Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 064
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 550
Добър (и умен) ход от страна на съветниците и пр-ите им... малко да ги отдалечат от британските камери и да могат да наберат точки в Америка... все пак  там пазарът е по-голям, Мегън се харчи повече, очевидно им се е сторила добра идея...

Хари и Мегън имат една основна роля (мисля съм споделяла това си виждане), а тя е да отвличат вниманието от Уили и Кейт... в тоя случай се справят чудесно, че чак и повече от колкото трябва...

Ако си мислите/мислим, че всичко не е добре нагласено, не сте познали... сценарият отдавна е написан и ролите са раздадени, остави всеки да си изиграе сцената...
Не мисля така.Ролята на Хари и съпруга според мен е да бъдат посланици на Кралското семейство.Кого друг да прати баба или Уилям в бъдеще при систърите-брат'чедките ли?Хари,няма кой друг засега.
Уилям и Кейт не правят гафове,че да държат Харко за да отвлича вниманието от тях  и Брекзит.По-скоро е обратното.
Пазарът в САЩ е наистина огромен,но и много динамичен.Там Меги е прочетен вестник.
Няма лошо да си починат от ваканциите,в които основно пребивават.А и може да е фейк.
Встщност,вие говорите за ученически ваканции,а Арчи е далеч от тази възраст.

# 2 551
  • Чужбина
Хари и Мегън имат една основна роля (мисля съм споделяла това си виждане), а тя е да отвличат вниманието от Уили и Кейт... в тоя случай се справят чудесно, че чак и повече от колкото трябва...
Ама защо им е да отвличат вниманието от Уилям и Кейт? Те какъв гаф са направили, че да се налага да се отвлича нечие внимание.

# 2 552
Роклята на младоженката не е ли с болеро и за това да се отваря? Мислех, че се прикрила за църковната служба и после ще го свали.

# 2 553
  • Sydney
По принцип аз не говорех за ваканции, защото не им ги знам кога са...

Отвличане на вниманието не беше във връзка с гафове, а от тях самите като личности и кралски особи...

Но щом смятате, че внимание трябва да се отвлича само от гафове - Ок, феър инаф...

# 2 554
  • Някъде там
В информацията пише, че ще отидат за деня на благодарността,след като приключат с ангажиментите, които имат до средата на ноември.
Ще се върнат за празниците.
Не виждам абсолютно нищо странно и лошо в това да посетят Дория . Кеймбридж често са на гости на семейството на Кейт.
Никъде не пише за скъпи почивки с частни самолети, а просто, че ще гостуват на Дория.
Смятам че го  съобщават, за да не ги изпреварят папараците и медиите с разни измислени новини.

# 2 555
Кое е това събитие с тиари през ноември?
Объркала съм. Не е ноември, а първата седмица на декември. Събитието е ежегодно - Diplomatic corps reception. Ще присъстват Кралицата, Чарлз, Камила и Кеймбридж.

# 2 556
Абе за да навестели Дориа, ще ходят в Америка . Е, как ли пък някой им поверва!. Глупости на търкалета! Пак шикалкавят, после защо не ги харесвали. Гледат да се потулят малко, да поутихнат страстите около тях.

# 2 557
Меган се надява в родината да я посрещнат като истинска принцеса. Което в UK не постигна.

# 2 558
То, щото Меган скоро се върна от майчинство, та е уморена. По време на майчинството имаше време да иде до НЙ, но не й до майка си да й заведе детето. След като не е готова и иска почивка, защо си прекрати по-рано майчинството...
Точно съобщаването е грешка, ако искат спокойствие в ЛА.
По-добре да оставят медиите да гадаят, за да си изкарат спокойно в ЛА, без папараци, но вече знаят кога ще са там и ще има снимки.

# 2 559
Аз нещо да не съм пропуснала? В някакъв закон ли пише, че са задължени да прекарат ваканцията си във Великобритания? 😄 Мегън е американка и имат право да посетят и нейната родина, нали? 😂

# 2 560
6 седмици навестяване на Дория ли ще правят? И според мен ще се покрият (колко ще е успешно, предстои да видим). Може и да се видят с татко Маркъл, а той като грижовен баща - да го подшушне на папараците.

# 2 561
# 2 562
Меган се надява в родината да я посрещнат като истинска принцеса. Което в UK не постигна.

Мегън дори да е перфектна във всичко друго, една част от англичаните пак няма да я харесват, защото не е англичанка. Според мен онази Уолис още им държи влага. 😄

# 2 563
Е няма само баба Каръл да гледа внучета, нека и Дория
https://www.express.co.uk/news/royal/1187985/kate-middleton-news … e-michael-spt/amp

# 2 564
Навсякъде си я посрещат добре Мегън и извън родината. Не съм видяла да я замерват с домати и яйца, напротив. Joy
Пък сега защо щяла да ходи при Дория, ами майка и е. Защо да не ходи?
Все пак Арчи е половин американец, нека да си види втората родина.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 14:27 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт