Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 454
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 440
https://en.wikipedia.org/wiki/Jemima_Goldsmith
През лятото при инцидент с АТВ? почина едно дете - наследничка на Голдсмит и Ротшилд. Тази Джемайма му е леля - сестра на баща му.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 13:31 от The ant is...

# 1 441
  • София
Джемима Кан не е ли актриса, британска, или бъркам?

ПП Да с телевизия се занимава, не била актриса...интересни връзки Simple Smile

# 1 442
  • Чужбина
Джемима Кан не е ли актриса, британска, или бъркам?

ПП Да с телевизия се занимава...интересни връзки Simple Smile

Точно тя е. И наистина е била с Хю Грант, а после се е мъкнела с Ръсел Бранд, преди той да се ожени.

Извинявам се за лошото качество на фотографията.

# 1 443
От трите тоалета на Кейт до сега, първия ми изглежда най елегантен и по мярка.  Много ми хареса това светлосиньо, преливащо, много женствено и ефирно. Вторият тоалет ѝ стои като на закачалка. Торбест, сякаш ѝ е голям. Няма нужната елегантност, ръкавите висят и те, всичко сякаш ѝ е много широко.  Освен това май е сложила ниски заострени обувки? Smiley  Не пасват въобще.
Третият тоалет пък въобще не ми харесва. Ужасно злено, тип нейните си палта - рокли, но отдолу с панталон. Не!
Косата  - вечно развяната ѝ пусната коса. Какво толкова се харесва с тези хвърчащи кичури, дето все тика зад ушите, не мога да разбера. Чак със зеления тоалет са ѝ хванали косата отзад. Най-накрая!  На нея толкова ѝ отива кок и вдигната прическа, направо е грехота да се развява с тези пуснати кичури и да ги навира зад ушите.
Уилям с небрежната, изкочила от панталони риза не ми харесва. Гледам най-накрая е сложил и сако. Така е много по-добре. Очаквам Кейт с тоалет в по-топли цветове - червено, циклама, оранжево.

# 1 444
Имран Кан като млад е готин.
Джемайма също е красавица, слага в малкия си джоб повечето роялки. Миналото и браковете и не коментирам, не съм запозната.
Ето я тук с Даяна и Имран:

Според таблоидите двете са приятелки и Джемайма е била много навътре в терзанията на Даяна около връзката и с пакистанския хирург Хаснат Кан. Той и Имран са братовчеди. Въобще, навързани са отвсякъде.
Ето статия, не знам доколко може да и се вярва: https://www.hellomagazine.com/royalty/2013073113857/jemima-khan- … s-princess-diana/

# 1 445
На мен пък най-много ми харесва тъмносиния тоалет и го намирам много подходящ за фигурата на Кейт. Чудесно изглежда. Ако беше по-пълничка, ефектът щеше да ед руг. На второ място ми е светлосинята рокля и засега зеленото "шлиферче" е на последно място, въпреки че шалът е разкошен.
Иначе и аз чакам нещо в червено или оранжево.
Уилям пък много ме изненадва. по принцип не го харесвам особено, но сега изглежда доста добре.

Какви сте конспираторки, веднага разкрихте лицата от снимките Hands Plus1
Имран доста добре е остарял, все още изглежда добре.

# 1 446
...
...
Има и още по-дълбоки конспирации - че Диана няма Спенсърова кръв,  а Голдсмитова - демек са полусестри с тази Джемайма Wink

# 1 447
Кейт е страхотна.
Но все пак малко ме дразни с облеклото - защо трябва с дрехите да се прави на пакистанка, каквато не е.

# 1 448
  • Чужбина
засега зеленото "шлиферче" е на последно място, въпреки че шалът е разкошен.

И министершата е в зелено. После ще видя за снимки, но са в тон. Сякаш са се наговорили.

А ето тук, долу вдясно, Уилям казва на децата, че и той е бил фен на майка си:

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2019/10/15/23532331369 … 3313697962824.mp4

# 1 449
А така ! Това се казва клюка.
...
...
Има и още по-дълбоки конспирации - че Диана няма Спенсърова кръв,  а Голдсмитова - демек са полусестри с тази Джемайма Wink

# 1 450
Сега видях президентшата. Зеленото на нейния тоалет ми харесва повече, а и самият тоалет е хубав.
Интересно се е получило. Президентшата де ръкува с Кейт и я гледа в очите, Кейт гледа в камерите. Уилям се ръкува с президента и го гледа в очита, а президента гледа в камерите Simple Smile

# 1 451
Кейт ми харесва и с двата тоалета. Аз лично я предпочитам в нещо по - вталено като зеленото, но и в синьото е добре.

Не вярвам, че е бременна. С този плосък корем най - много да е във втори месец, а те откога спекулират.😅😅😅

Нищо против пакистанската мода, ама какви са тези пердета, с които са се увили...😂😂😂

Адмирации за дизайнера. Много добре е съчетал стила на Кейт с елементи от пакистанската култура във втория и тоалет. Самото зелено ми харесва повече вътре, отколкото на слънчева светлина, тъй като ми е твърде ярко.

# 1 452
Пердетата сигурно са им единственият вариант за разнообразяване. То само материята остава за експериментиране.

Сега я видях президентшата, че е с открити пръсти. Нямаше ли нещо там, че не било съвсем прието? Не конкретно в Пакистан по принцип за официални обувки

# 1 453
В Европа не е прието да си с отворени обувки на официални мероприятия. Даже и за работа в офис не е много желателно. Но в онзи край на света май си ходят целогодишно по сандали...

Оф топик: Много ми липсват възможности не само за харесване на мнения, а например и за смях - има потребителки със страхотно чувство за хумор Purple Heart

# 1 454
Хаха, Мегз все е с поглед търсещ камерите и обективите и си премята косата зад ушите, хвърчат екстеншъните наляво-надясно, но при нея не ви прави впечатление....Wink

Ох, това, в което се е омотала жената, която се ръкува с Кейт е ужасен ужасон, даже и за перде не става....Joy това ли трябва да е хубавият тоалет.......!?Joy

Много ми харесва Кейт, страхотна е! Толкова е елегантна и нежна, прекрасно и стоят тоалетите. Каква закачалка не знам... когато всичко ѝ стои толкова елегантно, ефирно и изящно. Страхотно тяло и осанка има тази жена. Обувките също са подбрани добре, цветово пасват на дрехите.
А синият тоалет няма как да бъде по втален, нали все пак се стремят да наподобяват техните традиционни дрехи. Та е толкова широко колкото е нужно.

Даяна също е била със сандали, доколкото виждам от пуснатите снимки по назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт