Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 316
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 995
Е Мегито нали разчупва традициите . За туй оди напред Joy Пък и фиминистка го раздава.
На клипа стоят като насрани двамката.
Joy
Морнинг стар, би ли си прибрала пръстчето!

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 15:00 от Анонимен

# 1 996
Постоянно ги напушва на смях нещо, не знам пийват ли си или нещо друго ама хич не им се отдава да сериозни  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 997
  • Чужбина
Само на информация от офиц. сайт на Кралството трябва да се доверяваме Joy Дам Joy
А, забравих! И на инста на Съсекс.

О, няма проблем да си се доверяваш на всеки изкочил хейтърски туитър акаунт, на откачените мнения в Дейлито или на всякакви спекулации в жълтата преса. Това си е твой избор! Само не ги приказвайте тези неща тука, щото е смешно.
А ти не се доверяваш на простотиите, че бащата на Мегън я е тормозил цял живот, нали?

Откъде го имаш инфо?

А историята с "bullying" на Мегън? Това не са ли долнопробни слухове? Откъде излезе това инфо, че била bullied?

А на Halfwit откачените излияния за някакви тъмни сили?

# 1 998
Електриковият цвят е страхотен и много й отива на Кейт. Гласът й си е добре, само да се научи да не чете.

Максима много ми харесва днес, за разлика от вчера.

Испанските девойки са много красиви, само блузката с набора не ми харесва. Летисия с кожен клин ли отива на балет?

ММ сигурно се е събула, Харко е по чорапки:

Меган прилича на злата вещица с тази забрадка и стърчащият задник

# 1 999
Катрин ми харесва много и в бялото, и в джамията.
Летисия с този  BDSM панталон - ами не.

https://twitter.com/YankeeWally/status/1184157891412070400
Тук например твърдят, че някои извикал "Get rid of Markle" и даже Камила се засмяла.
По-скоро е нещо за Black rod, но е добро като идея.

https://www.youtube.com/watch?v=QZlbVvTC6Jw
Тук Сара Кларк - Lady Usher of the Black Rod, призовава членовете на Камарата на общините да се присъединят към Лордовете, за да чуят речта на кралицата.

А този познавате ли го?
https://media.gettyimages.com/photos/the-queens-imperial-state-c … 45460?s=2048x2048

# 2 000
Цитат
А ти не се доверяваш на простотиите, че бащата на Мегън я е тормозил цял живот, нали?

Откъде го имаш инфо?

А историята с "bullying" на Мегън? Това не са ли долнопробни слухове? Откъде излезе това инфо, че била bullied?

А на Halfwit откачените излияния за някакви тъмни сили?

Идея си нямам за какво говориш. Май ме бъркаш с някого. Никога не съм говорила по тези теми, нито разбирам за какво става дума. Ако не ми вярваш, чети ми старите мнения и ако намериш нещо такова ми се обади.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 14:39 от Morning Star ✩

# 2 001
  • Чужбина
Кой е този, ant, много ми е познато това лице.

# 2 002

Тук ми е много симпатична как е подала ушенце да чуе детето. Хари и той е нахилен и щастлив.
Няма как да не се е събула, в джамиите предварително ти напомнят да го направиш.

Кейт в електрик и на мен ми допада. Е, днес пак е с буклите, но няма пълно щастие. Тя си ги харесва и ще си ходи с тях форевър.

# 2 003
Цитат
Меган събу ли се в джамията?

А, не се ли е събула? С обувки ли е в джамията? Ако да, дай снимки. Ако не, не бъди генератор на фалшиви новини.

# 2 004
Дейвид Джордж Филип, 7-ми маркиз на Чъмли, Велик лорд шамбелан и съпруг на небезизвестната Роуз Чъмли Wink

# 2 005
  • Чужбина
Много величествено изглеждат:

# 2 006
# 2 007
Мегото тоя шал защо въобще го е сложила на главата, като косата и свободно отвсякъде се веЙ.

Много е красива тук. Досега е без грешка в облеклото.
Цветът е страхотен. Така да ѝ отива този шал....

Отдавна ми е направило впечатление, че между Уилям и Кейт вечно има някаква закачка. Все се подхилват, гледат се многозначително...Вчера на една снимка се гледаха като котараци... ама изобщо не ми изглеждат студени отношенията им.

Това не са точно букли. А и да ходи вечно с тях какво от това? Косата ѝ изглежда повече от прекрасна.

# 2 008
  • Чужбина
hahaha hahaha hahaha, Уилям как я гледа:

Невероятна е:

# 2 009
Много величествено изглеждат:

Кейт и чувал да сложи на лицето си, пак ще изглежда величествено

Общи условия

Активация на акаунт