Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 933
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Чужбина
Инфото за делата, които Хари води, е следното:

Цитат
Jonny Dymond, the BBC's chief royal correspondent, said "The presumption is this goes back to the phone hacking scandals of the early 2000s," meaning it would likely concern only Harry rather than Meghan.

Това е цитат от статията.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:11 от Eleonora_27

# 2 671
Скоро ще я видим да проси по лондонските улици облечена в любимите бабешките рокли (които Уилям ще и отпусне щедро и нито пени повече).
Бисер до бисер 😂

Мда, някои така са се "притеснили" и най-вече размечтали за препитанието на Кейт при един евентуален развод, но поне се посмяхме! Joy

Кейт си има два пъти повече лично богатство отпреди сватбата от работилата като треторазрядна актриса Меган, а и в семейната фирма Мидълтън все ще има едно работно място за нея, дори да се раздели с Уилям.

# 2 672
Знам, че струват милиони, но когато ремонтират подобен тип къщи, замъци или имения това е положението. Бабет да плаща. 😄

Не мисля, че някой от РФ ще остави Мегън да харчи милиони за ремонт, който не е наложителен.

# 2 673
Момичета, ето ви инфо за делата, които води Хари:

https://www.dw.com/en/prince-harry-in-second-lawsuit-against-uk- … papers/a-50706024

За момента, толкова е известно.
И това ти го разбра, че става въпрос за нещо от преди 29г.
"Claims have been filed on behalf of The Duke of Sussex at the High Court regarding the illegal interception of voicemail messages," a spokeswoman for Harry said, declining to give further details of the claim

20, не 29.

# 2 674
Чарлз е споделил, че новото любимо нещо на Джордж е да фермерства.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:00 от Не се сърди, човече

# 2 675
# 2 676
Вълна от подкрепа в Туитър след признанието на Мегън, че не се е чувствала добре: https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/news/royal/119279 … ou-Meghan-ITV/amp
Даже таблоидът Експрес, който не прощава на никое селебрити, излиза със статия.

Разбира се, че ще я подкрепят. Хората се усещат, защото не са глупави.

И медиите ще кротнат, то даже вече някои кротнаха, че даже без да ги съдят. 😄😄😄

# 2 677
  • Някъде там
Интересна снимка на Мери и Матилде.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:25 от Не се сърди, човече

# 2 678
Е, дано да са доволни, ако хорското съжаление е това, което търсят.
Не съжаление, а подкрепа и симпатия е получила херцогинята. Има голяма разлика. Това е според статията. Туитър нямам и не съм гледала там.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:06 от Анонимен

# 2 679
Камила на конно състезание. Нейният кон се казва Pacify.

# 2 680
  • Down south
Има ли някой, който наистина вярва, че Харко и многострадална Геновева ще си купят имение в Малибу или някъде си и ще се заселят трайно в САЩ? Shocked Shocked
Не!

# 2 681
  • Чужбина
hahaha В рикшата:

# 2 682
В рикшата много си личат подплънките на роклята на Кейт. Не ми харесват изобщо. Защо са и нужни подплънки, тя е висока и с широки рамене?

# 2 683
Камила не я смени таз прическа от 100 години.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:04 от Анонимен

# 2 684
Според мен Кейт много добре се справя. Стил, класа и чудесно владеене.
Тя не е циркаджия и ако някой очаква от нея да си смени кокчето с нещо неочаквано, защото му е скучна, май по-скоро трябва да търси разнообразни прически и дрехи сред други герои и професии. Едва ли (и дано не) ще я видим така
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:04 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт