Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 663
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 945
  • Чужбина
Харесва ми аутфита на Максима. Тоя цвят е много елегантен. Аз съм супер бозава и не ми отива, но иначе с радост бих го носила.

Роклята на Мери е много красива.

# 946
Много хубави датчаните. Дори Йоаким, който не е красавец, тук грее. И как си е гушнал Мари.
Максима също ми харесва, еее, най-накрая кокче. Отдъхнах си, че днес е добре косата.Laughing

# 947
Сигурно ли е,че Йожени е бременна или предполагате?
Ако ще залагаме,аз мисля,че не е.
Мегън има форма на бременна,но ми св струва,че ще си останат само с Арчи.Има да спасява света,дела да води,няма кога да бременее.

Може ли някой да изброи полезни и работещи инициативи,вследствие от Конференциите и Фондациите за психично здраве,така популярни  сред роялите.Нещо,което действа и помага на хората,не общи приказки??

А,не,хич не ми я показвайте Мери с висок кок,та лицето й да стане още по-удължено.

Блузата на Максима е отврат.Неугледна кройка,очевидно неудобна,очертава паласки и прави нови.Брошката е грозна,голяма,деформира деколтето,сплесквайки бюста.Панталонът е бабешки,с бозавия цвят са прекалили.

# 948
  • Някъде там
Много хубави датчаните. Дори Йоаким, който не е красавец, тук грее. И как си е гушнал Мари.
Максима също ми харесва, еее, най-накрая кокче. Отдъхнах си, че днес е добре косата.Laughing
Мери е разкошна с тази рокля.Мари също ми харесва.
Определено бижутата са трепач.

Учудващо Максима ми хареса в тоя смотан панталон..

# 949
Не мога да разбера вътрешната потребност, която Мери изпитва, да носи коланчета. Роклята не ми харесва.
Ето, говорих за рокли. Сега по същество.
https://www.instagram.com/p/B3XKNjIpQes/

# 950
Чия е била идеята с банана?😂😂😂

Интересно, че са избрали точно жълто.

# 951
  • Чужбина
Може ли някой да изброи полезни и работещи инициативи,вследствие от Конференциите и Фондациите за психично здраве,така популярни  сред роялите.Нещо,което действа и помага на хората,не общи приказки??
LilaC, ще погледна, но ти ... как може да се съмняваш в тия movements значи.

Щом Ким Кардашиан каза, че Маркъл и Хари променят света, значи го променят Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 09:55 от Eleonora_27

# 952
Кейт и Уилям са се срещнали с Бил Гейтс. Готвят някакъв проект заедно. Свързано е с фондациите им.
Разбира се, без снимки.

# 953
  • Чужбина
Преди дни, Уилям бе в Оксфорд, където представиха нова технология в помощ на хората с психоза (с дигитални очила).

Изобщо не ми е минавало през ума, че могат да ползват виртуална технология в борбата с псих. болести.

Но ми харесва, независимо дали идва от Уилям, Хари, Кейт или Маркъл.

Ето тук пише за това, че с пари се подкрепят всякакви подобни инициативи:

https://www.royalfoundation.com/programme/mental-health-innovations

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 10:28 от Eleonora_27

# 954
Попаднах на този красив портрет на кралицата майка. Тук е с дрехите от коронацията си, а на масичката до нея е и короната и. Художникът е сър Джералд Кели. Портретът е изложен в Пурпурната стая в Уиндзор.

# 955
  • Чужбина
Много е величествена Кралицата Майка.

М/у другото, не знам, доколко имат някакъв ефект инициативите за психическото здраве на кралските особи, но страницата на NHS е имала технически проблеми (по всяка вероятност заради натоварване), минути след като са пуснали клипчето.

И 1000 души да са го гледали, пак е нещо. По-добре да гледат това, отколкото реалити шоутата на Ким Кардашиан.

# 956
Сигурно ли е,че Йожени е бременна или предполагате?
Ако ще залагаме,аз мисля,че не е.
Мегън има форма на бременна,но ми св струва,че ще си останат само с Арчи.Има да спасява света,дела да води,няма кога да бременее.

Може ли някой да изброи полезни и работещи инициативи,вследствие от Конференциите и Фондациите за психично здраве,така популярни  сред роялите.Нещо,което действа и помага на хората,не общи приказки??

А,не,хич не ми я показвайте Мери с висок кок,та лицето й да стане още по-удължено.

Блузата на Максима е отврат.Неугледна кройка,очевидно неудобна,очертава паласки и прави нови.Брошката е грозна,голяма,деформира деколтето,сплесквайки бюста.Панталонът е бабешки,с бозавия цвят са прекалили.
  Има телефонна линия на която хората с психични проблеми или в криза могат да се обадят и да получат помощ. Включително и да отидат до дома им ако е необходимо. Работят със специалисти, доброволци напълно безплатно.

# 957
Цитат
Попаднах на този красив портрет на кралицата майка. Тук е с дрехите от коронацията си, а на масичката до нея е и короната и. Художникът е сър Джералд Кели. Портретът е изложен в Пурпурната стая в Уиндзор.
Аз нещо не съм наясно може би, но как коронация на кралицата-майка? Тя е съпруга на краля и майка на сегашната кралица. Коронацията по всяка вероятност е била на мъжа й, не нейна newsm78
Брачните половинки не са ли само за красота в английския двор Wink

# 958
  • Чужбина
Аз нещо не съм наясно може би, но как коронация на кралицата-майка? Тя е съпруга на краля и майка на сегашната кралица. Коронацията по всяка вероятност е била на мъжа й, не нейна newsm78
Брачните половинки не са ли само за красота в английския двор Wink
Не, води се тяхната коронация, т.е. и на двамата:

https://en.wikipedia.org/wiki/Crown_of_Queen_Elizabeth_The_Queen_Mother

"The Crown of Queen Elizabeth The Queen Mother, also known as The Queen Mother's Crown, is the crown made for Queen Elizabeth, the wife of King George VI, to wear at their coronation in 1937..."

Коронация на Джордж VI и Елизабет:

https://en.wikipedia.org/wiki/Coronation_of_George_VI_and_Elizabeth

# 959

Общи условия

Активация на акаунт