жена си с майка си. Това трябваше да го избегне.

Не вярвам точно тези действия на Хари да обърнат монархията. По-скоро ми прилича на отвличане на внимание.

Lana, http://www.contactmusic.com/prince-harry/news/prince-harry-talks … ress-lies_1028145

Общи условия

Активация на акаунт