Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 845
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 525
  • Истински се вижда само със сърцето.
Елеонорче ако направим една проста сметка, ако короната задържи за себе си прихода от краун естейт печели повече отколкото въпросния Грант, така че мисля, че в случая са удовлетворени и двете страни, защото остатъка от тези 325 милиона, като махнеш 25 % не са малък приход за държавата и тя би трябвало да го използва правилно. За Ирландския бакстоп не е място да коментирам, но там короната няма какво да я намесваме, всичко идва от лоша политика. Тук има много неща, както във всяка страна където държавата трябва да вложи повече усилия.
А как Баба е разпределила гранта как да се ползва, мисля че никой няма право да им се бърка, за там те си имат правила, пишеше че сумата е увеличена заради най-вече големият ремонт в Бъкингам, който пък носи доходи от туристи не малко.
Ако трябва да съм честна, предпочитам правителството да отдел повече за финансиране към детските градини тук, защото ето това е голям разход за всяко семейство, но както казах в кралската тема сме и не е място за този въпрос Simple Smile

# 526

Тц, хората казват, че не искат точно Хари да ги харчи тия пари. Защото не им харесва, какво говори и как представя страната им пред хората. Т.е. тук говорим за алтернативни начини да се харчат тия пари.

Ние не знаем нагласата на цялото общество каква е, а това, че няколко стотин човека са коментирали някъде въобще не е никакъв показател, че англичаните не одобряват действията на Хари. По същата логика аз мога да реша, че го обожават, защото в Инстаграм последователите им са близо 10 милиона и има само положителни коментари.

# 527
Ставаше дума за папараците и тяхното негативно влияние, обаче от много четене на жълта преса, четенето с разбиране става трудно. И не, не са виновни от медиите, че еди кой си бил наркоман, но определено се възползват от това, щото да имат после коментари из дейлито и бг мама.
Една от причините, според мен, Хари да погне медиите, в защита на семейството си. Напълно нормално.

# 528
  • Чужбина
В Инстаграм те си трият лошите коментари. Жалко, че не направих скрийншот на един куп гадни коментари, които им бяха написали.

Не става въпрос за стотин, а за хиляди. С това повтаряне на стотин няма да ги направиш стотин.

Социалните мрежи са пълни с плюене на Маркъл. Дори и пресата да не публикува абсолютно нищо, плюене ще има, след всеки един момент, в който се покажат някъде.

Защото не я харесват. Толкова ли е трудно да се разбере.

# 529
Ситият на гладния не вярва.

Хари само си търси под вола теле! Лигльо! И не само той, всички са в кюпа до един, барабар с женичките им.

Истинските проблеми от живота са къде,къде по-сложни от нехаресването на женичката му. Ами да не се е бутала между шамарите в голямата лига. Да си бе седяла в Сащ,Канада и никой нямаше да я разпознава.

Истински проблем и мъка е да гледаш 17 дни как новороденото ти умира бавно от вирус, а ти си бивш наркоман и алкохолик и не, въпреки мъката оставаш трезвен. Да истински случай е това. Мъка е да децата ти да работят от 3 годишни по мини и да заработват има няма 1$ на седмица, щото без него ще умрат от глад! Мъка е да попаднеш на некадърници и бебето ти да не те роди или да се роди с увреждания, щото си попаднал на некадърник. А дукесите ще си чудят коя от коя по-изчанчено да роди с дули, мули и прочие дивоча.  Или да праща умрели цветя в болница или да напсива банани.
Та ако искат кампании и да помагат вместо да танцуват в Африка да бяха направили кампания за сексуално предавани болести и предпазване от нежелано забременяване. Да бяха отишли да видят как малки деца рециклират батерии в Бангладеш, където от новоредени спят в мръсотия и зарази и затова са с инфекции.

Ай ама от лигльовци, които си мислят, че всички са им длъжни. Ами не са. Като се прави на интересна женичката му ще я плюят. А тя да хване да помисли каква е късметлийка и да си наляга скъпите парцали в ХS размер и да дерзае, за единствения си проблем, че не влиза в тях.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 12:07 от ver4eto_sv

# 530
В Инстаграм те си трият лошите коментари. Жалко, че не направих скрийншот на един куп гадни коментари, които им бяха написали.

Не става въпрос за стотин, а за хиляди. С това повтаряне на стотин няма да ги направиш стотин.

Социалните мрежи са пълни с плюене на Маркъл. Дори и пресата да не публикува абсолютно нищо, плюене ще има, след всеки един момент, в който се покажат някъде.

Вече и в Дейлимейл трият. Станаха всемогъщи. Joy
Как се казваше това? Май му викаха цензура.Joy
И последователите им са предимно американци и африканци.

# 531
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз да попитам, че не съм чела много напоследък, каква е целта на посещението на Кейт и Уилям в Пакистан?

# 532

Хубаво де, нека да не са няколко стотин, а да са хиляди гадните коментарите, това пак не е показател за абсолютно нищо. Нали знаеш Великобритания колко милиона е?

# 533
Аз да попитам, че не съм чела много напоследък, каква е целта на посещението на Кейт и Уилям в Пакистан?
Заздравяване на приятелството между Великобритания и Пакистан.
Външно министерство ги праща междудругото Simple Smile както пратиха и Мегън и Хари Simple Smile

От съображения за сигурност ще са без децата и програмата им ще се обявява ден за ден.

# 534
  • Чужбина
Добре де, Хари и Маркъл, като са толкова загрижени за хората, които умират от глад и болести, защо не дариха парите, които ще похарчат за делата на бедните?

Хари каза, че трябва да се откажем от егоизма и алчността.

# 535
Добре де, Хари и Маркъл, като са толкова загрижени за хората, които умират от глад и болести, защо не дариха парите, които ще похарчат за делата на бедните?

Според мен ще дарят парите, които ще спечелят от делата. Предполагам, че ще ги поодрусат онези мушмуроци от медиите. Grinning

# 536
  • Чужбина
Според мен ще дарят парите, които ще спечелят от делата. Предполагам, че ще ги поодрусат онези мушмуроци от медиите. Grinning
Дори да спечелят нещо, няма да го дарят на бедните и болните, Лили. В това можеш да бъдеш 100% убедена. Нито ще го дадат на някакви хора в ЮАР да се борят с престъпността. Докато бяха там, застреляха бременна жена. Но на тях им бе по-важно да се жалват от пресата.

# 537
Много важно, че са я застреляли. Принцесата има душевни терзания, трябва да й се подобри настроението.

# 538
  • Чужбина
Момичета, а как ще коментирате това:

https://www.express.co.uk/news/royal/1185615/royal-news-queen-el … meghan-markle-spt

# 539
Елеонора, какви са тея толкова потресаващи слухове за Меган и друг член от не разбрах какво семейство? Щото в нета не излиза абсолютно нищо. Странно ми е, че се инатиш да кажеш, при положение, че нямаш никакъв проблем с разнищването и оплюването ѝ. Нещо чаак толкоз невероятно и грандиозно ли да е, пък да го няма в интернет? Поне дай ключови думи или линк.

Общи условия

Активация на акаунт