Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 917
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Shark, благодаря!
Пропуснала съм тази информация.

# 346
Хари не сравни жена си с майка си, сравни единствено начините, по които пресата ги/е третирала и как това е довело до трагедия. Преди в ББС да правят изводи, е добре първо да четат с разбиране.
Иначе аз не виждам проблем и да я беше сравнил. И жената, и майката са си негови, познава ги най-добре. Пък нека британците се възмущават, че Даяна била тяхна всъщност...Satisfied
Вчера ми харесаха и двете дукеси. Мегън още е отслабнала, Кейт с прекрасна рокля.
След африканското турне Съсексови били още по-влюбени и сплотени, а самото турне е обявено за голям успех. Само във френски източник го открих, ако някой иска, мога да преведа: https://www.google.com/amp/s/www.gala.fr/l_actu/news_de_stars/me … ches_435719%3famp

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 10:21 от Анонимен

# 347
  • в сърцето на един мъж...
Едно дърво на кралските дворове, кой от къде произлиза, явно всички идват от едно място, само Астурия си е за себе си Simple Smile Но много трудно се разчита

https://usefulcharts.com/products/european-royal-family-tree?utm … _source=Pinterest

Опитах да прикача само картата, но не ми дава форума

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 10:21 от Geia

# 348
  • Bristol
Представвм си Уйлям тази сутрин, пие си чая, сканира пресата, попада на тази и подобни статии, врътва очи, хваща се за главата и примирено казва/мисли, "ох, Хари пак ги е забъркал"
Уйлям и Кейт са по-въздържание, докато Хари и Мегън, по-емоционални. Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак.
Но с пресата и аз мисля, че подходът на кралицата е най-добър. Те да си дращят, ти мълчиш, все едно не си го видял. И ако престъпят границата, спираш да каниш официално журналистите на съответното издание по събития. Тя нали така се е справила в началото с BBC, бях чела и гледала за това. От тогава BBC много внимават какво публикуват и как точно го пишат.
Сякаш бритовете наистина полудяха.Като ще правят Брекзит,що да не направят и република,рано или късно и това ще стане,поне да било наведнъж.Може и за това роялите да са леко нервни.Не им съчувствам.Предполагам,че отдавна е в ход подготовката им за евакуация.Те винаги са с много стъпки пред масата.
Не знам от къде стигна до това заключение, надявам се не от този форум. Битовете са си много ок с това да са монархия, поне за сега. Кралицата не им се меси в политиката на страната, а в същото време е супер известа по цял свят, привлича доста туристи, дава идеи и храна на бизнеса не само за сувенири, много благотворителни организации се облажват покрай тях, само като ги поканят да им присъстват на събитията и да кажат няколко клишета, а и прави Британия по-различна от другите страни. Отделно Кралицата е призната и в част от Канада и в Австралия и още няколко страни, не са само британците Wink

# 349
Дислексия има не Хари (що за измишльотина!), а брата на Кейт, който заради нея се е провалял във всяко свое бизнес начинание (както сам призна в open letter), която му е докарала сериозна депресия. Бъркате хората.

# 350
Време е да спрат да обвиняват медиите.Самоубийствено е.А ако медиите,отразявали катастрофата с Даяна започнат да го съдят,че нарича служителите им убийци?
Забавно е как някои гадаят на снимка.Виждат как двама души се усмихват един на друг и със задоволство констатират,че са много влюбени.Същото беше писано за Чарлз и Даяна след развода им,голяма искра припламнала.Направо пожар.Колко са влюбени Х и М ще се разбере съвсем точно след време.

# 351
Моля ви се, запознайте се с понятието преди да говорите..
Дислексията нито е малоумие, нито невъзможност за изразяване. Много често е свързана само с правописни грешки, нещо което всеки текстов редактор в днешно време успешно поправя. Както и с трудности при четене, прочитане на различна от написаната дума..
Ричард Брансън също е с дислексия и това ни най малко му е попречило да е успешен, да не вадя и други имена.

Конкретно дали Хари е писал писмото сам, или е поръчал на адвокат или съветник да го напише(което е съвсем в реда на нещата, за да е изрядно и еднозначно) въобще не е обвързано с това има или няма дислексия.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 10:35 от second

# 352
  • София
Попаднах на статия за съдебни спорове на фемилито с пресата, четох по диагонал.
https://jerseyeveningpost.com/news/uk-news/2019/10/02/royals-v-t … n-over-the-years/

Geia, много интересно - нищо не се вижда обаче.

# 353

Аз си я свалих и я увеличавах. Част от нещата се вижда, обаче друга не и ме е много яд, защото си заслужава да се разгледа.

# 354
  • София

Аз си я свалих и я увеличавах. Част от нещата се вижда, обаче друга не и ме е много яд, защото си заслужава да се разгледа.
Мда, не става. Ще потърся някъде голяма, ако изпадне.

# 355

Мда, не става. Ще потърся някъде голяма ако изпадне.

Ако намериш, сподели, интересно ми е и на мен. С различните цветове са обозначени различните кралства в Европа.

# 356
Дислексия има не Хари (що за измишльотина!), а брата на Кейт, който заради нея се е провалял във всяко свое бизнес начинание (както сам призна в open letter), която му е докарала сериозна депресия. Бъркате хората.

Eх, защо първо не попитате чичко Гугъл... Ето малко за изплакване на очите: 11те най-секси мъже с дислексия:
http://dyslexia.com.au/top-11-sexiest-famous-dyslexic-men/

Никой не твърди, че нещо сериозно му има на принц Хари или че не може да е написал писмото. Все пак по-вероятно е да се е доверил на ПР-ите си.

# 357
  • Някъде там
Врабчо, прочетох постнатото от теб и не мога да повярвам че това е писано от френски журналисти. Точно те да се изказват ласкаво за Х и М,които винаги са ги описвали ужасно...
На къде отива този свят..Тези журналисти или са болни или са подкупени..

Неофициално посещение на Мери и Фредерик вчера при тъмнокожи семейства. Толкова милички снимки ♥️
https://www.instagram.com/p/B3IZRPinTks/?igshid=3li5u5ikf18o

# 358
Така е, daviz, французите са отявлени антироялисти. Обаче подозирам, че този материал е дръпнат и преработен от английската преса, не е оригинален на Gala.
Хари е с дислексия, Ани. Flowers Hibiscus
И тя не е диагноза, както second е написала. По-скоро е когнитивна особеност.
Не влияе на интелекта, даже напротив, едни от най-големите ерудити на планетата са с дислексия.

# 359
Ан е посетила военен парад тия дни. Тази жена определено остарява много зле..

Общи условия

Активация на акаунт