Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 663
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 930
  • Countryside
То в социалните мрежи всеки може да напише каквото си иска. Свобода на словото, ко' да праЙш. Едва ли, обаче Уилям или Чарлз са ок с положението. Но Харито наистина изплиска легена и съответно го отсвириха. Глупост след глупост творят Съсексови. И Харко в частност. Да, тъжно е да изгубиш майка си в навлизането на пубертета, но не е само той. И не може да го използва до безкрай, че да го съжаляват и да му минават номерата. Сигурно дори не съзнава как изглежда отстрани. На много хора им се налага да свикват с мъката си и пак са стойностни личности. А не като Харко, разглезен и мрънкащ за всяко нещо. Нека да не беше принц, колко зор щеше да види.

Иначе и на мен ми се струва, че всички от роял фемилито се дистанцираха от тях и те съответно изпаднаха в 10та глуха. Ама типично по Холивудски не се отказват.

# 931
  • София
Проект, не продукт...
Разделиха се, но ето че са със съвместен проект, т.е. явно не са скарани, а точно обратното. И вместо да наврат новата снаха в миша дупка, Кейт и Уилям работят с нея. Joy
Какъв съвместен продукт? Та на тях са им монтирани само гласовете на рекламата.

Съвместен продукт ...

# 932
Мислех, че самия проект се изпълнява от съвсем други хора, които само са поканили Кейбридж и Съсекс за озвучаването на клипа.

# 933
  • Някъде там
Някой надписват банани,на други най-големите приятели и информатори са им банани.Каква симфония на вкусове.
Блажени са вярващите...

Още когато разделиха фондацията,пишеше на страницата  на кралската,че работят заедно по проекта за менталното здраве.
Ето я информацията в сайта на фондацията.
https://www.royalfoundation.com/new-charity-structures-for-the-d … s-of-sussex 

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 07:38 от daviz

# 934
Майко мила! От сутринта се почва "приятели банани" Joy по-тъпа постъпка от надписването на банани е изпращането на цветя в болница, пък вярвайте си в розовата картинка ..

Според мен също избират дата за сватбата, която да е на прилично отстояние от предстоящото раждане на Южени. Така и трябва де. Да не тръгне да ражда на сватбата. Чакам съсекс да обявят второто бебе на предния ден обаче Joy

# 935
  • Countryside
Ха, като нищо е бременна Мегиту. Гледам има нови снимки, където пак се прихванала за корема...

Дай Боже и Южени да е бременна, то вече мина година от сватбата, дет' има една приказка: Таз година булка, догодина люлка. Joy

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 08:18 от Сиренце

# 936
Не мисля, че Меган е бременна. Твърде скоро ми се вижда. Може би след
година - две.

Върнах се на статията за менталното здраве с клипчето. Ето това пише:
"The three-minute clip — launched by Public Health England as part of its Every Mind Matters program."
Тази фондация Every Mind Matters не е ли различна от тази на кралското семейство?

# 937
Тази фондация Every Mind Matters не е ли различна от тази на кралското семейство?
Тя работи с тях по проекта за менталното здраве. Който пък още от юни е обявен за съвместен проект на двете двойки: In addition both couples will continue to work together on projects in the future, including on The Foundation’s mental health programme, Heads Together.
Давиз е сложила линк горе.
Така че, да, те продължават да работят заедно.

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 08:42 от Анонимен

# 938
Предвид на какво заприлича след бременността Мегън - или ще остане само с едно дете, или ще е вечно бременна.

# 939
Мерси. Помня Heads Together и като прочетох другото, реших че нямат общо.😅
Още от Мери и Мари:
https://www.instagram.com/p/B3X09rtopwy/?igshid=198pqdlxrf6s0

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 08:57 от EsmeWeatherwax

# 940
  • Чужбина
Сигурно Беатрис няма търпение да покани Маркъл и Хари на сватбата си.

# 941
  • Някъде там
Максима вчера на конференция за психичното здраве.

Още снимки на двете датски двойки.

# 942
Тая снимка е много яка - Харчо - супер притеснен, сбръчкал чело, Мегана - стиска устни супер доволна.

# 943
Бижутата и са просто страхотни.🤩

# 944
Според мен Хари ясно показва, че и той желае да се разграничи до известна степен от тях. Ако толкова му пукаше за мнението на роялите и двамата с Мегън щяха покорно да слушкат и изпълняват чинно каквото им се нареди. Grinning Както забелязваме хич не го правят. А пък и то щото роптаещите в кралското семейство са перфектни, чак с мед да ги намажеш, особено чичо Чарли, а и другите де. Joy В кралското семейство все праведни хора са събрани. Joy

Общи условия

Активация на акаунт