Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 425
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Чужбина

Това на главите на жените дали е правено с мъниста?
На такова прилича:

Ето тука се вижда по-добре, че част е като мъниста, част е като бродерия:

Има и много светли калаши:

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 19:16 от Eleonora_27

# 1 816
  • в сърцето на един мъж...

Това на главите на жените дали е правено с мъниста?
На такова прилича:

Страхотно изглежда, предполагам и трудно се прави

# 1 817
  • Чужбина
Ето по-добра снимка на малко калашче:

Дано Кейт да е направила по-интересни снимки, отколкото видяхме досега.

# 1 818
Цитат
Има разлика от земята до небето - да се криеш от папараците с палтото на главата,

Откъде тръгнаха тези легенди не мога да разбера? Това свободен преразказ от онази снимка с палтото ли е? Или инфото е почерпено от хейтърските туитъри? (както винаги )  Smile
Това ми звучи горе-долу като другата легенда, че Мегън се избелва, че не е била наистина бременна и че бебето ѝ е под наем. Smiley

Елеонора, имам една молба. Можеш ли да ми кажеш как си стигнала до тези изводи. Но без неща от рода - очевидно е, или - знае се от всеки. Конкретно, ако може.

Цитат
Харито е слабохактерен, малодушен и лабилен. Ще вземе да реве, да циври и да скимти, ако седне на тронЯ. Или ще получи инфаркт. Момчето за нищо не става, даже и за военен не става.

# 1 819

Да не вземе пак да се омота в палтото и да тръгнат    разни коментари, че се крие.

# 1 820
Даа, значи все пак палтото биде облечено. Smile Сега трябва Тино да каже какво е било палтото - аксесоар, или все пак палто, за да топли. Аз съм раздвоена и не мога да реша! Satisfied

# 1 821
На влизане е било аксесоар, а на излизане - палто.😁😁😁

Като свалиха ямурлуците и шаловете ми харесват повече. Все още съм на мнение, че поне едно нещо от тоалета на Кейт трябваше да бъде съблечено или заменено, но на снимките с хубаво качество изглежда прилично. Наистина малко в стил Индиана Джоунс, както беше казал някой.😀😀😀

Вторият и шал - светло бежавият с шевиците подарък от местните ли е? Преди това беше с по - тъмен, без орнаменти.

Много са готини с Уилям сред калашите.😀😀😀

# 1 822
Катрин не мога да преценя дали някога е изглеждала по-ужасно, но и днес според някои дами в темата е страхотна.
Обективност?! Не мисля!
В различни нюанси на кафявото била!
Ама не е красиво да се облечеш толкова безвкусно и едно с едно да не си подхождат нещата Rolling Eyes

# 1 823
Морнинг, интелигентна ми се чиниш, що не потърсиш снимка, гугъл беше пълен с тях Simple Smile Заметнато на дукеската на главата. Пък ти разправяй, че са легенди.

Ох, че красиви деца Heart  И какви са светли, бели, с разкошни очи!

# 1 824
Ами какво да облече Катрин, на посещение в регион, където хората са от бедни по-бедни? Да си сложи Валентиното, може би? Казали са и, че ще я накичат с разни местни шаренийки, представям си, ако беше в нещо по-цветно, щеше да заприлича на коледна елха.

# 1 825
  • Някъде там
Меган уникална принцеса не е,тя и истинска не е,но тази истинската принцеса, в чиито вени тече АНГЛИЙСКАТА ВЕЛИКА СИНЯ КРЪВ и тя наметната с "яморлука" и даже позира по холивудски с него!
Подчертах и потеклото,защото тук като се  даде пример с дама от друго кралско семейство,веднага някой казва, че Англия не може да се сравнява с другите монархии.
Та истинската  английска принцеса и тя така наметна...

За нея ще има ли същите коментари като за Меган?

# 1 826
Наметната с палто, ама не й виси на главата Simple Smile Като гледам има и някакво сако, явно е трудно да се облече палтото върху сакото. На мен не ми харесва така. От това какво следва? Че е по-грозна и некадърна от Мегън?

# 1 827
Ах, леле, чудя се как още не сте открили снимка и на Кейт заметната. Толкова ли не може да се приеме, че на някой нещо не му харесва и не го одобрява без значение кой го носи/върши...

Ами какво да облече Катрин, на посещение в регион, където хората са от бедни по-бедни? Да си сложи Валентиното, може би? Казали са и, че ще я накичат с разни местни шаренийки, представям си, ако беше в нещо по-цветно, щеше да заприлича на коледна елха.
Ами да, жената се съобразява с условията, на което отива, но някои очакват висша мода и стил и там.... Joy

# 1 828
Следва, че коментарите са според това кой точно е наметнал палтото.
Как ще е трудно да си облечеш палто върху сако?!
Катрин се е облякла абсолютно безвкусно.
Вкусът не се купува с пари.
Виждали сме я, когато се обличаше сама на какво приличаше.
Предполагам, че и сега сама си е съчетала дрехите и се е получил този ужасон.

# 1 829

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 20:06 от *Виви*

Общи условия

Активация на акаунт