Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 357
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 905
Кейт и Уилям вече 17-18 год. са заедно, колко да са влюбени още Thinking на друг етап са , обаче струва ми се, че в тях е голям смях пада, виждат ми се шемети и двамата Joy

# 1 906
  • в сърцето на един мъж...
Ох, роклята на Максима е разкош! А Матилде има страхотно чанте, този цвят е убийствен. Роклята й е интересна, но чантата грабва погледа!

# 1 907
  • Чужбина
Ето момичета (сори, че не давам линк, но иска регистрация, за да четете):

В тази статия, право куме в очи си се казва, че а си публикувал нещо против РФ, а те уволняват. Нейна колежка е останала без работа така. Без работа и без доходи.

https://i.imgur.com/dWuF8HO.png

# 1 908
  • На топло
Мегън ходи като кученце след Хари, постоянна му виси на врата....😂
Няма друг избор горката.
Както я избра на бързо, бързо, без особена умисъл и следващата ще бъде подобен тип. Не му е силната страна от кръста нагоре.
На младежът му се живее 😁 и няма големи задължения.

# 1 909
Много знаем ние как е било точно.
Всъщност слуховете тогава бяха точно обратните, че Уилям се дърпа да се жени, а баба натиска.
Точно така беше, да. И на Уил много му личеше, че не иска да се жени. Кой ходи 9 години с жена, която обича и иска до себе си? Без да и предложи, без развитие на връзката. Един мъж иска ли обвързване, ще предложи брак и ще го направи сравнително бързо, няма да чака много. Не и 9 години.
Натиснаха го, че по-хубава няма да намери (факт). А му беше време да създава престолонаследници.
Докато Хари ходи една година с Мегън и се сгодиха. А на сватбата грееше като циганче в сладкарница. Толкова беше влюбен. Ако е играл роля, добре я изигра, адмирации.
Естествено, че не знаем как е било. Всичко е догадки от преса и снимки. Нормално.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 07:49 от Анонимен

# 1 910
  • Чужбина
Точно така беше, да. И на Уил много му личеше, че не иска да се жени. Кой ходи 9 години с жена, която обича и иска до себе си? Натиснаха го, че по-хубава няма да намери (факт). А му беше време да създава престолонаследници.
Викаш, сделка е сключил Уилям. hahaha Сделка, тя да спи с него, да му ражда деца, а той да се грижи за нея.

То всяко бракосъчетание е точно такава сделка. И горко му на оня, който не го разбира.

# 1 911
  • Истински се вижда само със сърцето.
Пак от къде се тръгна и докъде се стигна с коментарите 😂
Не разбирам защо в обсъждането на палтата се върна онова замятане през главата, което не е ясно какво беше. За намятането се заговори след снощните снимки и да и други кралски особи носят палтата си на раменете като наметка.
От друга страна сравнението днес с Уилям и Кейт е неуместно, защото това са дарени неща, е аз бих си го облякла моето, но може така да е трябвало Simple Smile
Кейт с днешния тоалет ми харесва, селянка в никакъв случай, по скоро тип уестърн и ми допада много.
За това едните или другите какви взаимоотношения имат можем само да гадаем, не сме им в къщите. И двете двойки ми изглеждат влюбени по свой начин. Аз пък харесвам докосванията между съпрузи, даже бих се овесила на моя на ръката, ама не ще 😂 за сведение по големи сме на години от тях 😅.
Кейт и Уилям са ми много симпатични като двойка, има една постоянна закачка между тях, която се вижда и в очите им и ти става приятно и забавно да ги гледаш.
Ей цял ден чета на пресекулки и вечерта едвам наваксах 😂

# 1 912
Най-после се сложиха линкове в темата, че всички да видим откъде идват прословутите слуховете. 😁 Благодаря на Ули!

Според мен що се отнася до браковете Хари е в по-благоприятна ситуация и може да се ожени по любов, докато при Уилям има или няма любов той трябва да се съобразява с много неща, защото от него се очаква да бъде престолонаследник. Трябва да се избере съпруга, която да спазва протоколите им и да им покрива всичките изисквания на онези кукумицинковци от Роял фемилито. Wink

Аз не вярвам на написаното в този сайт, но ако е вярно, то в РФ са битер турска сапунка. Joy  А Сара хич да не чака Филип да умира и тогава да се събира с онази китка Андрю, защото дядката както е тръгнало ще удари 110г., а тя има да си чака. Grinning

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 23:56 от Lilia*

# 1 913
Идвам аз да ви се похваля с нещо, понеже въпреки дразгите в темата, смятам, че симптяги сме се събрали. Обаче ме разсмяхте на тая страница! Особено Врабчо с теорията за деветте години и кой се бил женил след толкова за някоя жена . Аз от вчера имам пръстен на от най-прекрасния мъж на света (щото си е мой, де Joy) след девет години и половина заедно. Дано да не го е накарала баба му да ми предложи. Wink
Извън кръга на шегата - в повечето случаи връзките се движат със съвсем различно темпо според възрастта на участниците. На 20 човек си дава време, понеже има много време. На 35+ нещата са по-различни особено ако искаш да имаш деца.
Кейт днес е облечена супер странно и не ми харесват дрехите. Там, където е обаче и аз не знам какво бих надянала.

# 1 914
# 1 915
Аз пък за първи път чувам за тези блайндове. Какво точно е това? Слухове, клюки, фантасмагории? Smile
От тук ли се пръкват пикантните и конспиративни истории за Мегън? Това ли са прословутите линкове, дето се криеха толкова време?

Welt, честито! Purple Heart Много обичам такива новини!

Аз мисля, че различните двойки по различен начин показват любовта си. Уилям и Кейт са по-сдържани и умерени. Хари и Мегън са по-емоционални и темпераментни и не се притесняват да показват любовта си. Специално за Уилям и Кейт четах, че не било препоръчително да демонстрират чувства на публично място, както и да се докосват. Скоро Кейт публично докосна леко Уилям и веднага се появи статия по въпроса. Може и в Дейлито да беше. Та медийте цъкаха и се удивляваха на жеста ѝ, нещо, което рядко се случвало. Не знам, вероятно протокола за тях е такъв, или пък всичко е по нареждане на кралицата.
При всяко положение обаче, смятам, че и в двете двойки има любов. Purple Heart

Намерих статията.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7533899/Kate-Middleto … ince-William.html

# 1 916
  • София
Мегито, след всички-последна. Чинно, си чака реда за влизане.И, пак е с проскубаното кокче.Разправяйте ми после, че била на нивото  Кейт.Направо ви повярвах.

# 1 917
  • Чужбина
Мегито, след всички-последна. Чинно, си чака реда за влизане.И, пак е с проскубаното кокче.Разправяйте ми после, че била на нивото  Кейт.Направо ви повярвах.

Маркъл не трябваше да е там. Тая регалия е само за наследниците. Забележи, как Камила, Уилям и Кейт обсъждат гафа.

Андрю, Едуард и Ан също бяха там, но не-наследници влизат през друг вход. Чарлз им каза, че не е за тях там, но Мегън върви напред да се бута при Кралицата. После Уилям и прави знак да се маха, но тя пак иска да вреди напред. Накрая дойде онова пиколо да им обясни, че не им е там мястото.

Има още много такива гафове. Уилям даже не ще да я погледне. Толкова му е противна.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 01:45 от Eleonora_27

# 1 918
  • София
Сега, след твоите разяснения пак го изгледах.Не знаех, че трябва да влизат от отделен вход. Само ми направи впечатление, че ги задържаха пред вратата и влязоха последни.
Малко снимки на Даяна от посещението и в Пакистан.Много хубава жена!

Скрит текст:

# 1 919
Що за велика глупост, едните няма да имат право да минат през входа, а другите ще имат. За Бога кой умник го е писал тоя протокол? Joy

Били я обсъждали, ами като им е скучен живота да я обсъждат. Жената бременна, а те ще я разхождат, защото в тъпият им протокол така пише. Аз на нейно място и пред Бабет щях да мина, голяма работа станала. 😁

На мен ми е много симпатична с тези нейни гафове. 😁

Общи условия

Активация на акаунт