Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 894
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 390
  • Чужбина
От каква политическа каста е част Чарлз? Ъъъъ ....

Не знам, дали Хари прилича на Чарлз, но принцеса Шарлът май прилича на чичо си:

# 391
От каква политическа каста е част Чарлз? Ъъъъ ....

Не знам, дали Хари прилича на Чарлз, но принцеса Шарлът май прилича на чичо си:

Хич не е претърпял развитие до сега. Пак би се оплезил с насмешка на журналистите ако можеше.

# 392
Африканския тур  беше на  махленско квартално ниво,  но пък чернокожите фенове на ММ се увеличиха умилени . Гардероба и също на ниво квартална  разходка  но предполагам все се е вслушала че при бедни не се отива наконтен  с най скъпи бижута.
Хареса ми че не се  заиграха с бебето , показаха го един път и това беше достатъчно .Моето мнение че кралския двор леко ги измества в периферията. Ще ги оставят да си провят каквото си искат  но сериозните каузи и срещи на високо държавно ниво ги оставят за останалите .ММ и Хари няма да станат близки  с никого от семейството  и това е благодарение на съпругата , ако не се разведат скоро мисля че тази изолация  няма да и се отрази добре и ще забегнат  по странство .

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 09:58 от Любчева

# 393
  • София
Ееееее пак тая къща - не са си платили ремонта, защото не е тяхна собственост, а на Короната или какво е там. Ремонтът по сградата е бил планиран и належащ. Платили са си други неща, по интериор, обзавеждане.
Да не би Кеймбридж сами да са си платили ремонта на Апартамент 1 в Кенсингтън...

Летисия ми хареса, докато не видях отблизо огащеното пуловерче, което има голям бордюр предназначен да се носи извън панталон или пола...

# 394
И според мен ще е най-добре да се махнат от тоя змиярник, като гледам Даяна как прокопса там, мерси от такъв живот.

# 395
За дислексията изказвания гледам....
Аз съм на 55 години. Когато бях дете, а също и съвсем млада, такова чудо - всеки втори едва ли не да е с дислексия, нямаше.Как изведнъж толкова народ се нарои с разстройство в познавателните умения, се чудя... Twisted Evil
Не че няма такова нещо като дислексия. Има, разбира се, и навремето също имаше.Нищо ново под слънцето. И тези деца имаха сериозни проблеми с ученето. И сега имат.Ресурсни учители им помагат, навремето ходеха на консултации или някой учеше с тях.
https://neuro-english.eu/2017/06/21/what-are-cognitive-skills-an … -do-we-need-them/

Отделно има и много създания, небрежни и разсеяни, дето не могат да се съсредоточат дори за малко, за да се справят с някакъв писмен текст. И колко удобно, че има такова отклонение - дислексия, за да оправдаят с него мързела си.
Та и Харко. Или е с дислекия наистина и е останал неграмотен и необразован, щото не е в състояние да разбира писан текст, още по-малко да състави сам такъв. Или е просто мързел, дето не може да си събере ума, за да напише едно изречение без грешка и с някакъв смисъл.Не знам кое от двете, не го познавам. Но и в двата случая няма как да е някакъв свърхинтелигент.
Дислексията не пречи на математиката, че там нещата са съвсем различни и участват други части на мозъка, но за общата начетеност това отклонение е направо бич.
ПП От 30 години работя с хора. Ученици. Виждала съм всякакви.
За мен Хари е глуповат глезльо и нищо друго.

ППП Беатрис и нейния супер милионер ще се заселят в кралските дворци, така ли? Laughing Айде сега някой да каже пак, че този граф не е воден от желание да живее сред най-висшата аристокрация, а от любов към големите зъби и ококорените очи на Беа Mr. Green

# 396
Ееееее пак тая къща - не са си платили ремонта, защото не е тяхна собственост, а на Короната или какво е там. Ремонтът по сградата е бил планиран и належащ. Платили са си други неща, по интериор, обзавеждане.
Да не би Кеймбридж сами да са си платили ремонта на Апартамент 1 в Кенсингтън...

Лана, то повечето им "гафове" с разходите са такива кьорфишеци, само трябва да разрови човек някоя статия и вижда, че всичко е написано с цел скандал и продажби и нещата стоят съвсем различно. Иначе заглавията са много помпозни, едва ли не Мегън е фалирала Уиндзорови и от утре я гонят. Мечтииии...Joy
Кеймбридж нищо не са платили сами, но за това не се говори, табу. Close
Не, че на мен ми се обсъжда, де, даже хич.

Ето една интересна клюка, аз не я вярвам нито за едните, нито за другите. https://www.cheatsheet.com/entertainment/will-meghan-markle-prin … illiam-kate.html/
Съсекс ще изчакат още с втора бременност, Кеймбридж пък няма да имат друга. Лично мнение.

Ън, едно време нямаше дислексия, аутизъм и куп други диагнози (даже и рак нямаше толкова). Не защото не са съществували, а защото никой не ги е следял и диагностицирал. Говорим за соц. времето и преди това. Затова ги "нямаше" и тези хора се бореха сами или бяха заклеймявани като бавноразвиващи се. Не знам как това може да е пример за някого. Обществото се развива и в това отношение поне е много по-напред от така възхваляваното едно време.

# 397
Четох, че Беатрис и Моцко ще живеят в Кенсингтън. Затова се чудя защо Харко го натириха на село? Или той сам се натири заради прайвасито?
Joy Joy Кой каквото сам си направи..
не знам защо но Моцко хич не ми харесва..имам чувството че е двуличник и лицемер..
не че имам някакво инфо за него, просто такова усещане предизвиква у мен като гледам снимките му Thinking

# 398
Силно се съмнявам, че който и да е член на кралското семейство ще седне да пише нещо сам, тези хора си имат куп адвокати, ПР-и, които да се занимават с тези работи.

# 399
  • Чужбина
За дислексията изказвания гледам....
Аз съм на 55 години. Когато бях дете, а също и съвсем млада, такова чудо - всеки втори едва ли не да е с дислексия, нямаше.Как изведнъж толкова народ се нарои с разстройство в познавателните умения, се чудя... Twisted Evil
Ън-че, благодаря за инфо-то. Наистина нямам наблюдения, доколко дислексията пречи на написването на дълъг и смислен текст.

Ставаше въпрос за това, дали Хари е написал сам онова тъпо изказване.

Но то май е на много американски написано, и то на калифорнийски (започнати изречения с because). Британците не говорят и пишат така.

Домейнът на сайта е в Аризона.

# 400
ППП Беатрис и нейния супер милионер ще се заселят в кралските дворци, така ли? Laughing Айде сега някой да каже пак, че този граф не е воден от желание да живее сред най-висшата аристокрация, а от любов към големите зъби и ококорените очи на Беа Mr. Green
Hands Plus1 За целия ти пост!
Струва ми се че Йорките осребряват де каквото могат, като за последно.
Ако не съм разбрала, поправете ме. След като си отиде баба, кралското кранче май спира за тях. Ако е така, Моцко трябва да побърза, че после Беа каква ще е /спрямо сегашното си положение имам предвид/.
Каквито са децата на Маргарет. Канят ги чат-пат на някое събитие.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 10:18 от s11s11

# 401
  • София
Племенница на краля/първа братовчедка (взависимост от краля).
Преди време имаше обтегнати отношения между Чарлс и Андрю, точно заради сестрите Йорк и охраната им. Чарлс иска да намалява обема на работещото семейство.

# 402
  • Чужбина
Каквито са децата на Маргарет. Канят ги чат-пат на някое събитие.

Май не.

Никакви не са. Поданици като всички останали.

Аз много се надявам Моцито да е читав ... тя надеждата ... нали знаете.

Чарлс иска да намалява обема на работещото семейство.
Да, ще го намали Grinning

# 403
Nature Zap
..коя ли ще е кралската особа която скоро ще я видим в тази рокля Joy

# 404
Племенница на краля/първа братовчедка (взависимост от краля).
Преди време имаше обтегнати отношения между Чарлс и Андрю, точно заради сестрите Йорк и охраната им. Чарлс иска да намалява обема на работещото семейство.
Да, имаше такова нещо. Спомням си, че преди около 2-3 г. четох в един форум коментари на британци, удовлетворени от това изказване на Чарлз. Към този момент те изказваха съмнение, че това е възможно, поради натоварения график на роялите. Ако и в бъдеще се запазели тези ангажименти, независимо какво говори Чарлз, ще трябвало да се прибягва към услугите на братовчеди (нямаха предвид само Йорките).
Lana, знаеш ли дали Чарлз има и други изказвания или действия в тази посока? Признавам си, че мен ме интересува най-вече явлението Меган и Йорките не ги следя така старателно. Обаче, периодично излиза инфо за обтегнати отношения между Чарлз и Андрю. Какво може да ги скара по-сериозно и непреодолимо от парите!!?

Общи условия

Активация на акаунт