Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 195
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 355

Гардеробът й в Пакистан струва 12 500.
Само за сведение- само тази рокля е 80К.

80К, това какво е? Извинете ме за невежеството. Embarassed
80 хиляди.

# 2 356
  • Чужбина
Скрит текст:

Гардеробът й в Пакистан струва 12 500.
Само за сведение- само тази рокля е 80К.

80К, това какво е? Извинете ме за невежеството. Embarassed
Ками, това са 80 000, т.е. осемдесет хиляди. К означава хиляди.

Роклята е ужасно скъпа. Нахално скъпа, бих казала.

# 2 357
Елеонора, бейби шауъра не се ли плаща от приятелите на бременната? Имам някакъв спомен, че Клуни и бяха пратили самолет.

# 2 358
  • Down south
80К са 80 000, само не става ясно US $ или английски пари Simple Smile
Дано е първото, че иначе става още пи-страшно.

# 2 359
  • Истински се вижда само със сърцето.
Елеонора само дето хората не са си написали домашното, че реално не харчат техните пари, ама няма пак да го нищя този въпрос и да пускам линкове, с две думи и двете дами ще си купуват каквото искат, Чарли и мъжете им да се оправят.
Ако носят конфекция от М&S няма да са ми интересни Simple Smile

# 2 360
Ще ме трият ли пак, ако кажа колко ми е противна Рания като се накипри до забулените лелки? Може да не се лустросва чак толкова. Ето това е намирам за заслужаващо остра критика.

# 2 361

Не били и 80.

# 2 362
  • Down south
Елеонора, бейби шауъра не се ли плаща от приятелите на бременната? Имам някакъв спомен, че Клуни и бяха пратили самолет.
Принципно -да. Организира се и се плаща от някой друг, но това при редовите хора.
 В конкретния случай, едва ли изненадващо е хвръкнала "сама, без предварителна подобаваща подготовка, охрана и пр.

# 2 363
Не съм писала от доста време, но редовно ви чета. Ако разбирам правилно, то проблемът не е в това кой плаща лудите суми за парцали и прочие, а в сигналите, които се пращат с подобни харчове.
Мисля си обаче, че е по-добре да са открити и "естествени", отколкото да проповядват лустросано, лицемерно благоприличие.

# 2 364
Кои са тия "хората"? Хората си искат приказката за принцове и принцеси, златните каляски, рокли и тиари. Никои не иска да ги гледа в някакви обикновени неща, освен от време на време, че да се изкупят моментално. Ако не надяват и нещо луксозно, никой няма да ги гледа, нито да им купува кориците, сувенирите и картичките.

# 2 365
Да не ги мисля тогава дукесите, харчат си добре и двете. Grinning Чичо Чарли да му мисли. Grinning

И аз мисля, че бейби шауъра го платиха приятелите й.

# 2 366
  • Чужбина
Скрит текст:

УжасТ. 90 000 паунда за рокля.

# 2 367
Според мен тези пари ги е дал Харко от джоба си. Чарли, колкото и да е щедър, не мисля, че би се съгласил на подобни харчове за един парцал с пелерина. Помня, че на времето се беше карал с Андрю, че издръжката за охрана на принцесите била прекалено голяма.

# 2 368
  • Истински се вижда само със сърцето.
This kaftan-style Dior gown, worn for a reception at the British Ambassador's residence in Rabat on Sunday evening, is believed to be worth as much as £90,000

С две думи къде може да видим официалната цена ми е интересно, щото не мога да си представя тази рокля защо би струвала толкова.

# 2 369
  • Чужбина

Елеонора, къде е договорът с бившият й съпруг, че уж била имала изисквания, за да забременее? Един източник казал на Дейли Мейл. Grinning

Това за договора изобщо никога не съм го чела, нито пък знам, какво са писали, Лили, но със сигурност е вярно, защото, ако не бе, Маркъл щеше да ги съди. А тя не ги съди. Защо не ги съди, след като не е вярно?

Общи условия

Активация на акаунт