Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 386
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 755
Твърди се,че Кейт е кръвна потомка на Болейн(Ан),както и на Ваншингтон,Мери Луис и..не помня още кой,но в нета има доста материали по темата

П.п.Стара традиция е връхната дреха да не се облича,а само да се намята върху раменете.
Някога са ползвали брошки,токи,катарами,ланци и т.н.за да придържат дрехата на мястото и..

# 1 756
  • София
Твърди се,че Кейт е кръвна потомка на Болейн(Ан),както и на Ваншингтон,Мери Луис и..не помня още кой,но в нета има доста материали по темата

П.п.Стара традиция е връхната дреха да не се облича,а само да се намята върху раменете.
Някога са ползвали брошки,токи,катарами,ланци и т.н.за да придържат дрехата на мястото и..

Ама не са имали ръкави, по-скоро като пелерини са били.

PS Лелелелел...полудях, почнах да си подписвам постовете.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:28 от Lana

# 1 757

Ама не са имали ръкави, по-скоро като пелерини са били.

Поздрави,

Светлана
Напротив.Говорим за връхни дрехи с ръкави
Разгледай произведенията на изкуството/картините от онези времена.Обърни внимание на благородническото облекло.

П.п.Меган ми е ужасна.
Трътлесто,смугло селянче..
Но парите правят чудеса(стилистите  също:))

Ако някой се интересува от традиционните одежди.
http://www.woolenways.com/product-category/womens-wear/
https://www.facebook.com/pg/woolenways/posts/

За шапките има предположение, че са наследени от времето на Александър Македонски.

Мисля,че нещата далеч предхождат Ал.Македонски

Тук съм писала за издължените черепи,както и за шапките и шлемовете и короните

П.п.Не мога да сложа линка,после като се прибера..

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:34 от Какво?

# 1 758
  • Чужбина
П.п.Меган ми е ужасна.
Но парите правят чудеса(стилистите  също:))
Ако знаеше и какви приятели има, още по-малко щеше да ти хареса.

Hug

# 1 759
  • София
П.п.Меган ми е ужасна.
Но парите правят чудеса(стилистите  също:))

Hug
Какви? JoyJoyJoy

Напротив.Говорим за връхни дрехи с ръкави
Разгледай произведенията на изкуството/картините от онези времена.Обърни внимание на благородническото облекло.
Кой точно период имаш предвид?
Не казвам, че не така, но точно тия закопчваните с брошки, токи, катарами, за които се сещам са с едни "ръкави", разтворени още от рамото. Ако ще си имат ръкави, освен естетична брошката/катарамата, няма друга функция.
Пусни някоя картинка Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:36 от Lana

# 1 760
Ама амбициозна.

# 1 761
П.п.Меган ми е ужасна.
Но парите правят чудеса(стилистите  също:))

Hug
Мисля,че знам..
Но,не приятелите и са причината за този брак..
Все още ровя в генеалогията и,но няма много инфо.

# 1 762
  • Чужбина
Но,не приятелите и са причината за този брак..
О, точно напротив.

Ще пусна линкове към генеалогията да се ровиш.

Камила е роднина на Ан Болейн. Може да е станало объркване, че е Кейт.

Отвратително! Кара децата да ходят да я прегръщат. Тоя трябва да го скрият някъде:

Егати красавицата:

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:50 от Eleonora_27

# 1 763

Шапките са като "палтата". Не са част от тоалетите им, а са дадени от домакините.

# 1 764
Ели,мнението ми е,че никой приятел не може да ти уреди подобен брак,ако не си подходяща според критериите на короната.
А пък,тя -Короната,няма кой знае какви особени изисквания,освен едно.Генетика,генетика и пак генетика.
Подозирам,че Меган носи кръвта на египетското коляно,но..ще видим дали съм права.
А за баба Бети,и това,че е пряка кръвна потомка на Мохамед(да,да,същия онзи Мохамед,дето го спряга Коранът)вече се изписа много.
Малцина знаят и за еврейската нишка в родословието им..
Повечето хора,предпочитат да гледат на подобна информация,като на "злободневна" клюка,само дето не успяват да ми отговорят на въпроса "какво зло има в това да си евреин по кръв,или пък потомък на някой пророк,в случая Мохамед..?

П.п.Да мисля,че хората са объркали Камила с Кейт,е твърде наивно за мен.По-вероятно е двете да споделят това кръвно наследство

Лана,ръкавите са били много широки и разкроени,отворени в рамото,а понякога и лакътя,защото отдолу са носели дрехи,чийто ръкави изискват ръкава на връхната да е такъв.
Как се облича тесен прав ръкав,при това зашит на рамото,като отдолу имаш рокля или жакет с огромен буфан?

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 14:00 от Какво?

# 1 765
Как Кейт е кръвна потомка на Ан Болейн? Ан Болейн няма ли само една кръвна потомка, която освен, че не се е женила не е и раждала?

# 1 766
  • Чужбина
Ели,мнението ми е,че никой приятел не може да ти уреди подобен брак,ако не си подходяща според критериите на короната.
Зависи, душа, тоя някой в какви среди е, и тия среди, какво знаят за кралското фемили. Хинт ти давам:

Ron Burkle, Лолита експрес, Епстийн, Принц Андрю ... И още има.

Ти и аз имаме повече египетско от Маркъл. Най-малкото някъде по Птолемеевата линия. Майка й е прекалено тъмна.

# 1 767
Не си чела внимателно, явно защото се фокусираш върху информация от една потребителка. Някой друг беше писал по темата, после и аз писах, писа и Люксен.
Скрит текст:
Лелеее Уилката колко коса е загубил за 5 г. Sad

Понеже чета поред, беше коментирана вече връзката между въпросният - сохо хаус- Епщайн- Хари- Мегън - новата Пр и тнт.
Скрит текст:
Тино, тоя на Сохото са го назначили за мениджър на фондацията им ли?

Тоя дружка ли е на Андерсън?

Или нЕма нужда да питам. То е ясно.
Жена му

ooooh! ooooh! ooooh! Падаааааам. Всичко, което пише по социалните мрежи, значи, е истина. Ужасон, пълен.
И то е?
Скрит текст:
И аз чета...нищо подобно не беше коментирано....само някакви недомлъвки за грозни слухове в социалните мрежи...които продължават, недомлъвките де.

По повод назначението днес на въпросната госпожа - естествено е да предложат на хора, на които имат доверие, свързват ги общи цели и интереси. Не очаквам въпросната госпожа да е опряла до заплатата на директор на фондацията, ако така има.

"The Sussexes have focused on choosing directors who share their values and their vision of what they want to achieve through their charity work.

Philanthropist Professor Allesch-Taylor is a university professor and a coffee tycoon, who was awarded a CBE in 2014 for philanthropic and charitable services in the UK and Africa.

Former Barclays businessman Mr Cooper is the chief executive of the UK’s oldest privately-owned bank, C Hoare & Co, and and has lived in Botswana.

Influential media executive Ms Blackett is chairwoman of media agency MediaCom UK.

Young became president of Unicef UK, which works in 190 countries to help children in danger, in 2016.
She said at the time: “As a mother, I can think of nothing more important than keeping vulnerable children safe and healthy.”
Оттук https://jerseyeveningpost.com/news/uk-news/2019/10/15/broadcaste … -meghans-charity/

Скрит текст:

# 1 768
Ели,какъв е шансът Андрю да се добере до престола?
И за коза да се беше оженил,все тая.
Но Уилям и Хари са съвсем друга бира

# 1 769
  • Чужбина
Ели,какъв е шансът Андрю да се добере до престола?
И за коза да се беше оженил,все тая.
Но Уилям и Хари са съвсем друга бира
Хари нЕма никъв шанс, а на Хари децата - зеро.

На Кейт е по-важна кръвта. Щото тя дава наследниците.

Но не знам, дали може да се проследи всичко при Кейт. Защото няма достатъчно данни. То требе да се тръгне от Египет, да се мине през Венеция, Амстердам и после отиваме в Лондон.

Следиш ли ми мисълта?

А преди Египет ... може би онова, за което е писал Платон.

На Кралица Елизабет II-ра можем да й проследим кръвната линия много назад - чак до 10 в. Но се води, че тя е от Давидовото коляно (това са недоказани неща). В Библията пише за лъва и еднорога - у Стария завет (виж герба на ОК). Но, през 17 в. стават едни работи в политиката (Оливър Кромуел) в Англия и тогава започва да се говори за тази връзка с Давидовото племе.

Тия работи ги знам от исторически книги, не от сайтове в нета.

Но проследяването е много трудно, защото фемилитата са си сменяли имената. Например, уж немската фамилия Warburg е всъщност венецианската Del Banco.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:01 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт