Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 381
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 860
Няма логика в тази причина.😅 То си е ясно, че е тя и да се крие и да не се.

# 1 861
Че предположението ти за споразумение е погрешно и Мегън е по-близка на кралското семейство от този виконт.

# 1 862
Eleonora, как винаги ги намираш тези връзки, адмирации.😀😀😀

Този виконт за пръв път го чувам. Ако са имали споразумение с КС, тогава защо в Дейлито има негативни статии за тях? Не визирам писмото, а по принцип.

# 1 863
  • Чужбина
Че предположението ти за споразумение е погрешно и Мегън е по-близка на кралското семейство от този виконт.
hahaha hahaha hahaha hahaha

Извинявай, но ти наистина ме разсмя. Информирай се малко за системата де. Принципно, РФ-то казва на пресата, какво да пише, а не обратното.

# 1 864
А, супер, daviz, намерила си снимките!
Да, точно по тези снимки имаше голямо философстване и свободни съчинения по картинка. Smile
Ама как ще се крие тази самовлюбена треторазрядна актриса, дето търсела само камерите и все гледала да е център на внимание? А и какво да крие? Както стана ясно жената не се срамува да показва нито наедрялото си тяло, нито екстеншъните. Хора жадни за слава като нея не се крият! .  Нещо куца тука логиката за криенето. Satisfied

# 1 865
Аха, баба мрази Мегън и Хари и затова е казала на виконта да пусне някоя статийка.
Ама как да не се смее човек, права си.

# 1 866
Е, как РФ - то.😃😃😃 То какви ли не глупости се пише за тях. Защо да одобряват подобни статии?

# 1 867
  • Някъде там

Незнам защо тук я дават като дълга ризата и дали Кейт е с точно такава под полата,но и дълга много ми харесва.
Полата също ми харесва. Цялостната комбинация не,но отделно всичко харесвам. Ризата най-много.

# 1 868
Е, как РФ - то.😃😃😃 То какви ли не глупости се пише за тях. Защо да одобряват подобни статии?
Те казват на пресата какво да се пише! Не одобряват Joy Joy Joy
Демокрацията и свободата на словото нищо не важат, щом се появи РФ.
Просто припадам с някои коментари!

# 1 869
  • Чужбина
Не, Есме, за РФ-то не пише глупости. Да забелязахте да писаха за скандала на Андрю?

# 1 870
Харесва ми, че Кейт е винаги адекватно облечена.
Има класа това момиче, даже според мен е обидно да я сравняват постоянно със свекърва и`, Кейт си има собствена и силна светлина.

# 1 871
Какво е РФ?

ПРите казват какво да се пише при поръчковите статии, ама не всички са такива.
И този висконт, който кой го знае колко е близък до кралския двор, макар и да е шеф на групата, която притежава вестниците, едва ли им се меси в ежедневната работа. Има си хора за това.

# 1 872
Не, Есме, за РФ-то не пише глупости. Да забелязахте да писаха за скандала на Андрю?
Сигурно виконта и Андрю са ходили заедно по мацки и затова темата се избягва в Дейлито.
Никое от предположенията ли не ти хареса?
Joy Joy Joy
Ули, Елеонорка така си съкращава роял фемили.

# 1 873
  • Чужбина
Сигурно виконта и Андрю са ходили заедно по мацки и затова темата се избягва в Дейлито.
Никое от предположенията ли не ти хареса?
Joy Joy Joy
Това също е възможно.

# 1 874
Като цяло не се ровя в статии. Каквото пуснете тук, това чета.😀 Та, не помня статии от Дейлито с Андрю. Може и да има нещо вярно с потулването на случая. От известно време нищо не се е чуло.

Общи условия

Активация на акаунт