Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 762
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 750
  • На топло
Говорител от Mail on Sunday отрича да са манипулирали писмото на Мегън до баща и, също казва, че ще се защитават. Трябва да извикат Томас като главен свидетел 😂.
Големи циркове предстоят. Така е когато има натрупани много комплекси....🙄

А spokesman for the Mail on Sunday said: 'The Mail on Sunday stands by the story it published and will be defending this case vigorously. Specifically, we categorically deny that the Duchess's letter was edited in any way that changed its meaning.'

Това им е основния проблем на двойката Хари и Мегз, никой не ги харесва и започнаха да съдят наляво и надясно.
Ама така няма да станат по-харесвани 😂

# 751
3. Кейт е родила бъдещ крал. До тук поставянето й на една позиция с Мегън. После бъдеща кралица и още един бъдещ крал. 3 деца наследници. Другото са празни приказки.

Кейт никога не може да бъде по-важна от Мегън само защото се е омъжила и родила дете по-рано. Уникално постижение в живота, няма що. Grinning Joy

Същото важи и за Уилям, това, че се е родил по-рано, а Хари по-късно не означава, че е по-важен.

А иначе според смотаният им протокол сигурно са по-важни. То с тези невероятни постижения в живота няма как да е друго. Grinning

# 752
Амаа...ин дженеръл в живота всеки е важен за близките си, за всички останали е равен с другите. Тука става въпрос от гледна точка на аристократичната стълба кой на кое стъпало седи. И да - може всички да сме.раждали, но Кейт е родила бъдещ.крал. Какво да се прави, животът е несправедлив.

# 753
но Кейт е родила бъдещ.крал. Какво да се прави, животът е несправедлив.

Няма лошо да е родила бъдещ крал, това е чудесно, жива и здрава да бъде и един ден да стане кралица. Simple Smile Просто на мен не ми е достатъчно това, че е родила бъдещ крал, за да я смятам за по-важна от Мегън.

Иначе пак казвам, че във великите им аристократични среди сигурно е по-важна. Wink

# 754
Ами ето този случай е показателен, че онази случка с ММ и взетия телефон си е по нейно желание или иначе казано е имало нареждане, ако някой се доближи до дукесата-слънце да бъде разкарван (а за удоволствие на някой нейни фенове и наритван), както и отцепването на сектора. Това май не е практика при английските рояли. Ама то двама бъдещи крале какви са в сравнение с едно Мегзз, разбира се, че тя е по-важна. Поне по его ги бие всичките взети заедно. Пък и днес някои се опитват да убедят другите, че двете с Кейт били в еднаква позиция, ама нека си вярват, хората преди мен са го написали, има огромна разлика не само в поведението, което при Кейт е естествено, ненатрапващо се и създава усещането за зряла, земна и интелигента жена, която си знае цената и ролята, но и в позициите, ами може да не ви харесва, но Кейт е жена на бъдещ крал и ще бъде кралица след време, както и майка на бъдещ крал. Обаче тази реплика, че нищо не се знаело и Кейт можела и да не стане кралица беше грозно, я стане, я не, т.е. какво няма да доживее казвате....Това си беше като онова, че не се знаело онези Кеймбридж дали ще станат крале, като пътуват в един самолет така всичките, а ставали едни катастрофи...
Или ще стане, ама в пенсионна възраст, ха-ха какъв кеф....
Така като чета темата имам усещането, че някои много ще се подразнят, ако в близките години Кейт стане кралица. Само не ме разбирайте погрешно, на баба ѝ пожелавам да е жива и здрава още дълги години, втора като нея няма да има.

Скрит текст:
3. Кейт е родила бъдещ крал. До тук поставянето й на една позиция с Мегън. После бъдеща кралица и още един бъдещ крал. 3 деца наследници. Другото са празни приказки.

Скрит текст:
Кейт никога не може да бъде по-важна от Мегън само защото се е омъжила и родила дете по-рано. Уникално постижение в живота, няма що. Grinning Joy

Същото важи и за Уилям, това, че се е родил по-рано, а Хари по-късно не означава, че е по-важен.

А иначе според смотаният им протокол сигурно са по-важни. То с тези невероятни постижения в живота няма как да е друго. Grinning
Що за глупости, Уилям ще бъде крал, Кейт - кралица и да по-важни са, и ще останат в историята. Личи си че ви дразни този факт, след като цял ден се върти тази плоча? А това кой се бил се оженил пръв, кой втори, не го разбрах, но да не смяташ, че ако Хари имаше дете преди брат му той щеше да изпревари в линията на наследяване децата на Уилям Joy
Смотан им е протокола ми как няма да е след като няма да стане Харко, съответно Мегз - кралица, нали, тогава нямаше да ви се види никак смотан, а напълно правилен.

А на Хари какви са му постиженията в живота....?

# 755
Ами мен не ме интересува кой е най-важен от никакви аристократични гледни точки. Приповдигнато отношение към монархията нямам. Интересува ме кой какви рокли слага, кой ми е симпатичен, красив, коя е забременяла, кой за кого ще се жени. Такива работи.
Като родила наследник Кейт, голям праз. Нито съм и поданичка, нито съм роялистка. Не им плащам данъци, не дължа лоялност на кралици, аз съм българка и републиканка...Mask
За мен в темата са равни, мога да ги сравнявам, да не я одобрявам и да я анализирам, като всяка друга кралска личност.
Всички обратни аргументи са ми просто опит да се дава наклон какво да се пише в темата. Като е по-важна Кейт и да не се критикува, ами няма как стане.

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 20:48 от Анонимен

# 756
За съжаление в една монархия и аристократично семейство, първородният син с жена си и неговите деца са по-важни от всички следващи. Може да тъпо, тесногръдо и остаряло, но е така, колкото и някой да обяснява, че не е. Пък като не се интересува някой, голяма работа, по принцип като си в тема за кралски работи, се предполага, че се интересуваш. Или пък просто за заяждане с останалите.
На мен ми писна от цирковете - бащи, писма, снимки, компромати - все тая. Не мисля, че някой има шанс да спечели борбата срещу пресата. Съдебното дело - да, общественото мнение - не,
Между другото Мария Антоанета е била "оправдана" в делото за диамантена огърлица, което не променя факта, че общественото мнение я погребва още преди да и отрежат главата.
Много повече от Мегън ме дразни Хари, който изключително долно и грозно използва смъртта и името на майка си, за да го харесват и съжаляват. Снимки под дървета, обикаляне по стъпките и из Африка, ай сиктир. Леке. Само той е губил майка.

# 757
Що за глупости, Уилям ще бъде крал, Кейт - кралица и да по-важни са, и ще останат в историята. Личи си че ви дразни този факт, след като цял ден се върти тази плоча? А това кой се бил се оженил пръв, кой втори, не го разбрах, но да не смяташ, че ако Хари имаше дете преди брат му той щеше да изпревари в линията на наследяване децата на Уилям Joy
Смотан им е протокола ми как няма да е след като няма да стане Харко, съответно Мегз - кралица, нали, тогава нямаше да ви се види никак смотан, а напълно правилен.

[/quote]

Вивка, разбира се, че Уилям ще бъде крал един ден, нали се е родил първи. А не щото има кой знае какви постижения в живота. Wink  Същото важи и за Кейт, омъжила се е за правилният брат. Smiley Спокойно, ще бъде и тя кралица. Wink

А постиженията на Хари не са по-малки от на Уилям, то щото и на Уилям не са кой знае какви, ще прощавате. Wink

# 758
  • Down south
Цитат
Много повече от Мегън ме дразни Хари, който изключително долно и грозно използва смъртта и името на майка си, за да го харесват и съжаляват. Снимки под дървета, обикаляне по стъпките и из Африка, ай сиктир. Леке. Само той е губил майка.
И двамата се опитват да лежат на стари лаври.

Относно това, дали принц Уилям и Кейт са "повече" от принц Хари и ММ, разбира се! Все пак, говорим или поне някои от нас, за бъдещ крал и кралица и родители на такъв.

# 759
  • София
Аз говорех за аристократичната им стълбичка и подредба.
И аз съм родила, но какво от това? Не съм родила бъдеща кралица. Е, ако Джордж я хареса ще видите вие. 😂

Ако си говорим за мен коя е по-важна : безразлични са ми и двете. Не слагам Кейт отпред заради сватбата с Уили или раждането на Джордж. Еднакви са ми с Мегън. Жени като жени. Всяка с работа. Едната е добра в едно, нругата в друго.
Личната ми симпатия е към Кейт, но това не означава, че харесвам роклите й палта, сухата кожа, неприятната очна линия на сватбата и куп други. Просто чиста човешка симпатия.
Мегън ми е приятна, но има постъпки, които ме дразнят. Като философия и отношение. И не защото се опълчва или противопоставя. Не, това дори ми харесва. Не ми допада подходът й. Твърде много двусмислици има в поведението й, не ми е последователно, не ми се струва, че взима решения които са продиктувани от философия която изповядва. На теория одобрявам прайвъсито, прибирането за хранене на бебе, колекцията от дрехи, това да държи на корените си, на начина си на живот. Но на практика, когато го осъществява ми се губи връзката. Показно ми е, някак ПР...не знам дали го обясних правилно.

Тук се забавляваме. Все едно ми е коя какво е родила. В живота няма нищо сигурно. Тронът на баба е доказателство!

# 760
  • в сърцето на един мъж...
Ох, пак се почна с меренето... Не ви ли омръзна, бе хора? Това е тема за монархията. Толкова. И като такава, Уилям е по-важен от Хари, ерго Кейт от Мегън. Край, енде, финито. И не е тема за тоалети, а тема за кралски особи.

# 761
Ако живееха преди няколко века, света Мегз и мъжът и щяха да са принудени да правят реверанси и поклони не само на Уилям и жена му, ами и на невръстните им наследници. Сега нещата са по-лежерни, кланят се само на баба, но пък идеално си личи къде точно стоят в йерархията, когато вкупом влизат и излизат от сгради - в края на редичката. С годините ще изпадат още повече.
Иначе да, прави са някои, Хари и Меган нямат стигане по клоунщина. Особено Харко.

# 762
Скрит текст:

Вивка, разбира се, че Уилям ще бъде крал един ден, нали се е родил първи. А не щото има кой знае какви постижения в живота. Wink  Същото важи и за Кейт, омъжила се е за правилният брат. Smiley Спокойно, ще бъде и тя кралица. Wink

А постиженията на Хари не са по-малки от на Уилям, то щото и на Уилям не са кой знае какви, ще прощавате. Wink
Ами какво да се направи като Меган се е ориентирала да си търси англичанин за съпруг твърде късно, Уилям вече е бил много зает, въпреки че не вярвам, че би се излъгал да я вземе, както брат му ....Joy

# 763
Баш за тоалети е темата. И за клюки. Иначе щеше да се казва “Поддръжници на монархията”. Ама не знам щеше ли така да просъществува, да не помислят, че ще сваляме властта. Joy Може би с уточнение “Поддръжници на британската монархия”. Bowtie
И отсичания от рода край, точка, финито в обществен форум, където всеки има право да се изкаже културно, нямат никакво място.

# 764
  • На топло
Ох, пак се почна с меренето... Не ви ли омръзна, бе хора? Това е тема за монархията. Толкова. И като такава, Уилям е по-важен от Хари, ерго Кейт от Мегън. Край, енде, финито. И не е тема за тоалети, а тема за кралски особи.
Подробности 😂.
Мегз е по-важна даже от кралицата, мчи как....😀.
Другите от Кралското семейство плуват в ла...на, само тя прекрасницата е чиста като сълза😂.
Предлагам баба вече да и дава трона, ко се мота.

Общи условия

Активация на акаунт