Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 745
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 795
  • Чужбина
Не съм го гледала още, но се каня.

Кралицата го е наследила от майка си това нещо. Ген е.

# 796
Аз чакам татко Маркъл да дойде в ЮК-то да свидетелства. Дали ще го повикат?
Зависи колко ще му платят.
Представям си го да вика пред къщата на Съсексови "Арчи,дядо е тук".

Защо да е странно,че ползват пиарите на Клинтън,нали рязко се сприятелиха с Хилъри след издигането на Мегън.
Като се скри от банкета с Тръмп,той не можа да й препоръча свои.
Това са служители,които работят за който ги наеме,но дали не и за Клинтън.После откъде се подава информация в нужния момент.

Свежестта на кралицата вероятно е ген,майка й живя дълго,и ,най-доброто здравеопазване.Не знам колко я радва да види остаряването на децата си или просто вече не й пука.

# 797
Синът й определено изглежда по-зле от нея

# 798
  • Бургас
Синът й определено изглежда по-зле от нея
Факт. Обаче, не пречи Чарлз да чукне и той стотака. И майка му и баща му са дълголетни. Филип на колко стана ?  На 98, ли?

# 799
  • Чужбина
Защо да е странно,че ползват пиарите на Клинтън,нали рязко се сприятелиха с Хилъри
Защото РФ се пази от заемане на позиции по отношение на полит. сили, затова.

# 800
  • София
Че това пък какво заемане на позиция е?!
Хилари ги ползвала, ми сигурно са професионалисти хората, затова.
Измъчена работа...

Как да определим гостуването на Обамови у Кеймбриджови преди няколко години, подаръци за Джордж, снимки по пижамка...що Доналд не го поканиха?

# 801
  • Чужбина
Голям професионализъм. Хиларито я обвиниха в държавна измяна и мошенгилъци покрай нейната фондация. Много добър имидж на въпросната съветничка. Сигурно ги знае всички трикове с "фондациите".

Сравняваш гостуване на Обама с ползване на услугите на лефт-уинг съветник ли?

Хм...

# 802
  • София
Голям професионализъм. Хиларито я обвиниха в държавна измяна и мошенгилъци покрай нейната фондация. Много добър имидж на въпросната съветничка. Сигурно ги знае всички трикове с "фондациите".

Сравняваш гостуване на Обама с ползване на услугите на лефт-уинг съветник ли?

Хм...
Не...Joy

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 09:07 от Lana

# 803
И аз не разбрах какво заемане на политическа позиция е наемането на пиарка, която е работила за Клинтън. Всички са и просто клиенти - Хилари, Съсекс и т.н.

А посещението на Обама беше държавна визита, което е съвсем различно.

# 804
  • София
И аз не разбрах какво заемане на политическа позиция е наемането на пиарка, която е работила за Клинтън. Всички са и просто клиенти - Хилари, Съсекс и т.н.

А посещението на Обама беше държавна визита, което е съвсем различно.
Така е, но и Тръмп беше на държавна визита, но не го поканиха да вечеря с тях или пък да се види с Джордж...някак изглежда като да заемат позиция. Което според мен не е така, всичко е съгласувано предварително, но така изглежда отстрани.

# 805
След Брекзит може и Тръмп да посети я Кеймбридж, я Съсекс..
Да си припомним подаръка:
https://img.etimg.com/thumb/height-450,width-800,imgsize-356007, … ma-in-pyjamas.jpg

# 806
Или може би защото въпросната Пр е препоръчана от приятелят на Мм, управител на Сохо хаус, който btw е бил близък с Епсте/айн, който е бил близък с Бил Клинтън, който пък е мъж на Хилари Joy

Объркана работа, не мож им хванеш спатиите.

# 807
Тръмп беше  на държавна визита  и смятам че ММ даже не  е била поканена , изобщо не се е крила. Нивото и и мястото което и е отредено е за  друг тип срещи .
Мен ме вълнува какво ще стане с  красивите шапки които Елизабет носи.  Те сигурно са хиляди , дали ще ги  рециклират, или ще ти префасонират , или ще ги изложат някъде,  или ще ги завещаят на останалите жени.
Има разкошни шапки

# 808
  • Чужбина
Или може би защото въпросната Пр е препоръчана от приятелят на Мм
Той много разбирал от яхти, казват. И уреждал (fix up Joy) мм да подписва банани насам-натам Joy Joy Joy

# 809
Така е, но и Тръмп беше на държавна визита, но не го поканиха да вечеря с тях или пък да се види с Джордж...някак изглежда като да заемат позиция. Което според мен не е така, всичко е съгласувано предварително, но така изглежда отстрани.

Така изглежда, да. Все пак всички помним снимките на малкия Джорджи по домашен халат с Обама.
Но и аз смятам, че никой в кралското семейство не прави нещата по собствена приумица. Уточнени са срещите предварително. Ако им кажат да се срещнат с Тръмп, ще се срещнат. И ще се снимат и децата им с него.

Общи условия

Активация на акаунт